View Full Version : Iskam savet
Zdraveite! Problema ne e koi znae kakuv,no vse pak iskam savet... Ta zna4i imam si seriozen priatel i iskam da pravia sex s nego.Problema e tam,4e vse o6te sum devstvena...i... kogato zagovorihme na taia tema i toi me popita az neznam kakvo mi stana i se smutih i go izlugah,4e sum spala ve4e s mom4e :cry: I sega iskam 1-via mi put da bude s nego oba4e neznam kak da mu kaja,4e vse o6te sym devstvena :cry: Strah me e da ne go otblysna po niakakuv na4in neznam.... Toi me obi4a sigurna sum v tova oba4e vse pak me e strah 4e kato mu kaja 6te moje da se otdrupne :( Ufff znam,4e az sum si vinovna za6toto go izlugah ama... :smt010 Molia vi daite niakakvi saveti.Kak da postupia? :cry:
Каvеnаghi
09-06-2006, 00:02
Кажи му, че си го излъгала, по-добре истината каквато и да е, а пък и не вярвам да реагира лошо заради това
Crazy_Element
09-06-2006, 00:07
аве баси човека баси нещотоооо ве ко кат си девствена е деаба ко ти пука и аз и ко да не си човек ли ко ко кат си баси тфа е гордост знаеш ли колко малко момиче стигат до 16 години ... пфахахх е деам е кажи му че си 100% ще са зарадва че ще ти е първия :). пак може и той да е аххахах.... така или иначе ако прайте секс ще разбере.. по добре му кажи
аве баси човека баси нещотоооо ве ко кат си девствена е деаба ко ти пука и аз и ко да не си човек ли ко ко кат си баси тфа е гордост знаеш ли колко малко момиче стигат до 16 години ... пфахахх е деам е кажи му че си 100% ще са зарадва че ще ти е първия :). пак може и той да е аххахах.... така или иначе ако прайте секс ще разбере.. по добре му кажи
Ami tam e problema,4e neznam dali 6te se zaradva.Uj go poznavam dosta dobre,ama kolkoto i da si bia glavata da izmislia kak 6te reagira nemoga :( Se si misla,4e kato mu kaja i 6te se otdrupne ... 6te se razsurdi moje bi,4e sum go izlugala neznam.Ma az sum si vinovna poneje ne mu kazah :( Prosto neznam kakvo mi stana ta se smutih.A ina4e opredeleno ne iskam da razbira 4ak sled sexa.Na nego niama da mu e za 1-vi put.Znam,4e 1 put e bil ve4e s devstveno momi4e... uf neznam :(
krem4et0
09-06-2006, 10:25
Ако го направи-значи не си струва да правиш секс с него.Естествено на девствеността не се отдава такова значение,както преди 50-100 години,но на мъжете им е хубаво малко или много.Да речем приятеля ми се радва от фактът,че ми е първи,а аз също,че съм му първата.Не е болка за умиране.Аме не лъжи гаджето си-много е гадно!
Ami ako te zareje kakuv e spored teb ---> az smqtam pulen bokluk !
Ako te zareje zaradi tova izvoda e 4e mu e bilo kef 4e e dokopal nqkoq koqto se e ebalo da si naprai kefa i sa kato razbere 4e ne si sha si re4e e...kvo da se zanimavam s razni devstvenici #-o i taka...
Tui 4e moqt suvet e ako mu kaje i te zareje na4i izobsto ne si zaslujava toq 4ovek...
Aide uspeh i ne go luji... :wink:
Amiii mnogo vi blagodarq za suvetite - 6te mu kaja v nai-udobniq moment. Nadqvam se vsi4ko da mine OK. Pak 10x na vsi4ki
Според мен глупаво си постъпила като си го излъгала, но било е в момент на притиснение. По-добре му кажи истината, защото рано или късно ще разбере и няма да стане много приятно и на двама ви! Според мен на него няма да му стане гадно за това, че си девствена, а за това, че си го излъгала, че не си! Така може да си помисли, че не го обичаш достатъчно и, че му нямаш доверие. Затова поговори с него и му обясни защо си го излъгала. Надявам се да те разбере 8-[
Според мен глупаво си постъпила като си го излъгала, но било е в момент на притиснение. По-добре му кажи истината, защото рано или късно ще разбере и няма да стане много приятно и на двама ви! Според мен на него няма да му стане гадно за това, че си девствена, а за това, че си го излъгала, че не си! Така може да си помисли, че не го обичаш достатъчно и, че му нямаш доверие. Затова поговори с него и му обясни защо си го излъгала. Надявам се да те разбере 8-[
=D>
mnogo si zle mila! :mrgreen: :mrgreen: kaji mu 4e si devstvena i ako toi te obi4a kakto tvurdi6 nqma da ima6 nikakvi problemi,osven tova 4e si izlugala estestveno!
Inn0c3nCe
09-06-2006, 15:29
Не.
По добре не му казвай.
Като разбере че си девствена ще се одръпне от теб
чуствата му ще истинат и има голяма вероятност да те
зареже. Няма по лошо от девствено момиче :P
Jenninka
09-06-2006, 16:26
Кажи му, че си го излъгала, по-добре истината каквато и да е, а пък и не вярвам да реагира лошо заради това
Даже може да се радва че ти е първия:)
NicknameANdPasswORd
09-06-2006, 21:10
[-o< Kaji si molitvata i govori s nego
... ako e pich
... she te razbere i she my e qko kef che she ti e 1-viq i che si reshila tochno s nego .... Dosta shte se zaradva ako ima um ... i shte oceni neshtata
Ako ne uspee ... po dobre go zareji !
Shtoto ne si zaslujava da bydesh s chovek deto nemoje da te oceni ! :smt004
Lorraine
09-07-2006, 10:32
офф щом го обичаш..как те е било срам да му кажеш че си девствена бе :smt011 ..даже мисля че би се радвал да ти е първия..тц тц сгафила си :smt011
Sexislav4o_Kasmetliiski
09-07-2006, 10:36
Ами кажи му, че си го излъгала ... все пак това си е секс ... не ми се верва нормално момче да откаже ... дори и на девствена .. http://www.cheesebuerger.de/images/midi/frech/a032.gif
ako az sum na mqstoto na tvoq priqtel 6e ymra ot kef
Ясно,че си се паникьосала,но по-добре му кажи истината.Не вярвам от това да го отблъснеш,но естествено зависи от някои неща.Признай му.