View Full Version : shte me pomislite za lud i iskam da znam zashto ?
fiser@abv.bg
09-06-2006, 04:55
ne si napisah user-a da ne zeme nqkoi poznat da vidi che ujast :)
emi znachi haresah si sq 1 momiche ala bala....
s neq flirtche tfa onova shte se zemame...
i po nachalo 99.99% ot momchetata si hvashtat "gadje" kakto mu vikat puberite samo i samo za sex-a....
tq e kukla napravo 100 tochki ... obache !!!
kakto gore kazah vsichki momcheta iskat sex...
no s men ne e taka .... na 17 sam i nito sam devstven nito sam gei xax....
no mi e po priqtno kato sam s neq na kafe ili prosto si govorim ala bala ot kolkoto da iskam sex tfa onova....
vsichkite mi priqteli do sega s koito sam q sreshtal sled kato tq se otdalechi na nqkakva distanciq ot nas mi zadavat vaprosa " eba li q "
naprao mi lazqt po nervite !!!! :evil: :evil: :evil:
ta iskam da znam ima li i drugi kato mene ili samo as sam takav izmikqr ? :)
WILD__BOY
09-06-2006, 06:49
Ти за уникален ли се имаш. Научи се да горовиш нормално и тогава ще има и други като теб. Викат им нормални хора. (никога не съм претендирал, че съм такъв)
marina star
09-06-2006, 06:54
napalno normalno e mom4e i momi4e da imat 4isto priqtelski otno6eniq samo 4e mn hora ne go osaznavat
spoko mn imat kato tvoite problemi :wink:
alkobalko
09-06-2006, 07:53
napalno normalno e mom4e i momi4e da imat 4isto priqtelski otno6eniq samo 4e mn hora ne go osaznavat
Мдам. Това показва също, че не си толкова повърхностен, както останалите момчета.
`Death`Whore`
09-06-2006, 07:55
Приятелски отношения...нали се харесват. На колко години си?
LoRinSeR
09-06-2006, 07:56
И аз съм така. Имало е случаи когато са ми казвали: "Как ще излизаш с тая като не се чукате". Неприятно е. Аз лично съчувствам на момичета, които попадат на простаци, търсещи само едно.
®©PeTq®©
09-06-2006, 08:04
Приятелски отношения...нали се харесват. На колко години си?
Той си каза на 17 е :wink:
`Death`Whore`
09-06-2006, 08:06
Да, видях в последствие...не си чак луд, зависи колко време сте заедно без секс. Не знам и аз. Аз не искам само секс, но не чакам месеци за първия секс с някого. Даже бих се почувствала зле, ако мъжът не ме желае, а имаме връзка.
teen_girl4e
09-06-2006, 08:21
eeee izob6to ne si lud tova momi4e 6te spe4eli mn s teb riqtelqtmi be6e v tvoeto polojenie toi ne iska6e da e s men samo za sex-a i ne obra6ta6e vn na priqtelite si koito postoqnno go pitaha dali e spal s men ...posle oba4e i dvamata po4nahme da go jelaem i go napravihme povqrvai sega moje bi ne ti e do sex no po kasno ako darjite edin na drug i si vqrvate i do tova 6te stignete puk i edna istinska vruzka ne se durji samo na sexa
warewolf
09-06-2006, 08:23
i po nachalo 99.99% ot momchetata si hvashtat "gadje" kakto mu vikat puberite samo i samo za sex-a....
no mi e po priqtno kato sam s neq na kafe ili prosto si govorim ala bala ot kolkoto da iskam sex tfa onova....
vsichkite mi priqteli do sega s koito sam q sreshtal sled kato tq se otdalechi na nqkakva distanciq ot nas mi zadavat vaprosa " e** li q "
да аз съм така
vsichkite mi priqteli do sega s koito sam q sreshtal sled kato tq se otdalechi na nqkakva distanciq ot nas mi zadavat vaprosa " e** li q "
ta iskam da znam ima li i drugi kato mene ili samo as sam takav izmikqr ? :)Значи сме 2-ма луди.Аз съм абсолютно по същия начин, обичам да ходим на кафенце, да се разхождаме, да се гушкаме, но не и да я използвам само за секс.Ако тя го желае (до сега не ми е казвала), няма да има проблем, както казаха една връзка не се държи само на секса!
Violenza
09-06-2006, 08:42
Не смятам, че това е проблем. Защо да е? Напротив. Не намирам нищо нередно в това. Просто момчето не е от тези, които си хващат гадже само за да спят с нея.
По темата - замисли се какви чувства изпитваш към нея. Може да я възприемаш само като приятелка.
`Death`Whore`
09-06-2006, 08:47
Госте, а ти се замисли дали приятелката ти изпитва истински чувства към теб, щом не иска да правите секс /освен ако не сте малки/.
LilAngel
09-06-2006, 08:56
ама ти си жива находка!!! знаеш ли от кога диря някой като теб! ](*,)
cskamoni4ka
09-06-2006, 09:02
За какво се притесняваш?!За това,че не си някъв тъпак дет мисли само коя да нае*е ли?!
`Death`Whore`
09-06-2006, 09:05
Личи си, че форумът е тийнейджърски. Един мъж може да иска момичето за своя съпруга и пак да иска да правят секс и да го правят 1-2-3 седмици след запознанството. Момиченца, ще пораснете и ще научите, че любовта и секса са неразривно свързани. Добре, някой ви е ебал и заебал. Това не значи, че трябва да мъчите 1 година следващия си приятел, който ви обича безумно, но пък иска секс, което е нормално.
WindWaker
09-06-2006, 09:06
Личи си, че форумът е тийнейджърски. Един мъж може да иска момичето за своя съпруга и пак да иска да правят секс и да го правят 1-2-3 седмици след запознанството. Момиченца, ще пораснете и ще научите, че любовта и секса са неразривно свързани. Добре, някой ви е ебал и заебал. Това не значи, че трябва да мъчите 1 година следващия си приятел, който ви обича безумно, но пък иска секс, което е нормално.
edno momi4e det nai setne da izrazi trezvo i realno mnenie.
Значи сме 2-ма луди.Аз съм абсолютно по същия начин, обичам да ходим на кафенце, да се разхождаме, да се гушкаме, но не и да я използвам само за секс.
Никой не те кара да я 'използваш' само за секс. Сексът е естественото продължиение на платоничната любов 8)
Т.е., гушкайте се, целувайте се.. е да, и мен понякога ме привлича повече страстната, задушаваща 'мляскава' целувка, в която 10 мин не се отделяте, изяждате се и ще се задушите един друг, в комбинация с някоя друга 'небрежно поставена ръчичка' еди къде си .. си е побърквация от всякъде и го предпочитам пред някакъв по-елементарен сексуален контакт.
Така че, това е разликата - че в единия случай ще правите секс, а при този на автора - любов ;)
[quote="fiser@abv.bg"]ne si napisah user-a da ne zeme nqkoi poznat da vidi che ujast :)
spoko,ne si lid =D> bravo na teb! i ima takiva kato teb-moq priqtel :wink:
da ama ako vsi4ki "malki momi4enca" mislqt taka dokato "porasnat" 6te imat tolkova broiki,4eeeeeeeeee.... a i kato e tiineigjurski sait, za "malki momi4enca" ti kvo pravi6 tuka ? :D
WindWaker
09-06-2006, 10:41
da ama ako vsi4ki "malki momi4enca" mislqt taka dokato "porasnat" 6te imat tolkova broiki,4eeeeeeeeee.... a i kato e tiineigjurski sait, za "malki momi4enca" ti kvo pravi6 tuka ? :D
te sq 6toto ne pravqt mnogo broiki nali ? pone da zemat da praqt po nqkoq i druga vryzka da se obi4at. i ne si ti tozi/tazi koqto 6te mi durji smetka kvo praq tuka. (mi zabavlqvam se kvo praq )
Situaciqta na pi4a ot edna strana e mnogo dobra,za6toto taka i jenite nai-setn e 6te vidqt kakvko e mnogo da iskat seks s nqkoi,a toi hi4 da ne se interesuva ot tova....obratniq variant e 4esto sre6tan,no jenite mai sa sviknali kogato na tqh im se priiska vsi4ko vinagi da e 6 pyk mom4etata ku4eta gi qli....e sq 6e vidim kon bob qde li \:D/
`Death`Whore`
09-06-2006, 10:42
Някои хора подбират и не тръгват с първия, който им "предложи". И нали уж момиченцата говорят за любов, за сериозни връзки.
vladi_addict
09-06-2006, 10:45
хех. ами много ясно, не си единствен. има такива момичета които излъчват секс, направо като ги видиш и без думи ти казват "ела ме наеби". докъто пък има и такива сладурани, че те е грях да ги пипнеш, такива нежни същества, че по-нагоре от разговори и целувка те е грях да стигнеш. и аз съм срещал такива момичета, които сърце не ти дава да ги чукаш, само да си ги галиш и да ги гледаш :P
и все пак - любов без секс, нема ! :wink:
vladi_addict i te sa hora,i te du6a nosqt,i na tqh im se prai sex....ako im se iska grqh ne grqh....6e gi ostai6 li....to taka pyk 6e im stane typo,nai-mnogo da polu4at kompleksi!
`Death`Whore`
09-06-2006, 10:49
Абе, Влади, какви ги говориш? Харесваш някое момиче и искаш да правите секс. Ако те е страх да я пипнеш, значи си на 5.
vladi_addict
09-06-2006, 10:54
Абе, Влади, какви ги говориш? Харесваш някое момиче и искаш да правите секс. Ако те е страх да я пипнеш, значи си на 5.
то аз не ходя с такива сладурани :oops: просто казвам, че много пъти съм виждал такива момичета, ама колкото и да ме е грях да ги пипна, ще се прежаля за единия секс ако се наложи .. :P
`Death`Whore`
09-06-2006, 10:54
А жените не знаели какво искат.
vladi_addict
09-06-2006, 10:59
А жените не знаели какво искат.
аре сега, какво ми изопачаваш думите, много добре казах какво искам, после ти взе да спориш, че съм бил на 5 и т.н. май са ти дошли гости ? :oops:
A pri men pyk kolkoto po nejni i sladki i nevinni izglejdat syotvetnite momi4eta,tolkova po mi se iska da pravq sex s tqh....prosto vypros na vkus!Ve4e za liubov ala bala...tam e druga materiq!
WindWaker
09-06-2006, 11:08
to hilqda pyti se obqsni 4e syvsem ne e druga materiq ama aide
Za6to da ne e ... ima liubov i sex...ima i samo liubov bez sex...ima i sam sex?Nqkoi da kaje 4e gi nqma?Edinstveno liubovta bez sex(kakto pri toq pi4)ne e tolkova 6iroko populqrna ... prosto rano ili kysno vinagi 6e se stigne i do sex....no pyk sys sigurnost ima i sex bez liubov nali?
WindWaker
09-06-2006, 11:16
Za6to da ne e ... ima liubov i sex...ima i samo liubov bez sex...ima i sam sex?Nqkoi da kaje 4e gi nqma?Edinstveno liubovta bez sex(kakto pri toq pi4)ne e tolkova 6iroko populqrna ... prosto rano ili kysno vinagi 6e se stigne i do sex....no pyk sys sigurnost ima i sex bez liubov nali?
mislq 4e sam si otgovori za6to sa (kakto go kazaha) nerazrivno svyrzani lubovta i seksa
(pravi izklu4enie kogato e samo seks)
az_slunceto
09-06-2006, 11:18
spox mnogo si e normalno daje pove4e ot normalnoto. :wink:
Sexislav4o_Kasmetliiski
09-06-2006, 11:19
Ами ... добре си бре http://www.cheesebuerger.de/images/midi/froehlich/a013.gif не се коси толкова много ... от мнението на приятелите ...
az_slunceto
09-06-2006, 11:20
oxxxxxx Wind Waker,ako znae6 kolko me drazni6............. :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted:
WindWaker
09-06-2006, 11:22
oxxxxxx Wind Waker,ako znae6 kolko me drazni6............. :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted:
pyk ti ako znae6 kolko mi dremeee ;]
ta i za kvo ta draznq mm ?
`Death`Whore`
09-06-2006, 11:30
Секс без любов има, но любовта без секс е приятелство. Като под "секс" се подразбират и целувките, и обарванията, които са израз на желание за секс.
Ami... moje nai posle da si se vlubil :mrgreen: Shtoto gi ima mn takiva kato tvoite priqteli iskat samo da ebat nekoe momi4e dokato ne im se nameri maistora s nekoq macka - vlubvat se v neq i ... ne mogat da razberat kakvo stava... sig e taka, haide uspeh s mackata i samo taka :smt008 spok si4ko shte se naredi shte vidish :)
Нарича се Любов 8)
Нормално е да не тръгваш с нея заради секса - той ще си дойде в последствие
Нарича се Любов 8)
aaaa taka \:D/ tva imah predvid :-D
WindWaker
09-06-2006, 12:40
Нарича се Любов 8)
aaaa taka \:D/ tva imah predvid :-D
dam, az kat kazvah imenno tva "az_slunceto" me nacepi 4e sym q draznil xaxaaxaxa. mai rezultata e v moq polza zasq ;]
Dobre,syglasen sym i az...i liubov moje da e ... i posle da ima i sex....moje i samo priqtelstvo da si ostane...
No ne sym syglasen,4e nemoje da ima liubov bez sex...
Ami ako ediniq ot dvamata e invalid kvo praim?Ami ako jenata e frigidna i t.n. ... myja impotenten ... ako ne izpitvat udovolstvie ot sexa .... ne mislq,4e tova im pre4i da se obi4at!Kolkoto i malko veroqtno da e,mislq,4e e vyzmojno i mislq,4e go ima ... tuk estestveno izob6to ne govorq za konkretniq slu4ai a po princip!
WindWaker
09-06-2006, 12:46
Dobre,syglasen sym i az...i liubov moje da e ... i posle da ima i sex....moje i samo priqtelstvo da si ostane...
No ne sym syglasen,4e nemoje da ima liubov bez sex...
Ami ako ediniq ot dvamata e invalid kvo praim?Ami ako jenata e frigidna i t.n. ... myja impotenten ... ako ne izpitvat udovolstvie ot sexa .... ne mislq,4e tova im pre4i da se obi4at!Kolkoto i malko veroqtno da e,mislq,4e e vyzmojno i mislq,4e go ima ... tuk estestveno izob6to ne govorq za konkretniq slu4ai a po princip!
pravila bez izklu4eniq nqma nali znae6 (i obratno)
Значи сме 2-ма луди.Аз съм абсолютно по същия начин, обичам да ходим на кафенце, да се разхождаме, да се гушкаме, но не и да я използвам само за секс.
Никой не те кара да я 'използваш' само за секс. Сексът е естественото продължиение на платоничната любов 8)
Т.е., гушкайте се, целувайте се.. е да, и мен понякога ме привлича повече страстната, задушаваща 'мляскава' целувка, в която 10 мин не се отделяте, изяждате се и ще се задушите един друг, в комбинация с някоя друга 'небрежно поставена ръчичка' еди къде си .. си е побърквация от всякъде и го предпочитам пред някакъв по-елементарен сексуален контакт.
Така че, това е разликата - че в единия случай ще правите секс, а при този на автора - любов ;)
Много добре казано!Точно това имах и аз предвид с горния пост, само, че ти го каза по-разширено, и по-добре.
Госте, а ти се замисли дали приятелката ти изпитва истински чувства към теб, щом не иска да правите секс /освен ако не сте малки/.Ами не, не сме малки.Както казах гушкаме се, целуваме се, от време на време някоя ръчичка, но още до истински секс не се е стигало, а и не бързам - не излизам с нея само заради това.Секса ще си дойде с времето, просто сега се отдаваме повече на любовта :wink:
`Death`Whore`
09-06-2006, 12:47
Изопачаваш нещата. В тази връзка пак ще има някаква форма на интимност - докосване, целувки - ще има страст.
Няма жена къде да не иска да се ебе. Има мъж който не знае как да си поиска.
Qvno predstavite za sex i liubov ni se razminavat...vqrno e,4e vyrvqt i ryka za ryka,no za men dokato nqma pronikvane,ili dokosvane na polovite organi s cel zadovolqvane na partniora i duma nemoje da stava za sex....celuvkite i laskite vinagi sym si gi slagal kym liubovta!
Qvno predstavite za sex i liubov ni se razminavat...vqrno e,4e vyrvqt i ryka za ryka,no za men dokato nqma pronikvane,ili dokosvane na polovite organi s cel zadovolqvane na partniora i duma nemoje da stava za sex....celuvkite i laskite vinagi sym si gi slagal kym liubovta!Напълно съм съгласен с теб!
`Death`Whore`
09-06-2006, 12:52
От една страна те се отнасят към любовта, но ако са по-интимни, се отнасят и към секса, към желанието за него.
Edno e jelanieto drugo e da go ima ... a tuk konkretno iskam da dokaja,4e moje da ima liubov pri LIPSA na sex :wink:
`Death`Whore`
09-06-2006, 12:57
А ако ти си импотентен, няма ли да лижеш поне веднъж приятелката си? Да И доставиш удоволствие? А ако сте инвалиди /не сексуални инвалиди/, е друг въпрос.
POnqkoga kakto kaza i death wore samo da q lijesh e mn po hubavo ot samiq sex...ne mislish li :roll: ne bi li go napravil za neq ?
Ili ti ne iskash da q dokosvash ? :|
Sega izob6to ne govorq za sebe si a davam nqkakvi veroqtni vyzmojnosti....dobre,da predpolojim,4e q lija ok togava ima nqkakyv sex...kakvo stava pri drugite slu4ai?A kakvo stava kato sme na po 60 godini i ve4e ne ni e do sex....nemoje da se obi4ame li?
`Death`Whore`
09-06-2006, 13:11
Говоря цялостно за връзка. Казвам, че двама души не могат да са заедно и да не правят секс никога. Възрастните хора са правили доста секс като млади. А и всъщност може да има секс и между 60 годишни хора - доста виагра и доста овлажнител за жената...би могло да се получи нещо. :)
A ako na dqdo Penio jena mu e po4inala,a na baba Gina myja i e iz4eznal otdavna i se sre6tnat babata i dqdoto i priplamnat iskri na stari godini mislq,4e moje da se zaobi4at i bez da pravqt sex...tq da mu pere 4orapite,toi da nosi riba vky6ti...hubava liubov na stari hodini kakvo 6te kajete!
Ima tolkova razli4ni hora na toq svqt,4e nemoga da povqrvam,4e nqma i varianti v koito samo da se obi4at bez da pravqt sex nikoga prez vryzkata si!
`Death`Whore`
09-06-2006, 13:20
Прекалено много задълбаваш. Тази любов всъщност няма да е любов според мен, поне не това, което разбирам аз под любов. Тяхното ще са спомени /ако са имали закачка на млади години/, уважение и най-вече желание да споделят с някого старините си. Няма да припламнат искри, просто могат да си допаднат и да прекарват заедно времето си. За мен това не е любов. :)
A ako sa dvama mladi na po 13-14 nemogat li da se obi4at???ili e zadyljitelno da se prasnat o6te na taq vyzrast?Sled tova moje da skyasat sled vreme....edva li vsqka liubov e ve4na...i da ne sa pravili sex!Ne moje li?
`Death`Whore`
09-06-2006, 13:25
Казвала съм го и ще повторя - "Любов без секс няма, освен ако двамата са малки за секс" :)
"освен ако двамата са малки за секс" ne sym go pro4el,no pyk malki za sex e dosta otnositelno ponqtie....i na 20 pak moje da se 4uvstvat malki....v kraina smetka 6tom v edna situaciq moje za6to da ne moje i v zrqla vyzrast...ili kato vednyj se opoznae udovolstvieto ot sexa vinagi stava cel za dostavqne na udovolstvie vyv vsqka vryzka ot tam natatyk?
`Death`Whore`
09-06-2006, 13:33
И майка ми има нужда от секс. Сексът не е цел на връзката и не трябва да бъде, просто човек има нужда от удоволствие. И когато си с някого, не е нормално да нямаш нужда от това удоволствие и да не искаш да го направиш с него. Говориш така, като че ли истинските чувства се опорочават със секса. Напротив - както чувствата допринасят за секса, така и сексът допринася за чувствата.
Dobre... a sexa li e edinstveniq na4in po koito dvama du6i mogat da si dostavqt udovolstvie???Na men udovolstvie moje da mi dostavi i samo tova da spq sgu6en do momi4eto koeto obi4am i da use6tam dyha i dokato spi vyrhu kojata si... primerno....i pak da mi e golqm kef s neq bez da se 4ukame!
`Death`Whore`
09-06-2006, 13:42
Естествено, че и тези неща доставят огромно удоволствие. :)
vladi_addict
09-06-2006, 14:08
И майка ми има нужда от секс. Сексът не е цел на връзката и не трябва да бъде, просто човек има нужда от удоволствие. И когато си с някого, не е нормално да нямаш нужда от това удоволствие и да не искаш да го направиш с него. Говориш така, като че ли истинските чувства се опорочават със секса. Напротив - както чувствата допринасят за секса, така и сексът допринася за чувствата.
по-простичко казано - сексът е първичен инстинкт (както яденето и пиенето), човек има нужда от секс, да освободи напрежението придружено с удоволствие.
само, че не разбирам 12-13 годишните какво напрежение имат та се ебът от толкова малки, но това е друга тема.
mravkata_z
09-06-2006, 21:54
da ti kaja ako mi be6e gadje bih te zarqzala, za6toto ve4e bqh 3 meseca s takova mom4e, koito 1pat ne si pahna rakata pod pantalonite mi za 3 meseca i nakraq vseh da se pritesnqvam kakvo ne pravq kato horata! Posledniq opit be6e striptiiz- s 4erno danteleno belio i sve6ti v staqta i sled kato toi samo me celuna po ramoto ispadah v isteriq!( qvno problema ne be6e v men) I tai kato vseki ima nujda ot seks ili pone ot emociqta se zabih s din(ne sme pravili seks no pak be6e pove4e ot tezi iznervq6ti 3meseca!) i sled tova skasahme s vaprosniq... ne prosto e ujasno majat da e po-malko seksualen ot jenata!- tova te izkrivqva du6evno- 4uvstva6 se kato kurva, a vsa6tnost ni6to ne si napravila!
E taka 6e razberete i kolko mu e hubavo pyk na edno mom4e,momi4eto kato vse se dyrpa i ne dava da q pipnat!
Pyk i moje da si bila mnogo malka...ne mu se riskuva na mom4eto da ti e pyrviq!
Vaniushkata
09-07-2006, 12:01
EVALA,EVALA,EVALA!!!Ne trqa da te e sram,a da se gordee6 pi4.Ve4e spada6 v 0,2% ot svqstni myje.Estestveno ne e vyzmojno s edno gadje samo da si govorite.Vqrvam 4e pravite i drugi ne6ta,no evala ti pravq 4e ne si s neq samo zaradi sexa.Rqdko se sre6tat takiva myje.I na priqtelkata ti i zavijdam,no syvsem dobrodu6no,4e ima takyv 4ovek do sebe si.Brao pi4!!!
EVALA,EVALA,EVALA!!!Ne trqa da te e sram,a da se gordee6 pi4.Ve4e spada6 v 0,2% ot svqstni myje.Estestveno ne e vyzmojno s edno gadje samo da si govorite.Vqrvam 4e pravite i drugi ne6ta,no evala ti pravq 4e ne si s neq samo zaradi sexa.Rqdko se sre6tat takiva myje.I na priqtelkata ti i zavijdam,no syvsem dobrodu6no,4e ima takyv 4ovek do sebe si.Brao pi4!!!
Айдеее, събраха се импотентните. (така наречените "свестни мъже") :lol:
Lorraine
09-08-2006, 07:34
Мдам. Това показва също, че не си толкова повърхностен, както останалите момчета.
абе за кво се шашкаш толкоз??? мани ги приятелите те ти завиждат :wink: и ако питаш мен, продължавай в същия дух, щото момичетата искат и да се говори с тях, а не само да...тъй де и романтика трябва :-({|=
Ами какво да ти кажа...хубаво е че не мислиш само за секс.Според мен ако станете гаджетатя ще го оцени.
macy_day_parade
09-10-2006, 08:11
:smt005 k1v e problema?kat ne mu se prai sex nqma da prai...tc tc tc
Ok, ama ako tq pojelae sex, ne i otkazvai, samo zashtoto ti ne iskash. I mislq, che ti nqmash problem, a tuk pishat hora s malko po-seriozni vurposi. Az ne shvanah tvoq problem adjeba kakuv e? Pitash dali si normalen li? Ami ne mojem da ti kajem
te sq 6toto ne pravqt mnogo broiki nali ? pone da zemat da praqt po nqkoq i druga vryzka da se obi4at. i ne si ti tozi/tazi koqto 6te mi durji smetka kvo praq tuka. (mi zabavlqvam se kvo praq )
nqmah v predvid teb ama kakto i da e ne me interesuva. NO ME IMPORTA NADA
sexy_tigar4e_MM
09-10-2006, 12:32
DEBA MAMA MU DEBA VUZMU6TAVATE SE SI4KI OT TEZI DETO PRAVQT SEX OT RANO I SEGA OBQSNQVATE 4E "MOMI4ENCATA" TOVA NE GO RAZBIRAT EMI V TAKUV SLU4AI NE UPREKVAITE VE4E "MALKITE MOMI4ENCA" NA 12-13-14 4E PRAVQT SEX-QVNO TE VE4E GO RAZBIRAT TOVA : "Момиченца, ще пораснете и ще научите, че любовта и секса са неразривно свързани. Добре, някой ви е ебал и заебал. Това не значи, че трябва да мъчите 1 година следващия си приятел, който ви обича безумно, но пък иска секс, което е нормално.[/quote]'
ta iskam da znam ima li i drugi kato mene ili samo as sam takav izmikqr ? :)от бургас ли си
InitialD
09-10-2006, 23:34
Аз съм така ма заради това ми викат че съм педал :evil: :evil: :evil:
е що годе умея да изслушвам и да съм мил...ама нали знаеш така не си мачо а това значи че ставаш аутсайдер...така е това е напълно нормално но гледай да не го казваш на приятелите си нека си мислят квот си искат не е нужно да им докладваш!!!
Tuk 6te si pozvolq da vmetna o6te,4e kolkoto po-dobyr i mil si s momi4eto,tolkova po golqm e 6ansa da popadne6 v kategoriqta "meka kitka" ili "mom4e za vsi4ko" ... nakraq qko 6e te izpolzvat!Naposledyk se nabliudava vse po-golqmo jelanie pri momi4etata myjete da sa grubi s tqh...dori nqkoi obi4at da im govorqt na "ma" ](*,)
Az sy6to sym autsaider (starata 6kola-kakvo da se pravi)no mi e vse taq...kato nemoga da sym izrod kakvo da pravq :-k
InitialD
09-11-2006, 00:41
Ееее първият човек дет да не ме нарече директно педал!Мерси
Old School Rulzzz
Old School Rulzzz
6te si pozvolq da se syglasq 8)