View Full Version : za6to ne dostigam orgazum?
prosto f
09-06-2006, 09:47
na 16 god. sum.gadjeto mi e mn vnimatelno,pravil mi e 6pakli,pravili sme i normalen sex.izpitvam udovolstvie,no do orgazum taka i ne sum stigala.masturbirala sum,no dori i taka ne sum polu4avala orgazum.az li ne6to ne sum v red ili kakvo?ima li i drugi kato men i molq daite nakvi suveti,pls
SweetBunny
09-06-2006, 09:53
Офф, при мен е същото, даже на моменти ме наболява и рядко ми е хубаво :shock: хем го правим бавно...ама деазнам :|
Съвети...хмм...
Не свършваш може би щото той свършва бавно :-k
Ако не се навлажняваш достатъчно, пробвай с лубрикант...само когато презервативът е достатъчно овлажнен, тогава не ме е боляло :-s
krem4et0
09-06-2006, 09:54
Някои жени и цял живот не достигат.Още с малка-не се тревожи.С времето ще се получи.Първия си оргазъм получих след няколко месеца секс,а съм на 21.Не се притеснявай!
prosto f
09-06-2006, 10:16
citat:Офф, при мен е същото, даже на моменти ме наболява и рядко ми е хубаво Shocked хем го правим бавно...ама деазнам Neutral
Съвети...хмм...
Не свършваш може би щото той свършва бавно Think
Ако не се навлажняваш достатъчно, пробвай с лубрикант...само когато презервативът е достатъчно овлажнен, тогава не ме е боляло Eh?
men ne me boli,nqmam problem s ovlajnqvaneto.prosto vodq polov jivot ot nqkolko meseca,a taka i ne stigam dokraq.i na gadjeto mu e gadno,6toto si misli 4e vinata e v nego,a toi vsu6nost mn se starae.a nz kakvo moga da napravq za da se promeni tova,osven da 4akam.blagodarq za mneniqta
Пробвайте различни пози.Когато съм седнала в него,винаги достигам до оргазъм,а и също съм на 16.Така че пробвайте различни неща,различна бързина и виж как няй-много ще ти хареса
prosto f
09-06-2006, 18:27
mersi za otgovorite.ako nqkoi moje da pomogne s o6te ne6to,4akam mneniq
malka_kukla
09-06-2006, 18:58
emi mila,ne si samo ti taka,spokoino ima jeni koito ot 10 godini vodqt polov jivot i o6te ne sa izpitvali tova 4uvstvo.ima i ne6to drugo,tova se dulji i na tova 4e sme na 14,15,16 godini.s te4enie na vremeto i tova 6te se slu4i.suvetvam te da se otpusni6 maximalno i da ne se pritesnqva6 za obsolutno ni6to.uspeh!!!
alkobalko
09-06-2006, 19:03
Още ти е рано за притеснение. Някои жени не стигат до оргазъм с години. Има време. Вината не е нито в теб, нито в гаджето ти. Не обвинявай себе си, а и кажи на него, че не му се сърдиш и че той няма вина за това.
CrazyWitch
09-06-2006, 21:18
Както и другите форумци ти казаха, може би това ще се промени с времето.
WILD__BOY
09-06-2006, 21:57
На мъжа нещо му куца. А и трябва да си възбудена разбира се!
1. Рано ти е.
2. Може твоя човек нещо да не прави както трябва.
SeXyAdrenaLinka
09-06-2006, 22:58
Никой не е виновен скъпа.както казаха и другите преди мен има жени които с години не стигат до оргазъм.споко не си единствена и аз съм така.ще пораснеммммммммм ... :roll: :-D