View Full Version : kakvi sa....
momi4eto_M_!_S_T
09-06-2006, 19:57
neka si4ki da si kajem nedostatacite v vruskiteni i lo6oteni 4erti koito imame spored vas :)
eto moite:
1 za nedostak ne moga da kaja za6toto trugnah s edno mom4e dnes i nez o6te
2 imam 3 lo6i 4arti spored men:
1 Mnoooo sum revniva
2Mnoo se privarzvam prekaleno lesno ...
3 Bosle mn mi e gadno kato zaguba nqkoi li ne6to...
a Sega VashiTE
WILD__BOY
09-06-2006, 19:59
Лоши черти във връската?! хХАхахАхАХ
еми не може да се разберем къде ни се ходи. А и мацката често казва "Както ти решиш" .. искам и нейното мнение ама се разбрахме тия дни по тоя въпрос. ;)
CrazyWitch
09-06-2006, 20:03
Единственото нещо е, че съм много нервна..
Проявявам си нервите най-вече когато той не се съобразява с мен когато му предложа нещо което е от значение за мен, а той помисли, че преигравам и си направи базик или забрави за нещо. Това първото ... ставало е един два пъти, но втория случай постоянно се повтаря :(
Лоши черти във връската?! хХАхахАхАХ
еми не може да се разберем къде ни се ходи. А и мацката често казва "Както ти решиш" .. искам и нейното мнение ама се разбрахме тия дни по тоя въпрос. ;)
Това "както ти решиш" и аз много го мразя...Като го чуя и не знам кво да отговоря, блокирвам просто. Защото аз като реша за някое място и то се окаже не толкова добро, се чувствам виновна за изгубеното време... Как се разбрахте по този въпрос? Че и ние да се разберем :P
А иначе по темата...караме се за дребни неща; когато ми е ядосан за нещо (обикновено за някаква глупост) много обичам да го дразня и той се дразни...хах, малко неясно стана ама...вие ще ме разберете, ако вложите малко фантазия :mrgreen:
come_clear
09-06-2006, 20:10
ами във връзката не знам кое ми е недостатък.може би това,че и за най-малкото споря с момчето,но просто и двамата сме си имати и държим на мнението си.
priti_kiti
09-06-2006, 20:16
хмм да видим.. твърде лесно се доверявам и твърде лесно прощавам..
Ревнива съм.. но не прая проблеми за тфа,измъчвам се сама.. което пак не е правилно
Склонна съм да си затворя очите за някои негови отрицателни черти..
Разкривам му се изцяло..
`Death`Whore`
09-06-2006, 20:19
Според теб да имаш чувства е отрицателна черта?!?!?!
караме се за дребни неща. когато ми е ядосан за нещо (обикновено за някаква глупост) много обичам да го дразня и той се дразни...хах, малко неясно стана ама...вие ще ме разберете, ако вложите малко фантазия :mrgreen: