PDA

View Full Version : afrodiziaci...imate li opit?

voaiora
09-07-2006, 11:00
Nqkoi ima li opit s nqkakvi afrodiziaci kato ispanska muha naprimer?Slagali li ste v pitieto na priqtelkata si i ima li efekt?
Sy6to taka nqkoi polzval li e tezi zadyrja6ti spreiove koito se reklamirat,za po-bavno zvyr6vane?

Inn0c3nCe
09-07-2006, 11:15
Не аз не съм пробвал нищо такова, но
дядо ми си вари някви билки и ги пие и после ходи из
маалата та опъва бабичките.
Постоянно го дират да им оправи я комина, я телевизора, я
хладилника, я тях ;П~~

афродизиачката
09-07-2006, 11:19
мастиката е един от най-евтините и добри афродизиаци за мъжете
други такива са

гроздето, меда, шоколада, овесените ядки и по принцип всички видове ядки.

09-07-2006, 11:21
кока кола + едни забранени хапчета дето не се продават в аптеките (няма да спомена кои са) действа тотално сексуално на жената, след такава една изпита чаша, става необуздана и готова на секс, дори с първия клошар на улицата.

voaiora
09-07-2006, 11:36
Goste,moje6 li da podskaje6 ne6to za tiq hap4eta...stana mi mnogo iinteresno kak moje da imat takyv silen efekt!Podskaji pone kakvi sa na cvqt,kolko sa golemi,s koq bukva zapo4vat i na koq zavyr6vat i dali lesno mogat da se otkriqt nqkyde!

cskamoni4ka
09-07-2006, 11:39
Искаш да сложиш на някой в питието без да разбере ли?!?!?!.... :roll:

voaiora
09-07-2006, 11:41
E moje i na sebe si da sloja ;p Interesno mi e,za6toto kato gledam imat super silno vyzdeistvie...
A ina4e ispanskata muha primerno 6to misli6,4e e bezcvetna i nqma vkus kato se smesi s napitki...to4no 6toto e napravena da se sipva nqkyde na nqkoi bez da razbere!

Д-р Джак Ливайн
09-07-2006, 11:44
Повишават настроението, подходящи са при страх, стрес, депресия. Повишават умствените способности, стимулира защитните сили на организма. Прилага се при фригидност и импотенция. Успокоява възпалената и раздразнена кожа Подобрява кръвообращението, премахва спазми, ефикасен при предменструален синдром, заболявания на дихателната, урогениталната и ендокринната системи.

voaiora
09-07-2006, 11:45
Doktore...a 6te izpi6ete li ne6to?Nqmam zdravna usigurovka i se nadqvam,4e ne sa mnogo skypi!

д-р Куин Лечителката
09-07-2006, 11:47
Повишават настроението, подходящи са при страх, стрес, депресия. Повишават умствените способности, стимулира защитните сили на организма. Прилага се при фригидност и импотенция. Успокоява възпалената и раздразнена кожа Подобрява кръвообращението, премахва спазми, ефикасен при предменструален синдром, заболявания на дихателната, урогениталната и ендокринната системи.

Съгласна съм със заключението на колегата Ливайн. След повишено настроение и прилив на енергия, се стимулира високото сексуално желание поради интензивното кръвообращение на организма.

voaiora
09-07-2006, 11:52
Tova zna4i li,4e ako sme samo 2-ma du6i v staqta-az i nqkoe momi4e,i ediniq ili dvamata vzemat nqkakyv afrodiziak sys sigurnost 6te ima sex?Ili e dosta otnositelno?

{{{MiLo_f}}}
09-07-2006, 11:59
Абе който иска да си ги пие тея неща ама да го слагаш по питиетата на другите е много гадно защото в другия се съсдава лъжливо усещане за желание и могат да станат много гафове!

екстрасенс Минка Лулчева
09-07-2006, 12:01
Tova zna4i li,4e ako sme samo 2-ma du6i v staqta-az i nqkoe momi4e,i ediniq ili dvamata vzemat nqkakyv afrodiziak sys sigurnost 6te ima sex?Ili e dosta otnositelno?

ако звездите и планетите в партньорския ви хороскоп са в тригон, би било силно възможно при тази взаимовръзка да се получи една такава сексуална развръзка.

при противоречие с лятното слънцестоене и при скорошна менопауза от страна на партньорката в стаята е необходимо масажиране на г-точката посредством крайниците на лявата ти ръка, до като дясната е заета с упражнението събиране и извъждане на кожения ординарен полуок при члена.

много е вероятна намесата на изригвания в утравиолетовия слой, при това положение единствено ако цвета на кожата ти е мургав или си от африкански произход на негроидната раса би могло да имаш успех

voaiora
09-07-2006, 12:04
Dano nqma "изригвания в утравиолетовия слой" za6toto ina4e 6te trqbva da hodq na solarium!