View Full Version : Molq za info ;)
mimiiiiiiii
09-07-2006, 12:18
I az da pitam neshto.Nali trqbva da sme osvedomeni..puk az se chudq.Znachi Vchera bqh v ovolaciq i s gajeto mi pravihsme sex s prezervativ razbira se..priiska ni se da povtorim i toi go izvadi..mahna prezervativa i se izprazni v toaletnata za ne se izcapa celiq 4len.Sled tova se izmi s hladka voda poveche na studena mi prilichashe..pishka sloji prezervativa i pochnahme pak.Posle ne e imalo strashno poneje go izvadi i se izprazni navanka.Chudq se obache dali po rucete vupreki izmivaneto moje da mu ostane neshto..dali sapuna e ubil vsichko...i Kolko vreme jiveqt tiq spermatozoidi nz sashto..izvun jenata i vutre v neq?Che chetem io v razlichni knigi pishe razlichni raboti
krem4et0
09-07-2006, 12:20
не си бременна спокойно.не е ли свършил във влагалището ти-опасност няма!
Споко не си бременна, няма такава ама никаква опаснот, ако всичко е точно така както го описваш ;-)
The^SweeTesT^Thing
09-07-2006, 12:23
Abe nqma ni6to stra6no spokoino.Ne moje da si bremenna 6tom s prezervativ i e svyrshil navun..nqma opasnost.Ne si vkarvai paranoi
Mnogo vi blagodarq...poneje s tiq spermatoidcheta se paranoisvam...a ako nqkoi iska imam edna mnogo polezna programka..to znaem che ovolaciqta ne vinagi e postoqnna no vse pak moje da si sledite..znachi www.femta.com
A drugata e beiks.com ama ne sum sigyrna dali e tochno com..ako nqkoi go interesuva she proverq ;) mislq che e polezna za vsichki nas..
cskamoni4ka
09-07-2006, 12:33
Не си бременна!Щом дори и със сапун се е мил!Не се притеснявай за нищо!
maybelline
09-07-2006, 12:35
Сперматозоидите живеят около няколко секунди извън тялото на жената,а вътре в нея - около 24 часа(+ - няколко часа,зависи).
znaete li az chetoh v edna biologiq za 8mi klas i pisheshe 2 dni .. v edna kniga za jenata pisheshe 5...v dryga maja i jenata intimno pisheshe max 7 .. chela sum i za 24 chasa .. stranna rabota.. ;(
Сперматозоидите живеят доста повече от няколко секунди в неблагоприятна среда,а и повече от 24 часа в жената...все пак оплождането на една зигота не става мигновено,става дори за няколко дена,в които да може да се придвижи до каналите на яйчниците.
alkobalko
09-07-2006, 14:04
Не си бременна, ако всичко е така, както го описваш.