View Full Version : HELP pls
lele slu4i mi se ne6to naisina ujasqva6to!!!prosto na nikoi ne go pojelavam!Bremenna sam ne sam izpolzvala test ,no to q prosto qsno ...qde mi se mn ,4esto hodq da pi6kam i me boli korem4eto! pitate se kak e stanalo tova LI?
Ami predi 2 meseca duhah na priqtelq mi i toi mi se izprazni v ustata ,oste nqmam cikal no eto slu4ilo se e !i daje sam devstvena !OX kakvo da pravq!kajete mi kade moga da napravq abort i moje li bez razre6enie na roditel ... na 15 sam i kolko struva PLS spe6no e :smt010 :smt010 :smt010
Hhahaa e stiga ve osrahte se s takiva temi :lol: :lol: :lol:
Edna podobna ve4e stiga....
дано темата да е ебавка [-o<
MeGa_F3n
09-07-2006, 16:36
Като си му "духала" нищо неможе да ти стане.И да ти кажа,че вече се повтаряте :evil:
Estestveno 4e e ebavka kak 6e i se izhvyrlqt v ustata i 6e e bremenna....koi 6te zabludi s taq tema!Prednata na takava tematika pone samo pita6e dali e vyzmojno,a tuka se opitvat da ni ubejdavat!
SwEeTSsSnake
09-07-2006, 16:37
xaxaxa :smt043 az ti predlagam da go rodi6 i sled tova :smt068 a da i sigurno 6te go rodi6 prez ustata :smt078
`Death`Whore`
09-07-2006, 16:38
Ще отговоря сериозно, ако темата е ебавка, все ми е едно.
1. Боленето на корем не е признак за бременност.
2. Пишкането се появява, защото бебето притиска пикочния мехур. А не вярвам да си в 6-тия месец.
3. Не е задължително и да ядеш като свиня, когато си бременна. Може даже да изгубиш апетит.
bremenna si,4estito!osven tova si i tupa svinq,zatova ti se qde mnogo.aide otivai vednaga pri 4i4ko doktor-nari4a se psihiatur i se namira v ludnicata.ako iska6 moje i da si napravi6 edna operaciq-transplantaciq na mozuk,no pri teb edva li 6te ima rezultat.taka,4e nai-dobre se grumni. :smt019
maliii verno si bremenna po dobre hodi i se hvarli ot nekoi pokriv
`Death`Whore` za6to si pravi6 truda da i otgovarq6...ot tova koeto e pisala e ot qsno po qsno,4e nqma kak da e bremenna - pi6e,4e e devstvena,sledovatelno nqma pronikvane v neq!Pi6e 4e i se izhvyrlili v ustata...pove4e kvo da i se vryzva6!
A ina4e,korema moje da q boli,6toto ne e hodila do toaletnata!
ChaosInTheHell
09-07-2006, 16:48
Da jivee tapotata i ni pokrai neq :lol:
The^SweeTesT^Thing
09-07-2006, 16:49
Abe stiga typi temi be.Tva da ne e neporo4noto za4atie....aaaaa bah ta rabota ot svirki da zabremenee aide stiga prosta6tini.Kato ti se pikae e po estestvena nujda.Ako sere6 mnogo pak li e priznak 4e si bremenna? :-k xaxaxa q se zamisli malko i ne puskai glupavi temi :!:
SwEeTSsSnake
09-07-2006, 16:51
otdavna ne se bqh smqla taka :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
хахахахахахахха
айде моля те не ме карай да ти обеснявам като на пет годишно лапе как се правят бебета.........
axxaxxa nqma cikul puk bremenna.... :lol: :lol: ebasi rabotata
`Death`Whore`
09-07-2006, 17:37
На теория е възможно всъщност. Но трябва да има проникване на семенна течност във влагалището. Ако момиче без менструация прави секс без предпазни мерки и след 1-2 седмици му дойде първата менструация, е напълно възможно да забременее. Дали може да износи и роди здраво бебе, е друг въпрос, но е възможно да се забременее, преди да е дошла първата менструация. :)
д-р Пръцков
09-07-2006, 18:18
Заповядай в нашата клиника, за да уточним, какви са точно проблемите ти. С уважаемите колеги д-р Грешков и д-р Иванов, с удоволствие помагаме на генетично увредени, селскостопански издънки със свръхестествен характер. Все пак, от пръв поглед мога и да греша, но ако доведеш и родителите ти, диагнозата предполагам, ще се затвърди.
`Death`Whore`
09-07-2006, 18:19
Докторе, пред "какви" няма запетая. И пред "с удоволствие". :)
д-р Пръцков
09-07-2006, 18:25
Докторе, пред "какви" няма запетая. И пред "с удоволствие". :)
Вижте какво уважаема. Недейте издребнява напразно, а уважете труда на хората. Ние сме тук да помагаме.
`Death`Whore`
09-07-2006, 18:27
Аз уважавам труда ви, но ме оставете - все пак, следвам за учителка. Учителка, която не прави забележки за правопис, не е учителка. :)
CrazyWitch
09-07-2006, 18:29
дано темата да е ебавка [-o<
Много си правилен ;-) хах http://www.cheesebuerger.de/images/midi/froehlich/a041.gif
А д-р Пръцков..
Ае в тоя форум много доктори се извъдихте. Първия беше интересен, втория почти.., но останалите прекалявате!
cskamoni4ka
09-07-2006, 18:32
Ха-Ха!Миличка,не си бременна!Не можеш да забременееш преди да ти е дошъл цикъла,когато си девствена..пък камо ли и като духаш и той ти се изпразни в устата!Невъзможно е!Така че,недей да се притесняваш!
alkobalko
09-07-2006, 18:50
Не можа ли да измислиш нещо по-достоверно?
PublicEnemy
09-07-2006, 23:29
Няма място за притеснения,само трябва да направиш това което ще ти кажа... Отиди до аптеката, купи си бутилка етилов спирт, намажи си клитора с едно памуче, а останалата част я изпий.Това трябва да реши всичките ти проблеми.