View Full Version : Moderated:Месец след първият път ми протече кръв,бременна ..
zdr zna4i pravihme sex s fr mi i prezervativa se skasa, sled tova pih postinor, doide mi (v po-malko koli4estvo mi te4e i za po-malko dni) sled sedmica pak go pravihme i togava mai vs be6e nared, no po4ti mesec sled parviq pat mi prote4e leko krav, a znam, 4e na brememnnite im proti4a leko krav. Ta bremenna li sam?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
Откъде знаеш,че на бременните им тече кръв?
Не,не си бременна,неориентирана си.
Откъде знаеш,че на бременните им тече кръв?
Не,не си бременна,неориентирана си.
molq te seriozen post za6toto adski sam pritesnena, bqhte kazali, 4e im te4e, ne krav, a takava kafenikava te4nost. PLSSSSSSSSSS otogovoreteeeeeeeee
alkobalko
09-07-2006, 18:36
Най-вероятно не си. Закъснява ли ти? Ако да, вече има защо да се притесняваш. Вярно е, че на бременните им потича леко кръв. Ако все пак имаш съмнение си купи тест и ще разбереш.
christina_aguilera
09-07-2006, 18:36
Emi napravi si test i shi razberesh dali si bremenna.A pyk shtom si pila postinor e malko veroqtno,dori nevyzmojno. :lol:
Emi napravi si test i shi razberesh dali si bremenna.A pyk shtom si pila postinor e malko veroqtno,dori nevyzmojno. :lol:
ama tova be6e sled patviq pat, a go pravihme i vtori, no togava s evtin prerzervativ. Moje li da e stanal gafaaaaa???????
`Death`Whore`
09-07-2006, 18:37
Чувала съм, че около седмица след оплождането на яйцеклетката потича леко кръв, защото тогава зародишът се намества на правилното си място. Няма начин обаче това време да е 1 месец.
Абсолютно не съм съгласна с това,че им тече кръв.
Позволете ми да бъда достатъчно информирана и от лично естество и от обучението си.
Кръвотечението не е нормално явление при бременни.
Чувала съм, че около седмица след оплождането на яйцеклетката потича леко кръв, защото тогава зародишът се намества на правилното си място. Няма начин обаче това време да е 1 месец.
zna4i li tova da ne se pritesnqvam?
`Death`Whore`
09-07-2006, 18:41
Така...пила си Постинор, дошла ти е менструацията и около месец след това си имала кръвотечение. Постинор дуо мисля, че е възможно да предизвика това...може би това е била менструацията ти.
Аз не разбрах по кое време на цикъла ти сте правили секс,а след това кръвта,която е текла -менструална ли е или не?
На точната дата ли ти дойде..?
Има много обстоятелства.
д-р Посмъртов
09-07-2006, 19:03
Правилната рецепта е и вагинални таблетки Спиро 100.Подходящи както за деца,така и за възрастни.При проблем с аптекаря,винаги ми се намират свободни хвърчащи листове за рецепти. =P~
д-р Пръцков
09-07-2006, 19:15
Трябва да се обадя на бай Спиридон, шамана на с. Разстрелци, та да ви гледа на коприва дали сте бременна или обременена.
palavata__
09-07-2006, 19:17
vij sq macka tuka seki 6i ti kaje razli4no nai dobre e da otide6 do nai blizkata apteka i da pita6 aptekarkata za nqkoi test4e za bremennost,tqq nqq ti otkaje [-X :-D
cskamoni4ka
09-07-2006, 19:38
Направи си тест,за да си сигурна!
Най-добре си купи тест и ще разбереш със сигурност.
д-р Посмъртов
09-07-2006, 20:47
Най-добре си купи тест и ще разбереш със сигурност.
Може и кръстословица,поне така ще си запълваш времето и няма да се притесняваш. =P~
Правилната рецепта е и вагинални таблетки Спиро 100.Подходящи както за деца,така и за възрастни.При проблем с аптекаря,винаги ми се намират свободни хвърчащи листове за рецепти. =P~
kakvi sa tiq tableti? ako moe6 poqsni :wink:
д-р Посмъртов
09-07-2006, 22:24
kakvi sa tiq tableti? ako moe6 poqsni :wink:
Естествено,за какво са докторите,иначе?Малки,комп ктни,по 20 бройки в 1 кутийка,жалко само,че не се намират в България,поради страшно редките им съставки.Които са всъщност (ще изброя само 2,защото другите са тайна)- езермал и кликонаж.Второто само успокоява кожата.Иначе това е много скъпо и неустойчиво лекарство,което се предлага само в Египет,Латвия и Гърция,специално в Патра и Нерес. =P~
komentarite na doktorite ne me valnuvat, davaite seriozni mneniq po temata, a ne nqkvi ebavki!
Ogan mi gori na glavata, a nqkav sme6nik sa prai na gazar i mi obqsnqva nqkva strana Neres
tctctc
ta zna4i 6tom imam krav, koqto ne sam sigurna, 4e e menstrualna, zna4i ne sam bremenna, taka li?
Др. Лещански
09-08-2006, 05:29
Не, мило момиче, най-вероятно не си бременна, а си забравила да си измиеш дупето след дефекация и затова менструалната ти кръв седи кафеникава.
Д-р Лещански
09-08-2006, 06:13
И да знаеш, когато се бършеш след акане - посоката, в която трябва да движиш тоалетната хартия трябва да е обратна на половите органи, за да се избегне замърсяване и лабиален перуретрит с възможни усложнения на лабиа майор, лабиа минор и монс пубис.
д-р Посмъртов
09-08-2006, 07:43
komentarite na doktorite ne me valnuvat, davaite seriozni mneniq po temata, a ne nqkvi ebavki!
Ogan mi gori na glavata, a nqkav sme6nik sa prai na gazar i mi obqsnqva nqkva strana Neres
tctctc
ta zna4i 6tom imam krav, koqto ne sam sigurna, 4e e menstrualna, zna4i ne sam bremenna, taka li?
Колегата горе обясни точно,а Нерес и Патра са градове,не държави.В Гърция това.А това са реално съществуващи таблетки,все пак.Виждал съм ги на дългите пътувания това лято до там. =P~
olive_oil
09-08-2006, 08:26
не е вярно
Dr. Ivanov
09-08-2006, 08:34
не е вярно
Моля не спорете с хора на науката, на нас това ни е работата - да казваме кое е вярно и кое не е.
Super`girl
09-08-2006, 08:58
[quote=koalka]Най-добре си купи тест и ще разбереш със сигурност.
Може и кръстословица,поне така ще си запълваш времето и няма да се притесняваш. =P~[/quot
xaxaxa :lol:
д-р Посмъртов
09-08-2006, 09:08
не е вярно
Кое не е вярно,г-не/г-це?Всичко е доказано научно веднъж и с бутилка в ръка 2-ри път за късмет. =P~
Според мен едва ли си бременна, по - вероятно всички тези обърквации са станали заради Постинор. Вземи си тест, но според мен няма за какво да се тревожиш.