View Full Version : Без Думи
Хора... Дайте съвет, как да сваля момиче с жестове... смисъл пробвах с думи и нестана. Явно не е бил подходящ момента... Ама и тя е много срамежлива и несигурна в чувствата си. Как да й докажа, че наистина я обичам без тя да ме отблъсне???
`Death`Whore`
09-07-2006, 18:54
Жестове? Да не би да те е страх да се доближиш до нея? Не жестовете, а погледът и общуването привличат хората един към друг.
carevi4noto_momi4e
09-07-2006, 18:58
moje sus cvetq... :shock:
`Death`Whore`
09-07-2006, 19:01
"Подходящ момент" според мен няма. Щом си И казал, че я обичаш, и тя те е отблъснала, значи има 2 варианта:
1. Не изпитва нищо към теб.
2. Страх я е или е объркана.
При първия по-нататъшните действия нямат смисъл, а при втория не вярвам едно цвете или жест да помогнат. Дай И време и в същото време напредвай бавно-бавно.
jadna_za_lubov
09-07-2006, 20:02
Иди при нея...кажи и нещо мило и хубаво....защитаваи я....покажи и че държиш на нея.....както каза carevi4noto_momi4e с цветя пак става :) даже е много романтично :) :smt061
sladoled
09-07-2006, 20:11
Свалянето с жестове се отдава много повече на момичетата-те имат много богат арсенал от любовни жестове.Но все пак опитай да и хванеш ръката и да я задържиш.Ако не я отдръпне- харесва те. погледни я продължително, усмихвайки се нежно.Ако ти отвърне на усмивката- ОК.Ако пушите и двамата, подай и твоята цигара.Ако приеме да пуши от нея,работата е сигурна-харесва те.После не се колебай-предложи къде и кога да се видите.Не приемай отговор"аз ще ти се обадя".Допуснеш ли да ти каже така-ЛОШО! :smt008 Айде успех!
Според мен не трябва да избързваш! Действай ама по-спокойно както казаха по-нагоре докажи и че държиш на нея :!: :-k
Трябва да размазхваш ръце и да се кълчиш...