PDA

View Full Version : Wupros otnosno priqtelkata mi

ObichamSiQ
09-07-2006, 21:15
Znachi iskam da wi popitam neshto.S priqtelkata mi prawihme predi nqkolko dni sex, wsichko si beshe nared do dnes zapochna mnogo chesto da urinira ( chetox nqkade che towa e simptom na bremennost) boli q chesto glawa i taka...Gadi i se ot wreme na wreme.Uj prowerih prezerwatiwa ne beshe skusan.Wyzmojno li e towa da e ot pritesnenie? :-k

Inn0c3nCe
09-07-2006, 21:24
Не.
Приятелката ти ще става майка, а ти баща мисля, че е подходящ
момент да ти кажа честито.

09-07-2006, 21:34
Хм.. :-k Аз пък не мисля,че може да се твърди категорично,че ще стават родители,нещо повече,мисля,че симптомите на бременността не се проявяват толкова рано-няколко дни след зачеването,ами след поне няколко седмици.По-честото уриниране пък се появява чак когато плодът наедрее,защото притиска пикочния мехур.Според мен не може да се каже нищо конкретно,по-добре да си направи тест...

09-07-2006, 21:34
Spokoino xora , ne se pritesnqvaite nqma da vi 4esititqt ni6to

09-07-2006, 21:36
Смятам,че е напълно възможно да е от притеснение!Не се тревожете излишно!Симптомите,които описваш наистина са симптоми и на бременност,обаче както сам се израряваш правили сте секс преди няколко дена-т.е. искам да кажа,че първите симптоми на бременност се проявяват поне на втората-трета седмица от зачеването.А честото уриниране може да се сължи на куп др фактори-по-голям прием на течности,настинка...В резултат от бременност то се проявява в по-напреднал стадии-когато жената наедрее и плодъл притиска пикучните й канали!Успокой приятелката си.защото "Самовнушението е най-голямата болест!"Желая ви късмет!:)

The^SweeTesT^Thing
09-07-2006, 21:45
Abe spokoino ot pritesnenie e 6tom prezervativa e bil zdrav nqma ot kakvo da se pritesnqvate.Moje ot panikiosvane da si vkarva paranoi za bremennost no sys sigurnost nqma ni6to takova.

BloodyMoon
09-07-2006, 22:15
Има тестове за тая работа да си купи няколко (на различни фирми) и да ги направи и тогава ще бъдете сигурни

DoPye
09-07-2006, 22:17
Znachi iskam da wi popitam neshto.S priqtelkata mi prawihme predi nqkolko dni sex, wsichko si beshe nared do dnes zapochna mnogo chesto da urinira ( chetox nqkade che towa e simptom na bremennost) boli q chesto glawa i taka...Gadi i se ot wreme na wreme.Uj prowerih prezerwatiwa ne beshe skusan.Wyzmojno li e towa da e ot pritesnenie? :-k

Честито кого ще е купона

ThePainIsReaL
09-07-2006, 22:45
Има тестове за тая работа да си купи няколко (на различни фирми) и да ги направи и тогава ще бъдете сигурни

Това е така , но щом спермата не е имала допир до вагината й , няма място за притеснение . Другото , което е - симптомите не се появяват още първите дни .

zoraida
09-08-2006, 00:06
Спокойно!Като за начало предлагам тест за бременност(може и повече от един).Има едни двойни,в смисъл,че единия се прави примерно днес,а другия след няколко дена (там си пише).Предполагям,че ще са отрицателни.Но в случай,че са положителни отидете на генеколог да я видят,все пак не може да си напълно сигурен в нищо.Както казах - според мен всичко ще е наред(а и не само аз мисля така).Много е важно приятелката ти да не се отчайва с мисълта,че това е краят и тя е бременна.Важно е и ти да не си го втълпяваш,все пак като представител на силния пол ти трябва да я подкрепяш!

DeziRe
09-08-2006, 00:07
Hm... ne mi se vqrva spored men ne e bremenna no ako tolkova mn se pritesnqvate vzemi i postinor ili da si napravi edno test4e ..
USpeh :-k :wink:

koalka
09-08-2006, 07:21
Не е бременна щом презерватива не е бил скъсан.

Lorraine
09-08-2006, 07:24
Не е бременна щом презерватива не е бил скъсан.подкрепям те

alkobalko
09-08-2006, 07:27
Спокойно. Щом презервативът не е бил скъсан няма опасност. Симптомите на една бременност не се появяват толкова рано след зачеването. А това с пишкането се появява чак към 6-ия месец. Тогава бебето притиска пикочния мехур и това причинява постоянното ходене до тоалетна.

cskamoni4ka
09-08-2006, 08:20
Според мен не е бременна,просто преиграав.

Death`Whore
09-08-2006, 08:22
Chestoto urinirane go obqsnih, gadeneto ne e zadyljitelno da se poqwi, a glawata ne mislq, che ima obshto s bremennostta.

проф.Спиридон
09-08-2006, 08:25
Според мен е хванала срамен грип.

naia
09-08-2006, 08:52
Ще и мине до няколко дни и аз съм имала подобни дни