View Full Version : lizaneto
zaduljitelno li e to kogato na momi4eto i e za purvi put?vas lizaha li vi kogato vi otvoriha?6toto znam 4e ina4e ne e dostatu4no vlajno i moje da e kofti...help
Няма такива неща като задължително...
Лизането не е единственият начин,чрез който можеш да овлажниш едно момиче,ако не знаеш други,значи ти е рано .
emi znam lubrikant i s plunka no taka ne e li gadno :?:
IKisseDAGirL
09-07-2006, 21:46
зависи от момичето - ако успее достатъчно да се възбуди, може да минете и без това... но пък преживяването е хубаво и не виждам защо трябва да го пропускате ;-)
Поограмоти се малко и тогава напъвай да "отваряш" някой...
mi lizaneto e za stimulaciq,za ovlajnqvane i po-dobro pronikvane.ne e zadyljitelno,no taka se stiga po-byrzo do klitoren orgazym.na pove4eto momi4eta im e priqtno,na men syshto :D
mi lizaneto e za stimulaciq,za ovlajnqvane i po-dobro pronikvane.ne e zadyljitelno,no taka se stiga po-byrzo do klitoren orgazym.na pove4eto momi4eta im e priqtno,na men syshto :D
ThePainIsReaL
09-07-2006, 22:33
Аз примерно не исках . Не знам защо , не ми се искаше..
Както казаха , няма задължителни неща , правиш това , от което ще ви е кеф и на двамата. Но все пак гледай тя да е макс влажна , да не я боли .
д-р Посмъртов
09-07-2006, 23:09
Аз примерно не исках . Не знам защо , не ми се искаше..
Както казаха , няма задължителни неща , правиш това , от което ще ви е кеф и на двамата. Но все пак гледай тя да е макс влажна , да не я боли .
Точно така.С момата трябва да се постъпва нежно и внимателно,за да не оставите белег под формата на някоя фрактура на бедрото или ребрата.Винаги внимателно и с прибрани лакти.Изпъвайте езика,но без сами да си причинявате болка на него.Играйте с движения,напомнящи миксер и готово! Вие свършихте! =P~
д-р Пръцков
09-07-2006, 23:14
Далдисвайте чада мои, далдисвайте.
Dr. Ivanov
09-07-2006, 23:17
Научно доказано е, че момичетата предпочитат първия път да им е с кисела краставичка, отколкото с момче.
Също така е доказано, че до 100 години киселите краставички ще са доминиращия биологичен вид на планетата.
Запомнете - киселите краставички са дар от нашите космически братя!
ТуТи ФрУтИ
09-07-2006, 23:19
Докторе я си набий краставицата в задника и не ни занимавай с глупости да не ти я набия аз :!: :!:
Razpori tazi put4ica
09-07-2006, 23:19
doktore q si navri krastavi4kata v analniq otvor :-({|=
Dr. Ivanov
09-07-2006, 23:21
Уважаеми дами, когато науката говори, аз стоя безмълвен!
Моите думи отразяват реални статистически данни! :!:
д-р Посмъртов
09-07-2006, 23:30
Това за краставицата беше само тънък хумор,за раздвижване на заседялите буци плът тук.Факт е,че досега трябваше да сте си легнали,дами.Полезно е за кожата. =P~
Научно доказано е, че момичетата предпочитат първия път да им е с кисела краставичка, отколкото с момче.
Също така е доказано, че до 100 години киселите краставички ще са доминиращия биологичен вид на планетата.
Запомнете - киселите краставички са дар от нашите космически братя!
Докторе, моля ви да не копирате най-долно идей от великолепни RTS франчайзи, пресъздавайки ги като долни закачки с пациентите. Не е морално... (внимаай да не се сбере целия Нод да ти провери анала...)
Д-р Госттов
09-07-2006, 23:39
Привет уважаеми колеги.На вас също драги пациенти.
Изучил съм майката природа наистина дълбоко (и не само тази майка) и никога няма да и изневеря като ви подведа със съветите си!
По темата - Според изследване в НКСН ( Национална клиника за сексуално неориентирани ) ,за по-силно преживяване се препоръчва да има орален контакт с партьора ,особено първия път.Силното преживяване с даден човек води до привъзрване а това е от ваша полза
Д-р Госттов
aLakaZam
09-07-2006, 23:48
Да те лижат ти трябва добра хигиена, тука в нашия квартал е пълно с погъни и не е за препоръчване да се буташ...
Ne e zaduljitelno no e dobra ideq :mrgreen: AKo shte imash shansa da go napravish po dobre predrazpoloji malko momi4eto :|
Ами да преди да го направим с приятеля ми той ме лиза,което е много хубаво.Така всепак момичето се отпуска.
д-р Посмъртов
09-08-2006, 07:47
Ne e zaduljitelno no e dobra ideq :mrgreen: AKo shte imash shansa da go napravish po dobre predrazpoloji malko momi4eto :|
Изключително правилно,драга.Все пак трябва да има хармония в секса.Когато единия дава,другия трябва да отвръща подобаващо.Но все пак няма голям смисъл това с езика,защото езика ви е дълъг най-много 10 см.,а се надявам пениса да ви е по-дълъг.Така че,виждате сами-пениса е по-доброто решение. =P~
Mike-Jones
09-08-2006, 07:54
Уважаеми дами, когато науката говори, аз стоя безмълвен!
Моите думи отразяват реални статистически данни! :!: to4no taka doktore
Д-р Лещански
09-08-2006, 09:31
Изключително правилно,драга.Все пак трябва да има хармония в секса.Когато единия дава,другия трябва да отвръща подобаващо.Но все пак няма голям смисъл това с езика,защото езика ви е дълъг най-много 10 см.,а се надявам пениса да ви е по-дълъг.Така че,виждате сами-пениса е по-доброто решение. =P~
Колега, позволете да не се съглася с вас. Човешкият език достига наистина до дължина 10 сантиметра, но ни е не бихме могли да се възползваме от тях напълно поради особеностите на лигавицата и устната кухина. Реално, използваемата част на езика е само около 4-5 сантиметра и е абсолютно неприложим за дълбока пенетрация. Единственото смислено приложение на този орган в сексуалната игра е да се достави удоволствие на партньорката без реално проникване, като същевременно се постига увеличаване на възбудата и оттам повишаване на секрецията на женските полови органи, за да се улесни понататъшното проникване. Мъжкият пенис е орган с минимална мускулна маса и не може да извършва разнообразните движения, свойствени на езика. Неговата роля е коренно различна, а в случая говорим единствено за кунилингуса. Благодаря за вниманието.
д-р Посмъртов
09-08-2006, 09:35
Колега, позволете да не се съглася с вас. Човешкият език достига наистина до дължина 10 сантиметра, но ни е не бихме могли да се възползваме от тях напълно поради особеностите на лигавицата и устната кухина. Реално, използваемата част на езика е само около 4-5 сантиметра и е абсолютно неприложим за дълбока пенетрация. Единственото смислено приложение на този орган в сексуалната игра е да се достави удоволствие на партньорката без реално проникване, като същевременно се постига увеличаване на възбудата и оттам повишаване на секрецията на женските полови органи, за да се улесни понататъшното проникване. Мъжкият пенис е орган с минимална мускулна маса и не може да извършва разнообразните движения, свойствени на езика. Неговата роля е коренно различна, а в случая говорим единствено за кунилингуса. Благодаря за вниманието.
При повече опити,обаче,установяваме,ч с намесата на качествен вазелин и малко помощ от дясната( а можеи с лявата) ръка,се постигат чудеса.Но аз не разбирам защо и скъпите дами сами не предложат някоя любопитна игра с тези два предмета на половото сношение. =P~
69--- и е готова :twisted:
WILD__BOY
09-08-2006, 09:37
Не е задължително,но май е по-лесно така
Ако момичето не иска,ще ти каже,ти можеш да опиташ
Мен например изооообщо не ме кефи тфа
А защо не те кефи :-s
az_slunceto
09-08-2006, 10:02
Докторе я си набий краставицата в задника и не ни занимавай с глупости да не ти я набия аз :!: :!: a taka =D> bravo =D>
NicknameANdPasswORd
09-08-2006, 10:52
ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MODERATORITEEEEEEEEEEEEEEEEE .... Pileta shareni ... vijte kakvo tuka ima 300 doktora ;) sto ne proverite dali ne e 1 i sysht idiot s 30 acc ;) pisna mi ot typi mneniq q gi fkaraite v red da ne se regna i az s 300 doktoroa i da napravim doktorska koegiq !
Otnosno vyrposa ti ! mi ne e zadyljitelno no bi bilo dosta podhodqshto ako tq ne se pritesnqva i ne ti zabrani de ... ima po chystvitelni momicheta i t.n. koito ne im e priqtno da gi "Lijat" ....... Otnosno "OTVARQNETO"
Podqvolite CHOVEK tova ne e KUTIQ KONSERVA BE ! syvzemi se ..... ako ti e samo za sex-a s neq ne si zaslujava smisal mn kofti postupvash ..... basi nqma li gram liubov v dneshnata mladej ....
Gledai da q predrazpolojish za da e po lesno i na 2-ta
Svetlinata priglushena .... Muzichka .... tiha baladi neshto ... .u-a BAA RIIII WHite >... primerno prezarvativi na blizko ... i zakliu4ena vratata na 200% da ne vlene mama tati da kajat ah sine koi praish ili dushte !
I umnata !
Dr. Ivanov
09-08-2006, 11:31
ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MODERATORITEEEEEEEEEEEEEEEEE .... Pileta shareni ... vijte kakvo tuka ima 300 doktora ;) sto ne proverite dali ne e 1 i sysht idiot s 30 acc ;) pisna mi ot typi mneniq q gi fkaraite v red da ne se regna i az s 300 doktoroa i da napravim doktorska koegiq !
"... докторе, докторе, остави го да умре ..."
alkobalko
09-08-2006, 13:54
В секса няма нищо задължително. Всичко, което правите трябва да е по взаимно съгласие, да не унижава единя от двамата и да не му причинява дискомфорт. А по-темата няма определени правила при първия път, но ако си достатъчно навлажнена не е задължително, от там нататък всичко е по желание.
krem4et0
09-08-2006, 21:24
Не е задължително,но е препоръчително.Аз преди секс,ко не съм полизана не мога-страшно много ме боли,дори и да съм супер влажна-няма ли слюнка-не мога!
д-р Посмъртов
09-09-2006, 19:14
Не е задължително,но е препоръчително.Аз преди секс,ко не съм полизана не мога-страшно много ме боли,дори и да съм супер влажна-няма ли слюнка-не мога!
Бих ви препоръчал лубрикант "Рафинирана свинска мас", преди да протриете езика на горкото си гадже ;-)!
Мдам,старата ми майка държи един в хладилника за такива случаи.И не си мислете,че се шегувам,защото мастта е особено стар продукт.Помня още пра-дядо ми(мир на прахта му),ми обясняваше за вагини и прочее,но аз като млад левент,не разбирах и само утвърдително кимах напосоки.
По темата,мастта е прекрасна алтернатива,пробвайте. =P~
д-р Посмъртов
09-09-2006, 19:16
А,вас мога да ви уверя,че всичките доктори са малко или много идиоти.Но,не,не сме 1 човек,досега да сме ](*,) от вашите проблеми.Тъй като сме много и поемаме по много пациенти наведнъж,драги. =P~
kuklata_90
09-11-2006, 19:17
emi ne e zaduljitelno no po dobre e s lizane.....ina4e moje stra6no mn da q boli
skupa moq lizaneto e samo 4ast ot lubovnata igra!ne ezaduljitelno vseki put da ti go pravqt!a i vse pak za nas momi4etata tova e ne tolkova vajno kakto e pri mom4etata!purviq put e jelatelno da go napravi no ne za da navlajnqva dopulnitelno a prosto da te otpysne!razre6i my i se naslajdavai na yse6taneto i ne zabravqi;hybavo e ma si e drygo da......ysppeh