View Full Version : Obicha li q? :)
Edna ist..
Predstavete si,che ste momche(za momichetata).Predi 2god. ste bili na edna hija s vashite i tam ste se zapoznali s edno momiche.Predposledniq den na prestoq i vie i kazvate,che iskate da hodite s neq i che chakate otgovor ot neq na drugiq den.Na drugiq den obache tq si trygva rano i ne vi otgovarq.Po-kysno se namirate v IRC i tam se karate po nqkakva prichina,koqto vie ne pomnite veche.Pri vyprosa Obichali li ste tova momiche predi tezi 2 god.?Vie otgovarqte s - da.Pri vyprosa sega sled 2god. prodyljavate li da q obichate?VIe otgovarqte s - ne.I kazvate,che ne vi se govori za tova momiche.Pri vyprosa zashto ne iskate da govorite za neq?Vie mylchite i ne davate otg..
Molq vseki da si kaje mnenieto.. Spored vas tova momche obicha li oshte tova momiche? :)
може би има още някакви чувства :-k но те не са така трайни и дълбоки както в самото начало. щом не ти се говори за даден човек, който някога си обичал, значи или още го обичаш, или те е страх да не разбереш, че тези чувства още са живи
ot kade da znam :-s :-s mnogo opletena istoriq
Nightmare
09-08-2006, 10:36
По всичко личи, че момчето е наранено от въпросното момиче и едвали ще признае, че я обича още дори и да е така. Може би просто е останала болката.. а дали е останала любов само той може да каже.
Ами момичето е можело да се обади е трябвало да го направи,защото така може да е наранило момчето и то за това да не си признае.Де да знам.
carevi4noto_momi4e
09-08-2006, 10:55
mi 6tom e kazala 4e ve4e ne go obi4a sigurno e taka kuv e smisala da luje.........
Абе много лесно се влюбвате и разлюбвате вие бе :lol:
He3HauKa
09-08-2006, 11:34
Ne mislq che vaobshte nqkoga e obichal tova momiche,da q haresva moje bi ,no neshto pove4e edva li.Pyk i za dve godini vsi4ko 100% e minalo i zaminalo
carevi4noto_momi4e
09-08-2006, 11:41
mi da prava si
Момичето е постъпило много гадно с момчето.За 2 години не ми се вярва да не я е забравил...Дори и за какво обичане става въпрос
??????
alkobalko
09-08-2006, 12:59
Не ми се вярва да е излъгал като е казал, че не я обича. Минало е доста време, а то явно е било наранено.
macka123
09-08-2006, 15:30
според мен още има нещо към нея но е бил наранен че тя си е тръгнала без отговор
Lost_Kiss
09-08-2006, 15:39
По всичко личи, че момчето е наранено от въпросното момиче и едвали ще признае, че я обича още дори и да е така. Може би просто е останала болката.. а дали е останала любов само той може да каже.
I az mislq taka,...no mi e i malko 4ydno kak 6te se vliubo towa mom4e za tolkowa kratko vreme...Po skoro e bilo haresvane....Abe neznam malko e stranno...Mom4eto si znae nai dobre
CrazyWitch
09-08-2006, 16:08
Абе много лесно се влюбвате и разлюбвате вие бе :lol:
\:D/ =D> =D>
Gravity^of^love
09-08-2006, 16:13
може още да има чувства към това момиче но да ги крие..повечето момчета не показват чувствата си колкото и да искат поради някакав глупав според мен страх..може би точно причината поради която са се скарали да го кара да подтиска чувствата си дори още да ги има...
jadna_za_lubov
09-08-2006, 19:12
Edna ist..
Predstavete si,che ste momche(za momichetata).Predi 2god. ste bili na edna hija s vashite i tam ste se zapoznali s edno momiche.Predposledniq den na prestoq i vie i kazvate,che iskate da hodite s neq i che chakate otgovor ot neq na drugiq den.Na drugiq den obache tq si trygva rano i ne vi otgovarq.Po-kysno se namirate v IRC i tam se karate po nqkakva prichina,koqto vie ne pomnite veche.Pri vyprosa Obichali li ste tova momiche predi tezi 2 god.?Vie otgovarqte s - da.Pri vyprosa sega sled 2god. prodyljavate li da q obichate?VIe otgovarqte s - ne.I kazvate,che ne vi se govori za tova momiche.Pri vyprosa zashto ne iskate da govorite za neq?Vie mylchite i ne davate otg..
Molq vseki da si kaje mnenieto.. Spored vas tova momche obicha li oshte tova momiche? :)
Pri vyprosa sega sled 2god. prodyljavate li da q obichate?VIe otgovarqte s - ne.-E ne e li poveche ot qsno ?!
Angel_eyes
09-08-2006, 19:57
ОбичаЛ е,но е бил наранен възможността все още да има чувства - 100 % Защо ли?Защото никой не забравя невъзможната любов...Не е нужно да казвам защо мисля така,но има чувства...Просто болката лека по лека ги е заличавала с течение на тези 2 години...но все още ги има...
Ами...май не, все пак 2 години са достатъчни да я забрави (при положение, че са се запознали на хижа и не са прекарали толкова време заедно)
Vsyshtnost vremeto prekarano zaedno beshe okolo 5 dni.. kato imash napredvid che ot sutrinta bqha zaedno do vecherta... :}
rali4ka91
09-08-2006, 23:54
може би има още някакви чувства :-k но те не са така трайни и дълбоки както в самото начало. щом не ти се говори за даден човек, който някога си обичал, значи или още го обичаш, или те е страх да не разбереш, че тези чувства още са живи
...или те е наранил
Tedka-Medka
09-09-2006, 00:01
ОТ НЕСПОДЕЛЕНАТА ЛюБОВ БОЛИ НАЙ-МНОГО
И ТЯ СЕ ЗАБРАВЯ НАЙ-ТРУДНО !