View Full Version : metrosexyalnosta
vasheto mnenie:)Po dobre li e spored vas da imash pove4e izbor i da si izbirash 4oveka s koito si po tova kakav e ane po samiq pol
carevi4noto_momi4e
09-08-2006, 12:04
ne6to ni6to ne razbrah
carevi4noto_momi4e
09-08-2006, 12:30
to4no :-s
alkobalko
09-08-2006, 13:00
Чакайте малко, изяснете си първо понятието метросексуалност.
carevi4noto_momi4e
09-08-2006, 13:20
MI nie takiva ne6ta nerazbirame
Inn0c3nCe
09-08-2006, 14:40
Каква метросексуалност бе братче ?
Да тръгна с момче защото е миличак и добричак
тва за мене не е метросексуалност тва си е педеращина...
Мисля че това си искал да кажеш под метросексуалност ?
БИСЕКСУАЛЕН-Човек,изпитващ сексуално влечение и към 2-та пола
МЕТРОСЕКСУАЛЕН-Мъж,които поддържа външния си вид,ходи на процедури,демек поддържа се като жена..Но НЯМА сексуално влечение към същия пол...
Еееех,деца................
alkobalko
09-08-2006, 15:17
МЕТРОСЕКСУАЛЕН-Мъж,които поддържа външния си вид,ходи на процедури,демек поддържа се като жена..Но НЯМА сексуално влечение към същия пол...
Точно това исках да кажа. Вие просто не правите разлика между понятията.
macka123
09-08-2006, 15:25
ако беше нормално щеше да може и жена с жена и мъж с мъж да могат да си имат деца
тва е моето мнение
rali4ka91
09-08-2006, 15:32
ако беше нормално щеше да може и жена с жена и мъж с мъж да могат да си имат деца
тва е моето мнение
:smt005 :smt023
Elektra_x
09-08-2006, 15:54
vasheto mnenie:)Po dobre li e spored vas da imash pove4e izbor i da si izbirash 4oveka s koito si po tova kakav e ane po samiq pol
Разбрах за метро...бла бла ама въпроса нещо не го разбрах. :-s Как така да избираме по човека не по пола при положение че метро....там квото беше няма влечение към същия пол... :-s Оф обърках се #-o
jadna_za_lubov
09-08-2006, 19:14
Разбрах за метро...бла бла ама въпроса нещо не го разбрах. :-s Как така да избираме по човека не по пола при положение че метро....там квото беше няма влечение към същия пол... :-s Оф обърках се #-o
Napylno se obyrkah ?!.......... :S
Jenninka
09-08-2006, 19:33
въпроса или аз не го разбрах или е зададен некоректно
Angel_eyes
09-08-2006, 19:44
:-s Абе...аз ли съм тъпа ](*,) или не схващам какъв е точно въпроса :?: :!: :-k
извинете ме .Зна4и въпроса ми към вас беше наи вече към моми4етата бихте ли,и как възприемате това да правиш секс с човек които ве кефи по характер и вие хубаво с него било то мъж или жена,без да имате някакво ограничение да го правите само с единия пол.
Метросексуалност не зна4и изобщо това което написа госта-зна4и мъже и жени които наистина се потдържат доста и правят секс и с двата пола без да хомо а просто за удоволствието .Това е
stillteenager
09-09-2006, 10:52
:-s Абе...аз ли съм тъпа ](*,) или не схващам какъв е точно въпроса :?: :!: :-k
може и първото да е :smt008
Май си се объркал в термините.
DiabolicAngel
09-09-2006, 11:29
#-o
извинете ме .Зна4и въпроса ми към вас беше наи вече към моми4етата бихте ли,и как възприемате това да правиш секс с човек които ве кефи по характер и вие хубаво с него било то мъж или жена,без да имате някакво ограничение да го правите само с единия пол.
Метросексуалност не зна4и изобщо това което написа госта-зна4и мъже и жени които наистина се потдържат доста и правят секс и с двата пола без да хомо а просто за удоволствието .Това е
Pi4 - izob6to ne znaeh za kakvo govori6 xhahxa [-X ](*,) :mrgreen:
Метросексуалност не зна4и изобщо това което написа госта-зна4и мъже и жени които наистина се потдържат доста и правят секс и с двата пола без да хомо а просто за удоволствието .Това е ->>>>>>>> 6tO Za GLUPOST xaxa :) tva za koeto govori6 sa Bi...koito se poddurjat xaxa :) I vse pak za vuprosa ti - momi4e sum i ne bih go napravila :)
zoben_pitbul
09-09-2006, 13:03
Не бих станал педерас за когото и да е ако това е въпроса!