View Full Version : Защо живота е толкожа суров?
тя_нещастната
09-08-2006, 14:08
Защо живота е толкова суров? Преди една година бях най-щасливата на земята,истински обичах но доиде и краят на моята обич преди една година а аз още немога да забравя човекът,които ме научи да обичам, които остави една следа в сърцето ми!!! :smt010 От една година немога да намеря такъв като него,немога да намеря някои които да го замени,и съм сама,без да обичам и да бъда обичана!!! понякога изпитвам липса на обич и се чуствам сама,съвсем сама!!!!Имала съм възможност с много мъже но просто виждах че няма смисъл защотото няма да бъда истински щаслива,защото в главата ми в само и единствено ТОЙ човекът които обичам и немога да забравя :smt010 :smt010 :smt010 Днес отново го видях и сърцето ми трепна почуствах че го обичам и осетих самотата,САМА СЪМ!!! Искам да обичам и да бъда обичана но не се получава,след раздялата ни съм била с мъже,но само за тяхното удоволствие само за секса,защото на тях им харесва а аз някак си искам да се отеша знам че не това е начина но съм адски объркана,има един човек сега които ме кефи,симпатичен ми е но с него нищо няма да се получи и отново съм сама!!! ИСКАМ да обичам но немога незнам защо не се получава защоооооооо????? ](*,) моля ви помогнете ми ако не споделя с някои ще ми е още по зле дайте ми съвет нуждая се от помоща ви!!! КАКВО ДА НАПРАВЯ? :smt017 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
1vo- zashto veche ne ste zaedno(ako ste bili)? i 2ro-ako m/u vas ne moje da ima nishto,prosto si go izbii ot glavata.Ne kazvai "obicham go"...kaji "shte go zabravq". Ne misli poveche za nespodelenite si chuvstva.Ignorirai go ot syznanieto si i dai shans na nqkoi drug da stigne do syrceto ti.Ne kazvam che shte e lesno...iska se vreme,no mislq che edna godina e dostatychna i trqbva da prodyljish napred. USPEH ;)
трудно е за забравиш любим човек, но повяравай ми - не и невъзможно! просто ти е нужно време, през което да свикнеш, че той не е вече част от живота ти и да се научиш да живееш и без него!
и не казвай, че не можеш да обичаш. ще обикнеш някого отново, но само ако забравиш човека заради когото страдаш сега и само когато повярваш, че пак можеш да изпиташ това чувство!
carevi4noto_momi4e
09-08-2006, 14:35
защото си тъпа. :evil:
ne brato ti si tupiqt
ne brato ti si tupiqt
Знам. Но те е по-тъпа.
carevi4noto_momi4e
09-08-2006, 14:42
emi smisal kak moje da kaje6 4e e tupa smisal vmesto da i pomaga6 ti vika6 4e e tupa....
Nightmare
09-08-2006, 14:43
Ако любовта се забравяше за няколко месеца, щеше да е толкова лесно.. Но е нужно много време.. Понякога и години.. Ще го забравиш, ще срещнеш друг, но няма да е лесно. Никога не е лесно, когато обичаш..
carevi4noto_momi4e
09-08-2006, 14:46
vita kadrica forever e tuka
Леле ставаш за поет .. ама да ти кажа според мене това са пълни глупости че не можеш да го забравиш и преди си живяла без него и сега отново ще продължаваш така че просто няма смисъл да се оплакваш тука според теб как може да ти помогнем .. Да ти кажем да го забравиш ли .. ?!!?!?!? [-X
Нз как да ти помогна...
Ами тогава не пиши.
Наистина времето ще ти помогне...Ако не го виждаш, ще ти е по - лесно да го забравиш. Не се затвяряй в себе си, недей да губиш желанието си за живот. Трябва да продължиш напред и да разбереш, че и без него можеш да бъдеш щастлива. Да, значел е много за теб, но това не е края. Все още можеш да срещнеш друг, в когото да се влюбиш. Но това няма как да стане, ако не позволиш на някой да те опознае...Ако спазваш дистанция...
Shadow_Walker
09-08-2006, 17:51
Нз как да ти помогна...
Ами тогава не пиши.
Абе бате кво ти става неска бе....
Сега по темата:
Нещастна си с други и не можеш да се почувстваш щастлива, защото не си се освободила от миналото.Живей сега, не във времето когато си била с него.Постави си за цел да си го избиеш от главата и ще намериш начин.Явно при теб клин-клин избива не е решението, а може би това да останеш без гадже и така по-лесно ще си оттърсиш от предишната любов.
А когато си без гадже, остават приятелите ти, които да са с теб.Така че не се самосажълявай.Животът е пред теб.
alkobalko
09-08-2006, 17:53
Само времето може да излекува болката.
Спокойно,живота е пред теб и ще обичаш.Просто явно много си обичала човека,с който си била и за това още не можеш да го забравиш.Но вярвам,че ще успееш.
kudravoto
09-08-2006, 18:44
spokoina mili4ka i az sum taka no ve4e zabravih biv6iq si razdelihme se predi 1 mesec i sega kato go sre6tna s novata mu priqtelka dori ne mi i puka i se 4udq kak moje da sum bila s nego godina i polovina
jadna_za_lubov
09-08-2006, 19:05
Времето лекува.....ще отмине някой ден и ще го забравиш... :smt006
Jenninka
09-08-2006, 19:40
Тегаво е така.Но май единствения начин е да намериш някой,който да заобичаш повече от него.Но няма да стане като отблъскваш останалите... :roll: Не знам как става,говоря само на теория,защото все още не съм чувствала това,което ти сега чувстваш.Надявам се да не го...Явно е ,че си правила опити,но все пак,продължи с тях.Опитай се да го забравиш...Има по-добър от него,с който ще се обичате повече,сигурна съм.Може би те страх..но все пак.Опитай!Не се самосъжалявай и продължи да живееш,а не само да казваш колко много го обичаш!Успех!
Времето лекува.....ще отмине някой ден и ще го забравиш... :smt006
Колко пъти ще го пиша вече.Времето не лекува...времето само си минава.Можеш и 10 години да не забравиш даден човек и все още да изпитваш същите чувства към него.Важно е какво ще направиш ти, докато времето си минава...ще тъпчеш на едно място или ще погледнеш на живота с гордо вдигната глава.Никой, ама никой не заслужава дотолкова страданието Ви.Както обичам много да казвам "Само времето ще покаже...и времето дойде...и показа...показа среден пъст".Нещата са във ваши ръце, не във времето...би стронг гърл...ние сме с теб ;-)
devstvenqka
09-09-2006, 15:20
Offff nqmam vreme da 4eta seki kakvo mu e 6tyknalo da kaje ili da obidi!!
Moje da ste kazali ne6o ot tfa ma ne mi se zanimava...iskam samo da pomogna!Taka 4e 4eti vnimatelno!!Obi4ala si go...cooooL nqkoi i do tova ne sme stigali tei 4e se 4yvstvai bogoizbrana :) Ako iska6 da ti mine ne sravnqvaii drugite s nego-te vsi4ki 6te sa razli4ni...zatova spri da go nalaga6 kato 6ablon po koito da sravnqva6 ami peri prez prosoto...Ne se zamislqi mn mn kogato ti trepne syrceto s nqkoi dr...
i ne pravi sex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ot nego ne minava..
PRAVI LIUBOV
tq ute6ava...
i otrejda na stradanieto zabrava....
(moga o6te da kaja ma razpolagam s ograni4eno vreme na zemqta...a ima i dr hora nujdae6ti se ot syvetite na angel s edno krilo ) xax
BeBcHeTo
09-09-2006, 15:53
трудно е за забравиш любим човек, но повяравай ми - не и невъзможно! просто ти е нужно време, през което да свикнеш, че той не е вече част от живота ти и да се научиш да живееш и без него!
и не казвай, че не можеш да обичаш. ще обикнеш някого отново, но само ако забравиш човека заради когото страдаш сега и само когато повярваш, че пак можеш да изпиташ това чувство!
magito_gandia
09-12-2006, 12:45
probai s tova mom4e koeto kazva6 4e ti e simpati4no:))kogato vijda6 biv6iqt ti priqtel ne kazvai:OBI4AM GO,NEMOGA BEZ NEGO,a si kazvai:MOJE DA TE OBI4AM NO 6TE TE ZABRAVQ :P...opitvai se da ne misli6 za nego,znam kakvo e da obi4a6 nqkogo ujasno mnoogo,za6toto az bqh v su6toto sustoqnie,NO uspqh da zabravq tozi 4ovek blagodarenie na drug :)) VQRVAI MI 6te go zabravi6 i ti,ne se ot4aivai,za6toto ot4aq6 li se NI6TO nqma da postigne6...razberi NEDEI DA MISLI6 ZA NEGO!!! :smt006
Az sm v podobno polojenie s bivsheto mi gaje skusahme predi godina i hodq s edno mom4e sega po4ti okolo godina toest trugnahme malko sled kato skusah s bivshiq tui kato vinagi sm smqtala 4e tova nai mnogo mi pomaga no ponqkoga sujalqvam..Izklu4itelno mnog obi4ah tova mom4e(bivshiq mi ) i dori i sega kogato sm s nastoqshteto mi gaje postoqnno si spomnqm za nego - taka i ne mojah da go zabravq. V moemnta naistina durja na gajeto si .. no e mnogo trudno da preodoleesh lubovta osobeno kogato ti e purvata... Az sushto pro4etoh vsi4ki mneniq dosega no ne mi pomognaha osobeno mnogo ... Dano nie s teb da preodoleem tazi lubov...zashtoto tq napravo izmu4va...Vsqko malko neshto ti napomnq za nego...
ABSOLUTme
09-12-2006, 14:15
еми мацка,да ти кажа ти си си виновна,че страдаш и ся щи обясня защо.хубаво,разбрахме,че го обичаш,било е вс перфе,само че ВСИЧКО Е СВЪРШИЛО!!приеми го този факт,престани да го сравняваш с всички мъже,отърси се от спомените,защото ЧОВЕК НЕ ЖИВЕЕ ЗАРАДИ ТЯХ(спомените имам предвид,а и мъжете де :lol: )!!!
просто погледни напред,остави всичко към въпросното момче в миналото,обичай си го,ама не се обръщай назад.това,че обичаш него,не значи,че няма да можеш да обичаш и други!!няма смисъл да се измъчваш за нещо,което вече е свършило...просто го преживей!
Според една Българска поговорка -- 'Живота е сурав и ку*ав.' -- адски вярно. Направи си попара. :-({|=
stasi_girl
09-12-2006, 14:23
еми мацка,да ти кажа ти си си виновна,че страдаш и ся щи обясня защо.хубаво,разбрахме,че го обичаш,било е вс перфе,само че ВСИЧКО Е СВЪРШИЛО!!приеми го този факт,престани да го сравняваш с всички мъже,отърси се от спомените,защото ЧОВЕК НЕ ЖИВЕЕ ЗАРАДИ ТЯХ(спомените имам предвид,а и мъжете де :lol: )!!!
просто погледни напред,остави всичко към въпросното момче в миналото,обичай си го,ама не се обръщай назад.това,че обичаш него,не значи,че няма да можеш да обичаш и други!!няма смисъл да се измъчваш за нещо,което вече е свършило...просто го преживей!
=D> =D> =D> =D>
tedy1_baby
09-12-2006, 14:27
честно казано нямам много опит в тия работи.може би защото не съм се влюбвала истински,но смятам,че начинът да го забравиш е да излизаш повече с приятелки и приятели.върни се към старият ти начин на живот.този,който си живяла преди да го срещнеш.надявам се това да ти помогне поне малко.късмет!!!
DiabolicAngel
09-12-2006, 14:31
Ако любовта се забравяше за няколко месеца, щеше да е толкова лесно.. Но е нужно много време.. Понякога и години.. Ще го забравиш, ще срещнеш друг, но няма да е лесно. Никога не е лесно, когато обичаш..
=D> =D>