View Full Version : Фригидност???????
Здравеите!Зна4и проблемът ми е следният ако дори мже да се нарече проблем?Аз сам на 18 години водя полов живот от горе-доло 2 години половина!Спала съмс точно 4 човека и с нито един от тях не сам получила оргазъм.Дали съм фригидна на какво се дължи това и как да се оправи.Наи интересното обаче е че когато се задоволявам сама всичко е ОК мога да свърша до 4-5 пъти един след друг но си го прая сама а искам да го почуствам когато правя секс когато съм с мъж.И не мисля че е от това че партниора ми не е опитен или че му е малка патката.Какво мислите вие?Как да постъпя? :) Мерси
TeTkA-s0lEtkA
09-08-2006, 14:34
Mi tova trqbva da go obs1di6 s priqtelq si ili s1s sexualniq si partnior .. aku ne moje s patkata si to tugaa moje da uspee s ezik ili s pr1sti 8) uspehh :}
Bez da se obijda6,no ne izkliu4vai veroqtnosta da te privli4at i jeni....vse pak neka da se 4ue i nqkoe po-kompetentno mnenie!
Не не не си падам по момичета категорично си харесвам мъже.Относно езика и пръстите пак не става и нямам търпение да чакам часове.Абе само аз си знам къде точно да се пипна :)
Togava obqsni na partniora si kyde da te pipa i kyde ti e kef...
TeTkA-s0lEtkA
09-08-2006, 14:47
mi dokato toi ta opraq ti sa pipai tam k1deto si znai6 .. mn00 jeni go pravqt za da dostignat po lesno go orgaz1m .. :roll:
Абе то добре ама въпросами беше защо е така защо не мога да свърша по време на секс по нормалния начин.фригидна ли съм? или и аз нз What's up?
sladoled
09-08-2006, 15:19
Не си! Ще се получи- имай търпение и обяснявай на партньора си как точно се получава при теб. :smt006
Mоже ли да прочета още няколко мнения по темата ? понеже тези незадоволяват достатъчно лиубопитството ми другите каккво мислите? плс пишете :)
krem4et0
09-08-2006, 19:48
Щом получаваш оргазъм-значи не си фригидна.Цитирам те-не мога да чакам с часове.А искаш да стигнеш до края.Според мен си просто припряна и искаш да стане тук и сега,мислиш за проблема си,докато правиш секс и не се отпускаш.Отделете си 1 ден с гаджето.Кажи му какво ти харесва,нека го направи.Да се постарае,а ти не мисли ,че трябва да свършиш-просто се отпусни.Ще стане някой ден.Има жени,които с години не го постигат-не се тревожи и не се впрягай!
Фригидна е жена, която никога не е изпитвала полово влечение и няма никакъв интерес към секса, няма желание. С теб случаят явно не е такъв, така че явно не си фригидна, спокойно. А съм чувала, че ако си свикнала да мастурбираш от дърго време, си свикнала да свършваш по този начин, т.е. не можеш по друг. Затова спри с мастурбацията за малко, води си полов живот с човека, който те привлича и е внимателен, казвай му какво искаш и след време може би вече няма да имаш този проблем. Но помни, че не си фригидна.
Jenninka
09-08-2006, 20:21
говори с приятеля си с който имаш по-интимни отношения,кажи му кво ти е ..и т.н. мисля че тва е по-добъер вариант отколкото да пускаш тема:)говорете си.кажи му кво не ти харесва и как да го прави,щот сама казваш че свъшваш при мастурбация.даже на него ше му е по-гот като му показваш по време на половия акт:)успех
...ако си свикнала да мастурбираш от дърго време, си свикнала да свършваш по този начин, т.е. не можеш по друг.
да е то това можеби исках да 4уя благодаря :)
edna jena moje da bude frigidna po mnogo prichini ... 1. migrena vliqeshta na centara na udovolstvieto vuv mozaka 2. problemi sus nervnata sistema i izprashtane na signali do mozuka na centara na udovolstvieto 3. namaleniqt broi na receptori vuv vaginata registrirashti drazneniqta 4. nepriqzum kum partniora... no shtom svurshvash sama znachi nemoje da si frigidna..