PDA

View Full Version : Заряза ме

Mitjo-14
09-08-2006, 16:58
Аз съм митко на 14 години съм и излизах с една много готина кака на 16 години беше тя. Значи аз много я обичаш и излизахме около месец. Аз я обичам още от както бях на 13 и чак преди месец тръгнахме. Какво да ви кажа беше ни забавно и приятно, но тя после ме заряза за един на 21 години, просто не мога да се меря с него, първо че е щангист, второ че има и кинти...абе разочарован съм от жените просто, исках да споделя с някой просто.

BorderManager
09-08-2006, 17:00
Нямаш шанс, пич.
Дърпай пишока... :?
Или...
Стани гей! :lol:

TeTkA-s0lEtkA
09-08-2006, 17:00
mi takiva sa jenite (est ima i izkliu4eniq )... sorry 4e trqa6e po tozi na4in da go razbere6 ... :cry:

09-08-2006, 17:02
Нямаш шанс, пич.
Или...
Стани гей! :lol:Аз съм оптимист и извличам мъдрост от всяка трудност която ми предоставя живота. Мъдроста която получих от тази случка е че като порасна искам да стана щангист!

InitialD
09-08-2006, 17:04
Заеби я тая намери си неква на твойта възраст те поне още не търчат чак толкова след парите

BorderManager
09-08-2006, 17:05
Нямаш шанс, пич.
Или...
Стани гей! :lol:Аз съм оптимист и извличам мъдрост от всяка трудност която ми предоставя живота. Мъдроста която получих от тази случка е че като порасна искам да стана щангист!
Или онанист.
Или кранист.
Или пианист.
Или ексхибиционист.
Или екстремист.
Или рецепционист.
Или чекист.
Или каратист.
Или колаборационист.
Или самбист.

И т.н. :D

CrazyWitch
09-08-2006, 17:16
Аз съм оптимист и извличам мъдрост от всяка трудност която ми предоставя живота. Мъдроста която получих от тази случка е че като порасна искам да стана щангист!

Е да ама не всяко момиче си пада по... такъв тип момчета, но повечето да. Аз например не обичам мускулисти момчета :) Споко. Разбирам, че още си малък. Толкова много неща има да ти се случват за напред. :-)

alkobalko
09-08-2006, 17:49
Кофти е ситуацията, ама да ти послужи като урок.

Elektra_x
09-08-2006, 17:52
Нямаш шанс, пич.
Или...
Или онанист.
Или кранист.
Или пианист.
Или ексхибиционист.
Или екстремист.
Или рецепционист.
Или чекист.
Или каратист.
Или колаборационист.
Или самбист.

или труп...в най-добрия случай O:)

koalka
09-08-2006, 17:53
Ами прав си-какво можеш да направиш?Тя явно просто не си е заслужавала усилията и си сгрешил с нея като сте били заедно.За това не мисли за нея и не се тормози.

Lorraine
09-08-2006, 19:05
emi 4udq se kak momi4e na 16g moje da trygne s mom4e za 13..normalno e spored men 4e te e zarqzala :smt009

навигатора
09-08-2006, 19:11
Нямаш шанс, пич.
Или...
Или онанист.
Или кранист.
Или пианист.
Или ексхибиционист.
Или екстремист.
Или рецепционист.
Или чекист.
Или каратист.
Или колаборационист.
Или самбист.

и нарко-дилър да не забравяме :) та да имаш яко кинти и яка кола

sumatoha
09-08-2006, 22:21
Аз съм митко на 14 години съм и излизах с една много готина кака на 16 години беше тя. Значи аз много я обичаш и излизахме около месец. Аз я обичам още от както бях на 13 и чак преди месец тръгнахме. Какво да ви кажа беше ни забавно и приятно, но тя после ме заряза за един на 21 години, просто не мога да се меря с него, първо че е щангист, второ че има и кинти...абе разочарован съм от жените просто, исках да споделя с някой просто.
Vij ti si samo na14 godini a tq e 2 godini poo golqma! Prez poberteta (pone spored men) 2 godini sa mnogo golqma razlika vie jiveete na dve razli4ni planeti . A za stangista , mnogo qsno 4e vsqko edno momi4ence v tinejdjurskite si godini iska da ima nqkoi batko do sebe si i da se 4uvstva golqma i da ima samu4uvstvie na 30 godishna ! Ostavi q ! Kogato stangiste4eto i kaje " Ela na zadnata sedalka , da vidish moq ... smu4iiiiiiiiiiiii" burzo ste sleze na zemqta i ste razbere 4e e po hubavo da izliza s mom4eta s koito ima po malka razlika v godinite ! Nedei se ot4aivai jivota e pred teb a puk ako tolkova mnogo durji na muskulite i parite , zna4i e fliorca i ne te zaslujava !

WILD__BOY
09-08-2006, 22:26
Сори пич - явно си зле и за тва те е зарязала. И ние ли сме виновни, че си мизерник!

WindWaker
09-08-2006, 22:29
emi 4udq se kak momi4e na 16g moje da trygne s mom4e za 13..normalno e spored men 4e te e zarqzala :smt009

i az se 4udq kak momietata sa takiva materialistki i k*rvi 4e trugvat s po-golemi za pari i gyzariq. ma 6si ostana s 4udeneto, a vie 6si ostanete takiva.

09-08-2006, 22:31
Сори пич - явно си зле и за тва те е зарязала. И ние ли сме виновни, че си мизерник!ti pa ot de znaesh 4e e mizernik momcheto..ama ot oligofreni ei....

09-08-2006, 22:34
ti pa ot de znaesh 4e e mizernik momcheto..ama ot oligofreni ei....
podkrepqm

PublicEnemy
09-08-2006, 23:37
Нямаш шанс, пич.
Дърпай пишока...
Или...
Стани гей!

Пич, не обръщай внимание на подобни коментари... в неговия случай той говори от опит.
Чудно е как вобще е тръгнала с теб, явно от съжаление, колкото да ти направи кефа (поне временно).
Момичетата на тази възраст са запленени от пари и мъже с по 5-6..... години по- големи от тях (има и изключения, но са малко).
Така, че хич да не ти пука, все ще се намери и някоя за теб.