View Full Version : Prooobleem :(((
ddddddddddddddd
09-08-2006, 20:52
nachi predi 4 dena pih postinor i ot togava me bolqt gurdite bolkata e takava kakvato e kogato shte ti doide cikula! aama na men cikala shte mi doide chak sled 2 sedmici... ima li veroqtnost tova da e simtom na bremennost?
А не си ли чела по темите тук, че Постинора предизвиква появата на менструвацията по-бързо.. :smt017
Da no ne 4ak tolkoz rano sled akta ;)
dddddddddd
09-08-2006, 20:58
znachi veroqtnosta da sum bremenna ... e minimalna?
obarkana
09-08-2006, 21:02
znam 4e ne e svarzano s tfoq pr no iskam da popitam za ne6to...zna4i imam si pr i predi 1 sedm pravihme sex (na men mi be6e za 2ri put izob6to),no bez prezervativ..posle pih postinor i 1 2 dena sled tfa imam mn golemi bolki kogato hodq do toaletnata...ta vaprosa mi e dali tova e ot hap4etata ili ot tfa 4e vse o6te sam na4inae6ta v sexa i zatfa da me boli ili ne6to ot sorta
MidnightScream
09-08-2006, 21:27
znam 4e ne e svarzano s tfoq pr no iskam da popitam za ne6to...zna4i imam si pr i predi 1 sedm pravihme sex (na men mi be6e za 2ri put izob6to),no bez prezervativ..posle pih postinor i 1 2 dena sled tfa imam mn golemi bolki kogato hodq do toaletnata...ta vaprosa mi e dali tova e ot hap4etata ili ot tfa 4e vse o6te sam na4inae6ta v sexa i zatfa da me boli ili ne6to ot sorta a izvinqvam se mn ne e moq rabota ama tyka si ima red! momicheto si e pusnalo vupros za neq si, ti kakvo si puskash i tvoite pritesneniq kato imash vuporsi puskai samostoqtelna tema! shtoto sa kato ti otgovorqt na tebe i nqma da otgovorqt na Sobstvenichkata na temata i she q izpurjat za tfa si pusni tema! a po temata mislq che nishto ti nqma
techCandy
09-08-2006, 21:38
MidnightScream аре не се прави на много оборотен/а. И без друго има
пре достатъчно теми, не пречи да се пише в една тема за 2 проблема.
Абе хора, що не мислите какво правите? На колко сте години ебаси, за да пиете пустинор, и защо изобщо тряя да се стига до там, не мога да разбера....По първия проблем, едва ли ти има нещо, стига с тая параноя. Пустинора си има всевъзможни различни странични ефекти, може би това е единия. По втория, по- добре отиди на гинеколог, едва ли е в нечия комптенция на някой в тоя форум, да ти каже какво ти е. И мислете какво правите следващия път. :roll:
MidnightScream
09-08-2006, 21:41
MidnightScream аре не се прави на много оборотен/а. И без друго има
пре достатъчно теми, не пречи да се пише в една тема за 2 проблема.
Абе хора, що не мислите какво правите? На колко сте години ебаси, за да пиете пустинор, и защо изобщо тряя да се стига до там, не мога да разбера....По първия проблем, едва ли ти има нещо, стига с тая параноя. Пустинора си има всевъзможни различни странични ефекти, може би това е единия. По втория, по- добре отиди на гинеколог, едва ли е в нечия комптенция на някой в тоя форум, да ти каже какво ти е. И мислете какво правите следващия път. :roll: a ti si mn ostroumna "oborotna" kude go prochete tva be kirjo! dobre che si ti inache shteshe da zagine foruma bez tvoite mudri misli
alkobalko
09-09-2006, 07:26
Спокойно не си бременна.
А към другото момиче, това не е от Простинора, а защото ти е било за 2 път, с времето няма да усещаш такава болка.
Po 1-q vupros-- shansa da si brmenna e mnooogo maluk. Spoko.
Po 2-q vupros-- men ne me e bolqlo nito purvi, nito vtoriq put. Taka che preceni sama dali stava vupros za bolka ot po-grubo "navlizane" ili za shtipene, i stranno surbene. Moje da ti e bilo za 2-i put, ama na nego moje da mu e bilo za 222-i i ne znaesh kude e "topil" predi tova. Vzemi merki za vseki sluchai.
cskamoni4ka
09-09-2006, 08:21
Не си бременна!