Влез

View Full Version : Възможно ли е...?

rali4ka91
09-08-2006, 21:56
Преди няколко дена една моя приятелка ми сподели че приятеля и преди е бил дилър но след като са тръгнали не разпространява и употребява наркотици.Искам да знам според вас възможно ли е човек да се промени заради половинката си или сте на мнение.."Вълкът козината си мени,но нрава не"

iiirish
09-08-2006, 22:01
чак за такава промяна ми се струва невъзможно. защото всеки знае, че който се захване с наркотици, особено ако ги разпространява: или играе на това хоро или... !

но частична промяна е възможна. например моят приятел беше голяма хайта ;) в главата му бяга само коли и високи скорости... а сега е едно сладко послушно ангелче O:) ;)

miloto_girl_4e
09-08-2006, 22:08
Според мен не се е променил,просто крие от нея... :-k

Angel_eyes
09-08-2006, 22:09
Амииииии не мисля...хората потънали в тези среди не се отървават лесно....може би не иска да я притеснява но се съмнявам да се е отказал изцяло :-k

09-08-2006, 22:21
знаеш ли какво е продавал и употребявал?и както каза по нагоре момичето не е хич лесно да се махнеш от тоя бизнес.От дилар до дилар има различни понятия,защото някои имат право само да продават в един комплекс никаде другаде,а има и оборотни дилари които например имат право да продават по цялото южно 4ерноморие

rali4ka91
09-08-2006, 22:47
знаеш ли какво е продавал и употребявал?и както каза по нагоре момичето не е хич лесно да се махнеш от тоя бизнес.От дилар до дилар има различни понятия,защото някои имат право само да продават в един комплекс никаде другаде,а има и оборотни дилари които например имат право да продават по цялото южно 4ерноморие
Миии знам че е употребявал амфетамини(и не само) а кво и къде е разпространявал не мога да кажа

Obitax
09-08-2006, 22:58
zavisi ot 4oveka i ot volqta mu ako ima volq da se promeni 6te go napravi . no pak 4ak zatakava promqna e po4ti nevazmojno .

gery_to
09-08-2006, 23:15
Според мен още си е такъв но не и казва!а и от този бизнес не се отърваваш лесно

09-08-2006, 23:27
значи аз имам доста познати които са употребявали амфетамини и такива още употребяват и аз съм пробвала и просто зависимост към тях неможеш да получиш,изобщо по начало от синтетична дрога няма нито физическа нито психическа зависимост.Затова си мисля че ако наистина я обича и държи истински на нея ги е спрял,обаче за това дали е спрял да продава не съм сигорна ако е праел шано е спрял да продава,но ако е бачкал за някои немисля че е спрял да пласира

Bob
09-08-2006, 23:50
Всеки се мени заради гаджето си. Вземете за пример мен - ходих с едно момче и той ми каза, че мисли, че съм дебела. И аз направих всичко възможно - не ядох нищо, а ако случайно хапна нещо веднага до повръщах. И ослабнах с 30 килограма. Бяхме си много добре с него, докато той не ми каза, че има друга. Така е ...

LP_girl_14
09-09-2006, 03:55
Ами според мен приятелката ти би трябвало да усеща всяка промяна в поведението на гаджето си .НО ако се е занимавал наистина със разпространяване и употребяване на наркотици...не ми се вярва току така да е спрял.Разбира се всеки се променя малко или много когато има човек до себе си,дори да не го осъзнава,но не ми се вярва в случая на твоята приятелка да е така,защото малко хора захванали се с това намират сили да спрат :roll:

alkobalko
09-09-2006, 07:03
Според мен все още се занимава с това, но не и казва. Това е жесток бизнес и веднъж захванал се с него е много трудно да се оттървеш.

cskamoni4ka
09-09-2006, 08:14
Това е една огромна промяна,която изисква време.Може би все още се занимава и употребява наркотици,но го крие от нея,за да не я нарани.Въпреки,че има и възможност наистина да е спрял с подобни неща,но е минимална.

Jenninka
09-09-2006, 08:29
Всеки се мени заради гаджето си. Вземете за пример мен - ходих с едно момче и той ми каза, че мисли, че съм дебела. И аз направих всичко възможно - не ядох нищо, а ако случайно хапна нещо веднага до повръщах. И ослабнах с 30 килограма. Бяхме си много добре с него, докато той не ми каза, че има друга. Така е ...

Тва му се вика анорексия.Тоя е за убиване:)А ти не си добре.

По темата..Може и да се е променил(дано),но да е излезнал от бизнеса-трудно.А ако е излезнал заради нея-евала.Дано да е станало така както той казва,но има вероятност да лъже :---)

{sweet4e}
09-09-2006, 08:58
Еми за да се промени трябва много да държи на нея и да я обича.Никой не може да каже със сигурност,но трябва много воля и амбиция,за да се откажеш от такова нещо....особено от бизнеса.И зависи от кога употребява наркотици,защото може по-лесно да ги откаже.Но ако лъже няма за какво да съжалява,все пак тя сигурно заслужава нешо повече[/u]

The^SweeTesT^Thing
09-09-2006, 09:38
Pristrastish li se vednuj nqma ottarvane.Pone taka sa mi kazvali.A kolkoto dali moje da se otkaje da plasira droga zaradi priqtelkata si,mislq 4e tva e navuzmojno.Ili 6te se krie no da spre ne vqrvam.Kolkoto i da q obicha 6tom do sega se e zanimaval s tova ne vqrvam da moje da spre.

koalka
09-09-2006, 10:59
Ами отговора е прост:МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ,АКО ОБИЧА ЧОВЕКА ДО СЕБЕ СИ.

zobeniq_pitbul
07-02-2007, 19:25
Може да се е отказал-много ясно.Само дето единствено в мечтите ти :wink: АБСУРДНО е да мислиш,че просто ей така ще откаже доход от 2000+лв. и то само заради "красивата ви и безкрайна любоФФФ" :wink: Тъй че откажи се от тия мисли.Ако за теб е много важно да не е дилър по-добре просто не бъди с него.