View Full Version : Възможно ли е...?
rali4ka91
09-08-2006, 21:56
Преди няколко дена една моя приятелка ми сподели че приятеля и преди е бил дилър но след като са тръгнали не разпространява и употребява наркотици.Искам да знам според вас възможно ли е човек да се промени заради половинката си или сте на мнение.."Вълкът козината си мени,но нрава не"
чак за такава промяна ми се струва невъзможно. защото всеки знае, че който се захване с наркотици, особено ако ги разпространява: или играе на това хоро или... !
но частична промяна е възможна. например моят приятел беше голяма хайта ;) в главата му бяга само коли и високи скорости... а сега е едно сладко послушно ангелче O:) ;)
miloto_girl_4e
09-08-2006, 22:08
Според мен не се е променил,просто крие от нея... :-k
Angel_eyes
09-08-2006, 22:09
Амииииии не мисля...хората потънали в тези среди не се отървават лесно....може би не иска да я притеснява но се съмнявам да се е отказал изцяло :-k
знаеш ли какво е продавал и употребявал?и както каза по нагоре момичето не е хич лесно да се махнеш от тоя бизнес.От дилар до дилар има различни понятия,защото някои имат право само да продават в един комплекс никаде другаде,а има и оборотни дилари които например имат право да продават по цялото южно 4ерноморие
rali4ka91
09-08-2006, 22:47
знаеш ли какво е продавал и употребявал?и както каза по нагоре момичето не е хич лесно да се махнеш от тоя бизнес.От дилар до дилар има различни понятия,защото някои имат право само да продават в един комплекс никаде другаде,а има и оборотни дилари които например имат право да продават по цялото южно 4ерноморие
Миии знам че е употребявал амфетамини(и не само) а кво и къде е разпространявал не мога да кажа
zavisi ot 4oveka i ot volqta mu ako ima volq da se promeni 6te go napravi . no pak 4ak zatakava promqna e po4ti nevazmojno .
Според мен още си е такъв но не и казва!а и от този бизнес не се отърваваш лесно
значи аз имам доста познати които са употребявали амфетамини и такива още употребяват и аз съм пробвала и просто зависимост към тях неможеш да получиш,изобщо по начало от синтетична дрога няма нито физическа нито психическа зависимост.Затова си мисля че ако наистина я обича и държи истински на нея ги е спрял,обаче за това дали е спрял да продава не съм сигорна ако е праел шано е спрял да продава,но ако е бачкал за някои немисля че е спрял да пласира
Всеки се мени заради гаджето си. Вземете за пример мен - ходих с едно момче и той ми каза, че мисли, че съм дебела. И аз направих всичко възможно - не ядох нищо, а ако случайно хапна нещо веднага до повръщах. И ослабнах с 30 килограма. Бяхме си много добре с него, докато той не ми каза, че има друга. Така е ...
LP_girl_14
09-09-2006, 03:55
Ами според мен приятелката ти би трябвало да усеща всяка промяна в поведението на гаджето си .НО ако се е занимавал наистина със разпространяване и употребяване на наркотици...не ми се вярва току така да е спрял.Разбира се всеки се променя малко или много когато има човек до себе си,дори да не го осъзнава,но не ми се вярва в случая на твоята приятелка да е така,защото малко хора захванали се с това намират сили да спрат :roll:
alkobalko
09-09-2006, 07:03
Според мен все още се занимава с това, но не и казва. Това е жесток бизнес и веднъж захванал се с него е много трудно да се оттървеш.
cskamoni4ka
09-09-2006, 08:14
Това е една огромна промяна,която изисква време.Може би все още се занимава и употребява наркотици,но го крие от нея,за да не я нарани.Въпреки,че има и възможност наистина да е спрял с подобни неща,но е минимална.
Jenninka
09-09-2006, 08:29
Всеки се мени заради гаджето си. Вземете за пример мен - ходих с едно момче и той ми каза, че мисли, че съм дебела. И аз направих всичко възможно - не ядох нищо, а ако случайно хапна нещо веднага до повръщах. И ослабнах с 30 килограма. Бяхме си много добре с него, докато той не ми каза, че има друга. Така е ...
Тва му се вика анорексия.Тоя е за убиване:)А ти не си добре.
По темата..Може и да се е променил(дано),но да е излезнал от бизнеса-трудно.А ако е излезнал заради нея-евала.Дано да е станало така както той казва,но има вероятност да лъже :---)
{sweet4e}
09-09-2006, 08:58
Еми за да се промени трябва много да държи на нея и да я обича.Никой не може да каже със сигурност,но трябва много воля и амбиция,за да се откажеш от такова нещо....особено от бизнеса.И зависи от кога употребява наркотици,защото може по-лесно да ги откаже.Но ако лъже няма за какво да съжалява,все пак тя сигурно заслужава нешо повече[/u]
The^SweeTesT^Thing
09-09-2006, 09:38
Pristrastish li se vednuj nqma ottarvane.Pone taka sa mi kazvali.A kolkoto dali moje da se otkaje da plasira droga zaradi priqtelkata si,mislq 4e tva e navuzmojno.Ili 6te se krie no da spre ne vqrvam.Kolkoto i da q obicha 6tom do sega se e zanimaval s tova ne vqrvam da moje da spre.
Ами отговора е прост:МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ,АКО ОБИЧА ЧОВЕКА ДО СЕБЕ СИ.
zobeniq_pitbul
07-02-2007, 19:25
Може да се е отказал-много ясно.Само дето единствено в мечтите ти :wink: АБСУРДНО е да мислиш,че просто ей така ще откаже доход от 2000+лв. и то само заради "красивата ви и безкрайна любоФФФ" :wink: Тъй че откажи се от тия мисли.Ако за теб е много важно да не е дилър по-добре просто не бъди с него.