PDA

View Full Version : Имам ли шанс?:(

Viki~
09-08-2006, 22:40
Нека ви разкажа на бързо и моя проблем!работата е там че си харесах едно момче с което уж можеше нещо да се получи!Но се оказа че се вижда понякога с бившата си приятелка,обажда и се често,пишат си смс-и и усещам че мисли за нея.когато я види става друг,усмивката се качва на лицето му и забравя за всички и всичко,много ме е яд от това но какво мога да направя?не са май заедно но се виждат,аз съм сигурна че ако тя пожелае ще се саберат!той знае че го харесвам,признавам го за мъж защото постъпи правилно и ми каза че неможе да бъде с мен поради някакви причини които не пожела да каже,но на мен са ми пределно ясни!много ми е болно,и се чудя какво да правя но не се сещам?според вас какво мога да направя за да е с мен или нищо?според вас той още ли има чувства към онази?а може би трябва да го забравя? :smt010 :smt010 :smt010 кажете ми какво мислите.... :smt010 :smt010

09-08-2006, 22:44
според мен по добре го остави явно момчето още си има чувства към бившата си и щом ти е казал така просто няма шанс да се полу4и нещо между вас още по малко да те заобича еи така

Obitax
09-08-2006, 22:48
kofti rabota no nadejdata omira posledna

Good Luck !

BUBU_to4ka_TO
09-08-2006, 22:51
mislq 4e 6tom ti e kazal napravo 4e ne iska da e s teb zna4i trqbva da se ottegli6 o4vidno nqma da se polu4i mejdu vas...syjalqvam :smt012

DoPye
09-08-2006, 22:52
Направо се отказвай

gery_to
09-08-2006, 22:53
I az mislia che niama da se poluchi,momcheto si obicha bivsheto

iiirish
09-08-2006, 22:54
на теб ти е пределно ясно, че въпросните причини са само една - онова момиче! няма смисъл да се бориш за нещо, което и сама знаеш, че никога няма да бъде твое! той е постъпил честно спрямо теб, направи и ти същото! не вгорчавай личния му живот с намесата си в него!

Peyton
09-08-2006, 23:27
Според мен трябва да му бъдеш приятел колкото и трудно да ти е, за да знае, че въпреки всичко пак ще си до него. Помогни му с това, което можеш и се радвай на приятелството ... което е единственото нещо което можеш да имаш общо с него. Щом момчето е постъпило човешки дръж се и ти добре с него ... и Успех

FiRe_LaDy
09-08-2006, 23:34
KOfti no fakt.Spored men nqma smisal.Otkaji se dokato mojesh i e vreme!Posle stava mn po trudno.

teenkopele
09-08-2006, 23:38
според мен по добре го остави явно момчето още си има чувства към бившата си и щом ти е казал така просто няма шанс да се полу4и нещо между вас още по малко да те заобича еи така

Точно казано. :wink:

teenkopele
09-08-2006, 23:39

teenkopele
09-08-2006, 23:39

ssiimmoonna
09-09-2006, 00:21
ami mislq 4e na purvo mqsto trqbva da se postarae6 da go zabravi6 kogato se otdrupne6 toi 6te te potursi po4ti vinagi stava taka.spokoini druj se na polojenie i moje da se polu4i ne6to.kolkoto do biv6ata mu ne moje da ne izpitva ni6to no ne mislq 4e ima ne6to pove4e :wink:

LP_girl_14
09-09-2006, 03:39
Явно той все още има чувства към онова момиче и не я е забравил!дай му време да превъзмогне това,защото явно тя не се интересува особено от него!Не го търси,не му се обаждай,накарай го той да направи първата крачка.Опитай се да започнеш нов живот който не се върти изцяло около него.Ако усеща липсата ти,той сам ще те потърси

alkobalko
09-09-2006, 07:06
Ти сама разбираш, че причината, за да не е с теб е въпросното момиче. Щом той още има чувства към нея, няма смисъл да се измъчваш. Замисли се дали има смисъл да си с момче, което е стеб, но мисли за друга. А и той сам ти е казал, че между вас не може да се получи нищо. Най-добре се откажи.

cskamoni4ka
09-09-2006, 08:11
По-добре го забрави.

koalka
09-09-2006, 14:15
Честно казано няма да стане нищо между вас.Той явно още има чувства към бившата си.Гадно е че ти имаш чувства ама какво дасеправи. :(

iv4enceto
09-09-2006, 14:23
Явно той все още има чувства към онова момиче и не я е забравил!дай му време да превъзмогне това,защото явно тя не се интересува особено от него!Не го търси,не му се обаждай,накарай го той да направи първата крачка.Опитай се да започнеш нов живот който не се върти изцяло около него.Ако усеща липсата ти,той сам ще те потърси
Абсолютно съм съгласна с това.Не трябва за сега да му се натискаш,защото ще му стане досадно и може би ще се отегчи.Изчакай да видиш как ше се развият нещата с бившата му и след това ако все още изпитваш интерес-ти си на ход O:)

jadna_za_lubov
09-09-2006, 23:56

Axam