View Full Version : Vie KaK bihte postypili na moe mqsto?
SwEeT^hIlArY
09-09-2006, 10:45
Hora pomognete mi nz kakvo da pravq ve4e. S gadjeto mi se razbirahme mn dobre do predi edna sedmica, kogato se skarahme.Razhojdahme se i zapo4nahme da si govorim. Toi mi spodeli 4e si e 4atil s nqkakvi momi4eta, koito iskali da izlqzat s nego na kafe, no mi kaza 4e toi nqmalo da izleze s tqh, za6toto ako stanelo ne6to 6teli da hodqt ne pove4e ot sedmica. kaza mi o6te 4e mu bilo sku4no s men i togava go popitah za6to e s men togava toi ne mi otgovori.I pri vsi4ko tova na mene mi stana mn typo i zapo4nah syotvetno ida se dyrja typo. Pribrah se.
Sled okolo 15 min toi mi be6e napisal 4e sam pyrvoto momi4e koeto obi4al istinski 4e iskal da byde s men za6toto me obi4al i ne mojel bez men , no mu bilo mn trudno da mi go kaje v o4ite. Dobre de oba4e kogato obi4a6 nqkoi ne zabelqzva6 lo6i 4erti v nego kato naprimer 4e e sku4en nali?
A i kogato naistina obi4a6 nqkoi malko ili mnogo po nqkakyv na4in uspqva6 da mu go kaje6 v o4ite ne e li taka a ne 4rez typoto IRC.
Ot togava ne sme se vijdali 4 5 dena kato izklu4im v4era , kogato se vidqhme za 30 min. I tova za6toot toi vse ima6e nqkakva rabota trqbva6e da kyrti mivka, da izliza s nai dobriq si priqtel, da izliza s nqkakvi dr priqteli, da hodi neznam si o6te kyde i taka. Mislq si 4e me otbqgva i 4e ne iska da izliza s men. V4era pak nqma6e da se vidim za6otot dnes 6tql da boqdisva lodka i trqbvalo da otide pri maika si . Tova oba4e na men mi stana mn symnitelno tyi kato kogato hodi pri maika si toi se pribira pri neq kam 11 12 poneje mu e sku4no, a i mi kaza 4e nqkakyv fr 6tql da go zakara do tqh, koqto me navejda na misylta 4e nqma vednaga da se pribira a 6te izleze s priqtelite si (a za6to ne s men) , dnes trqbva6e da go nqma i da boqdisva lodka no go vidqh v 4ata . I neznam sega kakvo da pravq priqtelkata mi me syvetva da skysame , no az ne moga mislq 4e go obi4am .Daite syvet kak bihte postypili na moe mqsto?
P.S. Syjelqvam za dylgoto i neqsno drynkane, no sam malko obyrkana :oops:
Ами като чета това,което си написала...не мисля,че той те обишча.Ами права си,че ако те обичаше нямаше да ти каже тези неща или поне аз не мога да си го представя,а щеше за да не е скучно той да направи нещо по въпроса.Да,доста тъпо е че ти го е казал в чата,а не на живо.Като обичаш наистина някой ти му го казваш очите и чожеш да го кажеш,а той явно не може.
cskamoni4ka
09-09-2006, 10:51
Много е объркано всичко,може просто да не му се е излизало и да си е измислил причина,за да не му се сърдиш,но това ако продължава поговори с него!Ако и това не помогне обясни му,че не може така да продължава всичко и ако не се промени ще скъсате!Не може да те пренебрегва заради приятелите си,нека да излиза и с тях,но като гледам той само на тях обръща внимание,а на теб никакво,поне да те зимаше с него,като излиза с тях.Ти въобще познаваш ли ги?И след като му е скучно с тебе,правете нещо по-различно и не излизайте само двамата всеки път.Успех ти желая!Дано всичко да се нареди.
ivan4o_haivan4o
09-09-2006, 10:53
Hora pomognete mi nz kakvo da pravq ve4e. S gadjeto mi se razbirahme mn dobre do predi edna sedmica, kogato se skarahme.Razhojdahme se i zapo4nahme da si govorim. Toi mi spodeli 4e si e 4atil s nqkakvi momi4eta, koito iskali da izlqzat s nego na kafe, no mi kaza 4e toi nqmalo da izleze s tqh, za6toto ako stanelo ne6to 6teli da hodqt ne pove4e ot sedmica. kaza mi o6te 4e mu bilo sku4no s men i togava go popitah za6to e s men togava toi ne mi otgovori.I pri vsi4ko tova na mene mi stana mn typo i zapo4nah syotvetno ida se dyrja typo. Pribrah se.
Sled okolo 15 min toi mi be6e napisal 4e sam pyrvoto momi4e koeto obi4al istinski 4e iskal da byde s men za6toto me obi4al i ne mojel bez men , no mu bilo mn trudno da mi go kaje v o4ite. Dobre de oba4e kogato obi4a6 nqkoi ne zabelqzva6 lo6i 4erti v nego kato naprimer 4e e sku4en nali?
A i kogato naistina obi4a6 nqkoi malko ili mnogo po nqkakyv na4in uspqva6 da mu go kaje6 v o4ite ne e li taka a ne 4rez typoto IRC.
Ot togava ne sme se vijdali 4 5 dena kato izklu4im v4era , kogato se vidqhme za 30 min. I tova za6toot toi vse ima6e nqkakva rabota trqbva6e da kyrti mivka, da izliza s nai dobriq si priqtel, da izliza s nqkakvi dr priqteli, da hodi neznam si o6te kyde i taka. Mislq si 4e me otbqgva i 4e ne iska da izliza s men. V4era pak nqma6e da se vidim za6otot dnes 6tql da boqdisva lodka i trqbvalo da otide pri maika si . Tova oba4e na men mi stana mn symnitelno tyi kato kogato hodi pri maika si toi se pribira pri neq kam 11 12 poneje mu e sku4no, a i mi kaza 4e nqkakyv fr 6tql da go zakara do tqh, koqto me navejda na misylta 4e nqma vednaga da se pribira a 6te izleze s priqtelite si (a za6to ne s men) , dnes trqbva6e da go nqma i da boqdisva lodka no go vidqh v 4ata . I neznam sega kakvo da pravq priqtelkata mi me syvetva da skysame , no az ne moga mislq 4e go obi4am .Daite syvet kak bihte postypili na moe mqsto?
:shock: :shock: :shock: :shock: оффф нищо не разбрах :shock:
:shock: :shock: :shock: :shock: оффф нищо не разбрах :shock:
да си :D :D :D :D
Съгласна съм, че е постъпил гадно, но не съм съгласна с твърдението, че когато обичаш някого, не виждаш отрицателните му черти. Когато харесваш някого, го идеализираш, не забелязваш недостатъците му, но да обичаш значи да познаваш добре човека, да си наясно с лошите му страни, но да го обичаш въпреки тях.
Може би приятелят ти е загубил интерес към теб, но може и да не е така. Има вероятност просто да те приема за даденост... Ако иска да прекарва време с приятелите си, нека! Нека си залипсвате. Да види какво му е без теб. Излизай и ти с приятелки, дано му дойде акъла, че не си скучна, а просто не те оценява.... ](*,)
BeBcHeTo
09-09-2006, 11:12
Napravi tova koeto smetne6 4e 6te e nai-dobre
zoben_pitbul
09-09-2006, 11:33
Ми явно просто няма чувства към теб и това е!
D1n'Only
09-09-2006, 12:49
prosto pogovori s nego.kaji my suvsem 4estno kak se 4yvstva6 i kakvo misli6.nedei da burza6 sus zaklu4eniqta i da kusa6 s nego...
е кво пък му е лошото че излиза с приятелите си бе?!? :shock: Може преди това да е излизал само с нея и да не е излизал с приятелите си.Тук едва ли не съветвате момичето да зареже момчето за тва че напоследък излиза с приятелите си.А неговите приятели какво да кажат като през другото време е излизал само с нея ?Както той е казал през напоследък е взело да му става скучно кво пречи малко да разнообрази?
cS_LaMeRkA
09-09-2006, 13:20
Според мен тоя само те баламосва, ше ти вика, че си скучна и т.н. а после ше ти пише и ще ти се мазни че
Sled okolo 15 min toi mi be6e napisal 4e sam pyrvoto momi4e koeto obi4al istinski 4e iskal da byde s men za6toto me obi4al i ne mojel bez men , no mu bilo mn trudno da mi go kaje v o4ite. Само ще бяга от тебе и ще те лъже с право приятелките ти ти казват да скъсаш с него, защото те виждат, както и всички, че само те лъже и ако аз съм на твоето място и ми каже, че
Toi mi spodeli 4e si e 4atil s nqkakvi momi4eta, koito iskali da izlqzat s nego na kafe, no mi kaza 4e toi nqmalo da izleze s tqh, za6toto ako stanelo ne6to 6teli da hodqt ne pove4e ot sedmica такава майна ше му тегля, че няма на къде или поне ще стоя като грамната :shock: как така ше ходиш ти с тея като имаш мене бе .. той напраови си ти изневерява така пред очите и как смело ти го заявява... [-X Може да не ходи с тех ама така пред тебе да ти го казва... е т'ва е върха ](*,)
И как само се оправдава и беха от тебе и те прай за 5стинки а ти му верваш... не просто явно го обичаш не знам как може да си с такова момче... [-X Щти кажа само няколко неща :
:arrow: Не те обича, ако те нямаше да бяга от тебе и да те прави за 5стинки
:arrow: Много си доверчива...за да му вярваш и сама с очте си виждаш какво прави ](*,)
:arrow: Приятелките ти са прави, тоя не те обича
:arrow: Ти и само ти знаеш какво ще праеиш с живота си и с него, аз ти желая успех :smt006
Ами какво да ти кажа.. не знам от колко време сте заедно, но досега не ти ли е казвал в очите, че те обича?! То да го кажеш в чата или чрез смс е най-лесното.. ако наистина има чувства към теб ще може да ти го каже лично! Освен това що за човек би ти казал, че си скучна?! Щом не му е интересно с теб, ами да направи той нещо, за да ви е забавно, да разнообрази малко връзката, но не като излиза с приятелите си и като те отбягва! НЕ! Това не е начина.. Ами ако осъзнае, че даже не му липсваш поне мъничко, че с тях си изкарва далеч по-хубаво и няма нужда от теб?! Тогава какво?!.. Моят съвет е да спреш да ходиш зад него, остави го той да те потърси да почувства липсата ти.. може би тогава ще разбере, чр дори и понякога скучно, ти си неговото момиче и той не може без теб! Излизайте с компания, не само двамата.. един път с неговата, друг път с твоята.. така ще ви е по-интересно както на него, така и на теб! Дайте си малко време за себе си, излизайте отделно.. може би сте свикнали прекалено много да бъдете заедно и е взело да ви писва.. не знам.. Но аз съм на мнението, че ако обичаш един човек, то никога не би ти омръзнало и никога не би ти било скучно с него, винаги ще намериш нещо интересно и забавно.. защото го обичаш!