View Full Version : като почваме ми е мн кеф,а после ми става все едно...
НЕ знам дали на вас ви се случва,дали е проблем,че като се целуваме ми е кеф или като правим секс,но като свършим някак си ми става безразлично за моми4ето и за отношенията ни...дали е нормално....
Absoliutno normalno e ... no samo do nqkolko sekundi(maksimum 2-3 minuti)sled nastypvane na orgazym...neka vse pak doktorite da dadat po ob6iren otgovor!
krem4et0
09-09-2006, 13:33
Не знам дали е нормално,но със сигурност е адски тъпо да не ти пука за момичето,с което току.що си правил секс и тя е помогнала да изпиташ оргазъм!
Typo ili ne tova e syvsem normalnata reakciq...pone pri men i priqtelite mi...i tuk dale4 ne stava duma za nqkoe momi4e,za koeto da ne mi puka ili da e samo za sexa!
sladoled
09-09-2006, 13:48
Говори с психолог.Вероятно в училището ти има.Той би могъл да ти помогне според мен /нямам предвид психиатър, а психолог/.
krem4et0
09-09-2006, 15:14
Е,пича каза че му става безразлично за момичето и отношенията им-това нормално поведение ли е след секс.След секс ти става още по-мило за дадения човек.Ние с гаджето се гушкаме и си говорим.Не си обръщаме гръб и да мълчим тъпо,гледайки тавана.
Toi pak moje da te gu6ka...vyprosa e vytre6no kak se 4uvstva!Sy6toto po princip i pri masturbirane...dokazano e,4e neposredstveno sled ograzym se gubi jelanieto za sex(mislq,4e tova e normalno)i donqkyde estestveno e da ne te privli4a tolkova partniora to4no v tezi sekundi!Ne slu4aino ima edna prikazka "Pitai go za ne6to vajno 4otno sled seksa" za6toto uj togava myja 6tql da byde nai-4esten...az ne mislq,to4no taka...prosto pyrvo ima nqkakvo ogromno jelanie za sex,hormoni,nujda ot nqkakva potrebnost...sled kato tq se zadovoli se polu4ava i efekta na bezrazli4ie...estestveno nemoga da go tvyrdq na 100% ... ne sym lekar...govorq ot li4en opit i ot tova koeto sym 4uval ot priqteli!Pri 4ikiq naprimer - da kajem mnogo e vliuben nqkoi v dadeno momi4e s koeto nemoje da byde...oba4e tq mnogo go vyzbujda i t.n. ...neposredstveno sled kato se samozadovoli si kazva "Taq pyk za kvo mi e ... ne mi trqbva zaradi ediniq sex" ili ne6to takova...estestveno tova mislene trae do nqkolko minuti!
BorderManager
09-09-2006, 15:44
НЕ знам дали на вас ви се случва,дали е проблем,че като се целуваме ми е кеф или като правим секс,но като свършим някак си ми става безразлично за моми4ето и за отношенията ни...дали е нормално....Шибни й два шамара, обърни се с гръб, пръдни, оригни се и захъркай.
Тази традиция в сексуалния живот на българина е изпитана и не случайно масово наложена. Не може да е грешна, замисли се.
Последвай масите! :wink:
sladoled
09-09-2006, 15:49
Ти какво искаш- да го преодолееш или само да споделиш?
krem4et0
09-09-2006, 15:54
Абе не ми става безразлично след оргазъм-напротив.Точно тогава искам да целувам и прегръщам гаджето си най-много.А и той прави същото-ляга,прегръща ме,целува ме и ме милва.Според мен така трябва!
Д-р Джак Ливайн
09-09-2006, 16:00
НаУчно е доказано че по-голямата част от мъжете се усещат доста изморени след оргазъм и е възможно да са необходими доста усилия преди да успеете да накарате партньора си да бъде толкова потентен както в началото. Мислите на мъжете след секс варират от това "кой спечели мача вчера" до "какво ще ям" :-k
krem4et0
09-09-2006, 16:03
Не съм казала,че не са уморени.Темата не е за това,а дали 1 мъж се оттегчава от приятелката си след секс!
Мислите на мъжете след секс варират от това "кой спечели мача вчера" до "какво ще ям"
Ot qsno po qsno nemoje da byde...sledovatelno ne mu minavat misli za priqtelkata mu!
krem4et0
09-09-2006, 16:17
Следващият път като правим секс ще питам гаджето ми.
Misli6 li,4e ako e taka 6te si priznae to4no pred teb???
Абе voaior :D що не вземеш да се регнеш, тъй и тъй пишеш :wink:
krem4et0
09-09-2006, 16:24
Е,може и да не признае,ама нали го познавам ако послъгва.Заедно сме 2 години-повярвай ми знам всекии 1 момент какво чувства и мисли.По очите го познавам.А той по принцип не лъже,ама грам.До сега никога не ме е лъгал-даже е прекалено прям понякога!
Абе voaior Very Happy що не вземеш да се регнеш, тъй и тъй пишеш
Gotovo ;)
alkobalko
09-09-2006, 17:13
Наистина е доказано, че няколко минути след изпитан оргазъм мозъкъ на мъжете изключва всякакви мисли и се оставя само на удоволствието. Но чак пък да не ти пука за момичето и отношенията ви е доста крайно и звучи много гадно. Аз също ще питам моя какво изпитва и ще споделя.
Наистина е доказано, че няколко минути след изпитан оргазъм мозъкъ на мъжете изключва всякакви мисли
Ako izkliu4va vsqkakvi misli sledovatelno nqma da si misli i za momi4eto!Dokolko tva zna4i,4e ne mu puka da si re6at momi4etata...pove4eto mislq 4e taka go vyzpriemat no tova e samo momentno systoqnie na nepukizym vyv vsi4kite mu aspekti!
ro6li4ka
09-09-2006, 20:55
mi 4ak da ne ti puka za momi4eto i za otno6eniqta vi ne ama i na men sled sex hi4 ne mi puka za ni6to ei taka 10min iskam da si se otpusna da leja i da ne se zanimavam s ni6to puk sam momi4e xixi qvno ne6to sam sbyrkana v tova otno6enie...na priqtelq mi pyk sled sex to4no obratnoto po4va da se gu6ka da me celuva ne me ostavq na mira..vsqkvi hora ima
alkobalko
09-09-2006, 21:05
Така да кажа споделеното ми мнение от днес на обед. Секунда след като приключихме с акта го попитах какво мисли в момента. Отговорът беше:"Нищо конкретно". Попитах го за колко време е в това състояние и отговорът беше:"Не повече от 2 мин.". Значи това е вярно. Споко момичета не е от липсата на любов, просто мозъкът е така устроен.
Ами за мен не е нормално.Но зависи какви са ти чувствата.Ако не я обичаш може и да е.
koalka nqma ni6to ob6to s liubovta...tova nqkakvo pravilo li e,4e vyv vseki moment trqbva da si misli6 samo za liubimiq 4ovek kolko mnogo go obi4a6...v opredelen moment moje prosto absoliutno ni6to da ne use6ta6...kym nikoi...za nqkakyv kratyk period!Ne mi kazvai,4e dori kogato otide6 v toaletnata si misli6 za liubimiq 4ovek,za6toto 6te povyrna :smt078
Mom4eto nikyde ne e kazalo,4e ne dyrji na neq ili ne q obi4a....pita za to4no opredelen moment i mu kazvam(a i drugi hora)4e nai-4esto e taka!
WILD__BOY
09-09-2006, 21:30
За нормално не знам, ама не е морално.
krem4et0
09-10-2006, 09:09
И аз попитах снощи гаджето-отговорът беше,че не се представих добре и ти не можа да свършиш с мен.Де да знам-той моят си е странен по природа,ама пак си мисли за мен човекът!
Ami ne e normalno. No neka naistina otchetem faktut, che sled sex te se vturvat da: qdat, pushat ili prosto zaspivat-- ne se obijdaite. Do vas ne leji herkules, a choveshko sushtesvo. E, ama i momchetata pregurnete momicheto- tq ne i e kukla za zabavleniq vse pak.
същия фуй..
09-10-2006, 10:34
моя проблем е пък ,че харесвам едно момиче точно до момента в които направим секс за първи път..после някак си чувствата изчезват,незнам какъв ми е проблема..не съм намерил подходящата ли,и аз се чудя :roll:
krem4et0
09-10-2006, 11:28
Просто не си пасвате сексуално.Или имаш твърде големи очаквания за сексът с нея,той не ти харесва и престава да те кефи момичето!
Мисля,че проблемът не е в теб,а просто в това,че спиш с момичета,към които не изпитваш чувства,ей така за спорта.И какво очакваш да се случи после?Фойерверки и сърчица из въздуха?Секса сам по себе си не създава близост.Може само да усили вече съществуваща такава,но нищо повече.Макар че скоро четох,че след акта женският организъм произвежда хормон,който създава чувство за огромна близост към партньора.За това на жените им е по-трудно да спят с някой за една вечер без да се се влюбят,макар и за кратко.
Просто спри да правиш безразборен секс и наблегни на другите отношения.
Lorraine
09-11-2006, 07:04
Не знам дали е нормално,но със сигурност е адски тъпо да не ти пука за момичето,с което току.що си правил секс и тя е помогнала да изпиташ оргазъм! :!:
LilAngel
09-11-2006, 09:29
не знам защо всички момичета обвинявате момчетата...не само при тях е така. всичко е до настроение, чувства и ситуация. понякога и на мен ми се е случвало да правя невероятен секс и след това не ме интересува нищо - нито чувства, нито кво ще стане след тфа. просто си фащам парцалите и се махам. всичко е до тфа в кво настроение си и дали си импулсивна личност. аз определено съм и мн хора наранявам точно заради това - не мисля когато правя нещо. правя го защото така искам и чувствам, че за момента е най-правилно за мене.
не искам да успорвам никой, просто споделям мнение.