View Full Version : коментаторите...
мечтател
09-10-2006, 16:07
абе само на мен ли ми се струва, че сегашните ни коментатори не стават? да ги сравним с чуждите... има един клип, който пускат по Евроспорт. започва с големия бял надпис на червен фон Live. е, там се вижда какво се казва коментиране. или пък коментаторите от близкото минало като Мичмана, лека му пръст. още много има, но не и днес. днес коментаторите ни са заспали и отегчени, не струват в повечето случаи. вие какво мислите по тоя въпрос?
li4no az sum napulno suglasen (m/u dr ako 4ue6 ispanskite 6e zaspi6),no gledax v neta 1 zapis na levski-udineze i dosta dobre komentiraxa
adi_crazy
09-10-2006, 18:18
Прав си, БГ коментаторите не стават!
Особенно в канал 1!Големи са дебили, и тия дето коментираха Киево-ЛЕВСКИ и те ](*,)
но кво да искаме повече от тях, тва е България ](*,)
emotions
09-10-2006, 19:37
значи аз лично от футбол не разбирам ама почти нищо ,но гледам мачове от време на време и ми прави впечатление ,че когато мачовете са по Канал1 баща ми винаги изключва звука и слуша коментара по радио Гонг :smt044 :smt044 иначе за Сашо Йовков -волейболният коментатор от Канал1 мога да кажа малко лично мнение..та и той си има своите монети на получаване на сигнали от космоса и тогава се отплесва и приказва глупости,но като цяло не е толкова зле..последния такъв момент не беше негов ,а на някакъв дет го беше поканил да коментира с него мачовете от Световната Лига с Куба ,които бяха във Варна..та тоя ми беше някъв мн напушен като им викаше на волейболистите като на бебета с някви умалителни дет сигурно и гаджетата им не са се сетили за тях :smt005 :smt005
LunaTriCk
09-10-2006, 20:05
на бТВ са най-зле коментаторите ! те са направо върха на простотията...Алекси Сокачев ли беше единия, че не помня. Ей, много смях покрай мачове от Шампионската Лига с него. :-D
SaYoNaRa
09-11-2006, 00:34
Петър Василев Рулзз :-D :D
Kogato gledah macha: Loko Sofia - Bnei Yehuda, edin futbolist ot Bnei Yehuda podse4e edin ot Loko, dadoha mu direkten cherven karton(naru6enieto be6e naistina grubo) i komentatora vika "Mina prez nego kato poznatata ni navremeto kosa4ka Belarus." Golemi sa typizmi tiq komentatori 4estno.
teenkopele
09-11-2006, 09:12
Мисля, че трябва да влагат доста повече емоция в коментирането, за да го направят по-добро.
Може би ще е по-добре, освен информацията, която дават по време на мача- за статистики и т.н., да коментират примено: "Еди кой си подава на... , който успява с много добър финт да премине през...". Мисля, че ме разбрахте. :wink:
Това ако не беше дузпа беше дузпище :lol:
adi_crazy
09-11-2006, 14:17
Абе мене мн ме дразнат като почнат да се отплесват и да говорат за други неща, место да си коментират мача...като почнат със некви статистики и глупости директно си пускам Томето Русев по Гонг :mrgreen:
MiRaCuLiXbb
09-11-2006, 15:19
Абсолютно. Кат почнат ми разказват некви истории и простотии напрао полудявам. Нека има изцепки, лошо нема, но да не харчат 50-60% от времето за странични приказки. Примерно волейбола много добре го коментират, не се отклоняват почти. Футбола нещо не могат да го усетят.
Това ако не беше дузпа беше дузпище :lol:
Хаха,епа да бе.И аз на тва много му се хилих... :lol: :-D
teenkopele
09-12-2006, 07:58
Има още много мачове да коментират, докато започнат да го правят, както трябва. :wink:
мечтател
09-13-2006, 09:49
вчера беше кошмар, честно. по БТВ коментара беше по-лош от резултата. кажете ми моля ви на коя честота е Радио Гонг за Стара Загора, че иначе ми иде да строша ти-вито
emotions
09-13-2006, 18:22
http://www.radiogong.net/
погледни тук
adi_crazy
09-13-2006, 19:40
кажете ми моля ви на коя честота е Радио Гонг за Стара Загора, че иначе ми иде да строша ти-вито
Стара Загора - 97.4 МHz
САМО ЛЕВСКИ
мечтател
09-14-2006, 10:56
adi_crazy, emotions, мерси:)
black_boy
09-19-2006, 12:07
Na btv ne sa oteg4eni,no ako gleda6 bylgarskoto pyrvenstvo sigurno sa oteg4eni i ni6to 4udno=ma4ovete ne sa interesni s malki izklyu4eniq