PDA

View Full Version : klizma?

09-10-2006, 18:32
zdraveite na vsi4ki! imam edin vypros #-o mojete li a mi obqsnite kak se pravi klizma,naistina mi e 4udno.10x na vsi4ki predvaritelno [-o<

alex
09-10-2006, 18:48
Не смятам че темата е за майтап? Всеки може да попита а клизма със самолет не можеш да ги сравниш. Макар че и самолет можеш да направиш в домашни условия. Клизмата се прави като си закупиш от някоя аптека консумативите с които се прави клизма. Един мехур се пълни с вода и чрез мъркуче със специален накрайник течността се влива в ануса ти. Обикновено целта на клизмата достигане на критично количество вода в червата след което цялата вода заедно със съдържимото в червата излиза. Също се ползва и преди анален секс като количествотот вода е доста по-малко. Не се препоръчва обаче на неопитни и незапознати да си правят сами клизма защото може да се нараните. Преди това попитайте специалист или гледайте поне някакъв видео менюъл за това.

09-10-2006, 18:51
:oops: slojno e ... :-s

09-10-2006, 19:28
vlez v google i napi6i klizma povqrvai 6te ti izlqzat mn failove!

olive_oil
09-10-2006, 19:34
мн пъти коментирана тема
потърси в търсачката

09-11-2006, 07:48
turat ti edin marku4 sas sapunena voda v gaza i te napompvat a sled tva si sere6 4ervata hahaha

DoPye
09-11-2006, 09:27
zdraveite na vsi4ki! imam edin vypros #-o mojete li a mi obqsnite kak se pravi klizma,naistina mi e 4udno.10x na vsi4ki predvaritelno [-o<

като забременееи ще ти направят клизма :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

БатеЕнчо
09-11-2006, 22:15
Аз си направих клизма в 6 клас с краставица и Калгон и никак не беше лошо \:D/ \:D/

Zopo
09-11-2006, 23:27
Klizma moje6 da si napravi6 i v doma6ni usloviq bez da kupuva6 razni ne6ta ot aptekata!
Po4ti vseki ima podvijen du6 v ku6ti s nego nai lesno moje6 da si napravi6 klizma. Za celta razviva6 nakrainika na di6a za da ostane samo marku4a sled koeto puska6 voda s tempereturata na tqloto ti (NE TRQBVA DA E STUDENA NITO MN TOPLA) puska se na dormalna struq. sled koeto trqbva da zeme6 neobxodimata poza ( ima nqkolko pozi edna ot nai podxodq6tite pozi e po korem s svit lqv krak kum korema, druga podxodq6ta poza e na kolene i glava doprqna do poda, kakto i po grub s visoko vdignati kraka) sled kato ste zeli neobxodimata poza dolepete marku4a do anusa si (ili v nai-dobriq slu4ai go vkaraite vnimatelno v nego) vodata sama 6te pronikne v vas za da razberete 4e e dostata4no koli4estvoto voda 6te usetite 4e nemojete pove4e da poemete (ako po4uvstvate nqkakva bolka kakvato i da e vednaga sprete i posetete WC)

Drug na4in za prevene na klizma e kato si kupite marku4 ot magazina okolo s duljina 2 do 2.5 metra i diametar 1 do 1.5 sm. 6te vi trqbva i funiq 4iito krai da moje da vleze v marku4a sled kato imate materqlite naleite v edno 6i6e voda pone 500 ml. do 1 litar s telesna temperetura sled koeto zaemete neobxodimata poza (za tozi vid klizma 6te vi trqbva i partnior no ne e zadaljitelno) zapo4vaite da vkarvata marku4a v anusa si po posoka kum pupa vkaraita okolo 8-10 sm. (ako usetite suprotivlenie pri vkarvaneto izvadete malko i promenete malko posokata i produljete) dignete funiqta kolkoto se moje po visoko i zapo4vaite da nalivate (ako vodata ne pronikva izdurpaite suvsem malko marku4a i otnovo produljete) sled tazi klizma trqbva da iz4akate pone 5-10 minuti predi posetite WC!

Treti na4in e 4rez tozi ured

http://img214.imageshack.us/img214/6545/300pxcombinationenemaanddouchesyringehd1.jpg
koito mojete da namerite v vsqka apteka. Pulnite go dogore s voda vzimate neobxodimata poza nai dobre po korem pri tozi vid klizma imate kran4e za namalqvaneto na vodata poradi pri4inata 4e tuk vodata e s po golqmo nalqgane i ako si momi4e moje da ne e priqtno.

Chetvurti na4in e 4rez gumen balon s nakrainkik eto go i nego
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/af/Rectal_bulb_syringe.jpg/200px-Rectal_bulb_syringe.jpg
pulnite go s voda i vzimate poza na kolene puxate nakrainika v anusa si i stiskate gumeniq balon (tozi vid klizma e nai podxodq6t predi analen sex poneje se pravi nai burzo i lesno)

Tova be6e ot men.
Vsqkakvi priliki s drugi podobni pisaniq sa absoliutno slu4aini!