View Full Version : Боядисване на коса - Родителите против!
Значи искам да си боядисам косата :) оранжева на сини кичури или синя на оранжеви кичури, но родителите ми са против ;) Казват че ако го направя ще ме изхвърлят от вкъщи. Как да ги накарам да си променят мнението ? :)
maybelline
09-11-2006, 19:30
Интересни комбинации...а мислила ли си как ще те гледат хората по улиците?Е,вероятно от това се опасяват родителите ти - от чуждото неодобрение.Докато живееш с тях,за съжаление ще се наложи да се съобразяваш с техните правила.А защо не пробваш някой по-стандартен цвят?Например тъмна коса с руси кичури.
Не съм момиче :evil: Забравил съм да спомена :lol: :lol:
Еми не че нещо,ама и аз щях да съм против.Доста екстревагнтна комбинация.
Избрал съм тази комбинация понеже оранжевото и синьото са ми любимите цветове, а и си отиват :)
sladoled
09-11-2006, 19:58
Отиват си, ама главата ти да не е тениска за футбол, бе човек :idea: Я си представи майка си с такива кичури
Абе мен си ме кефи :) до сега не съм си боядисвал косата, а и по принцип не си слагам гелове и други подобни работи!
sladoled
09-12-2006, 06:47
Хубаво е да си ошеташ на кефа, ама ще ти се подиграват, бе човек!Айде, дано си решиш някак си проблема! :mrgreen:
Интересни комбинации...а мислила ли си как ще те гледат хората по улиците?Е,вероятно от това се опасяват родителите ти - от чуждото неодобрение. .
Не мога да ви разбера...много сте ми интересни... като е решил,че иска да си боябиса косата така,значи явно му харесва и не му пука какво ще си помислят за него.
Аз лично като видя нещо подобно си мисля еее тоя къв е готин....
Няма ли начин да ги убедиш?Предполагам,че не...на мен не биха ми разрешили-иначе искам да си подстрижа ма два етажа и да боядисам долния лилав...ама даже ме е страх да попитам.
Кажи им,че много искаш,че не ти пука какво ще си мислят за теб,а и изтъкни аргумента,че това ще е докато се подстрижеш пак...не знам
Дано усееш,стискам палци :wink:
ProstoAz
09-12-2006, 09:32
Ауу, как ще си отиват оранжево и синьо? И то в/у коса? :? Наистина нямаш вкус...или просто не си даваш ясна представа на гледката... :roll:
Веднъж послушай родителите си! Ще се учудваш за напред - но те често излизат прави. :lol:
ПРАВИ КАКВОТО ИСКАШ ! Родителите ти няма да посмеят да те изхвърлят от къщи,бъди сигурна.Да не мислиш,че аз съм питал някой,когато си обръснах главата и си оставих само една широка ивица коса по средата...
http://www.terra.com.mx/galeria_de_fotos/images/69/136383.jpg
Така изглеждах,само че косата беше по-къса. :D
psycho_girl
09-12-2006, 11:19
няма кво да ги питаш, ти да не си на 10 , и мойте не ми дават доста работи, ама вече като ги направя и няма кво да направят, примиряват се :mrgreen:
Еми ще пробвам ;) Ще питам и ще ви кажа отговора ... и все пак как да не си отиват оранжево и синьо ? Ааа не споменах ли, че не съм момиче ?! :)
ProstoAz
09-12-2006, 15:44
Спомена. И пак не си отиват. :wink: :lol:
AnGeL^of^HeLL
09-12-2006, 17:47
axaxaxaxaxaxx mi az sam si boqdisvala vsqkak kosata tq po princip e 4arna napraih i rusi ki4uri nqkolko pati sled tova q napraih svetlo kestenqva sled tova tamno kestenqva sled tova svetlo kestenqva na 4erni ki4uri i saga q napravih 4erne edno 4e ne ma izhvarliha ami i seki pat maika mi me boqdisva6e. 4e nqma da ta izhvarlqt e qsno nai mnogo da izqde6 edin perdah q si pomosli po dobre za cvetovete i si izberi nqkoq po NORMALNA kombnaciq. 4esno kazano az ako bqh na roditelite ti i 6terka mi sa poqvi sas sinq kosa takiva 6amari 6te qde 4e nqma da razbere ot kade i e do6lo. Oh slava bogu 4e imam baq vreme dokato mi doide vremeto za deca 4e ako imat takiva ekstravagantni idei na um mali mali ne mi sa misli abe po dobre si si tao ne sa boqdisvai :wink: :wink: :wink:
axaxaxaxaxaxx mi az sam si boqdisvala vsqkak kosata tq po princip e 4arna napraih i rusi ki4uri nqkolko pati sled tova q napraih svetlo kestenqva sled tova tamno kestenqva sled tova svetlo kestenqva na 4erni ki4uri i saga q napravih 4erne edno 4e ne ma izhvarliha ami i seki pat maika mi me boqdisva6e. 4e nqma da ta izhvarlqt e qsno nai mnogo da izqde6 edin perdah q si pomosli po dobre za cvetovete i si izberi nqkoq po NORMALNA kombnaciq. 4esno kazano az ako bqh na roditelite ti i 6terka mi sa poqvi sas sinq kosa takiva 6amari 6te qde 4e nqma da razbere ot kade i e do6lo. Oh slava bogu 4e imam baq vreme dokato mi doide vremeto za deca 4e ako imat takiva ekstravagantni idei na um mali mali ne mi sa misli abe po dobre si si tao ne sa boqdisvai :wink: :wink: :wink:
Вие четете ли какво пиша ?! НЕ СЪМ МОМИЧЕ!!! :evil: :evil: А по темата като бях на фризьор се обадих на майка ми да я питам дали може да се боядисам и тя каза, че ако се прибера с оранжева коса ще ме изфърли при доматите :lol:
TeditoOoo
09-12-2006, 18:17
Shte ti kaja samo pak dobre da si pomislish dali naistina go iskash.Shtoto az syshto iskah...na men mi davaha,daje te mi kupiha boq i maika mi me boqdisa.Obache sega kosata mi e na lechenie,koeto izliza kym 60 lv ako ne i poveche,zashtoto plasheshto zapochna da kapi.E ne iskam da te plasha(to moje i ot drugo da e bilo),no vse pak ne q tretirai prekaleno shtoto ne se otrazqva dobre.
Теди :) моита коса пада, но това е защото много са нервя ... Значи аз не си третирам косата, не слагам пяна,гел и други подобни ... Никога не съм я боядисвал :) Та сега искам да пробвам нещо ново!
malkoto_sladur4e
09-12-2006, 21:10
Hehe :) Ako sin1t mi mi podnese takava novina za oranjeva griva na sini ki4uri 6tqh da go zakliy4a edin cql den da stoi sam v staqta si i 6tqh da go ostrija 000.0 nomer 8)
SweetYGirL93
10-09-2006, 14:35
Ti si lud kak 6e si boqdisa6 taka kosata maleee po dobre si izberi ne6to po normalno togava moje i da ti razre6at [-X
GLeZoRanA
10-09-2006, 15:09
И аз да бях на мястото на родителите ти и да ми се явиш в тия цветове щях да те изхвърля от нас 0_o :shock:
[B]a[N]D[i]T[k]a
10-09-2006, 15:27
И аз да бях на мястото на родителите ти и да ми се явиш в тия цветове щях да те изхвърля от нас 0_o :shock:
i az tai.. li4no to4no tiq cvetove za kosa izobshto ne mislq 4e si hodqt... :shock:
Va6te sa ujasni (ne 4e na6te ne sa)
die_die_my_darling
10-09-2006, 15:56
leleee na men maika ot 5ti klas mi kupuva boi v razli4ni cvetove....kakvi roditeli imalo :shock: mi v tvoq slu4ai boqdisai se no predvaritelno si nameri novo jili6te :D
NaDuFcHe
10-11-2006, 08:52
OOoo pich boqdisvai sis e..maika mi beshe po sushtiq nachin kato i kazha che she se pravq sinq..Kaza "shte te smachkma" "shte izhvurlq ot nas" i tn...Posle i call ot salona i vikam "boqdisah se ela me vij ako iskash che nqma se pribiram posle i kato se vurna she spish" to poneje salona e do nas..tq dodie pochna da se hili psoel kato trqbvashe 2ri put da se boqdisvam tq si me boqdisa..Nishto nemogat da ti kajat kosata si e tfoq..Az lichno sum bila absolutno vsichki cetove koito se seshtash cherna siniq 4ervena rusa na kichuri tumno kestenqva svetlo kestenqva dori i zelena...i v povecheto sluchai maika mi me e boqdisvala..Takache...Obache imai predvid che na kosatata ti kombinaciqta moje da ne sedi mnogo kato horata
CrazyWitch
10-11-2006, 09:02
Еми това ми се вижда някак странно.. Понеже наще нямаше да имат против... Най-вероятно щяха да ми се посмеят.
Все пак и ти си момче.. и това е още по странно понеже ако не ти хареса 0 номер и толкоз. Какво драматизират и те :)
Rock'N'Roll
10-11-2006, 12:20
И аз исках гребен,но наще категорично не ми раззрешиха :) И един ден не издържах и се обръснах :) Бяха ме заплачили,че ще ме изхвърлят от нас ма не го направиха.Даже мно ми се зарадваха на новата прическа :)
Просто да не ти пука :)
Silverfang
10-11-2006, 21:56
пич, внимавай след като си напраиш кефа да не треа се бръсен6 гола глава! (не 4е има не6то ло6о в тва да си с гола глава) ама аз ако видя такъв кат теб по улицата точно гола глава 6е го обръсна!
еми брат ми имаше същия проблем.Той е на 17г. и пита майка хиляда пъти и тя все не му даваше.И накрая се прибира един ден със червено,синя,руса тиква и наще кво да му кажат и от тогава се боядисва през две седмици в най-различни цветове,може и при теб да мине това
Еми не че нещо,ама и аз щях да съм против.Доста екстревагнтна комбинация.
I az taka mislq :?