PDA

View Full Version : Временни, цветни или "вечни" татуйровки

GolDen_EaGle_F
09-11-2006, 22:17
Моля :arrow: изложете мнение относно темата :!:...., а родителите позволяват ли ви :?

SlaDkaTa\LoVe
09-11-2006, 22:29
ami mila na6te mi davat da si napravq tatus ama drugata godina... iskam mn pove4e obica na papa no ne mi pozvolqvat,ama i tatusa e gotin \:D/

maybelline
09-12-2006, 08:47
Временните,защото един ден може да поискаш да ги махнеш.А това дали родителите дават...ами нашите може да не ми дадат да си направя постоянна татуировка,но за временна няма проблем,а и не бих ги питала.

teenkopele
09-12-2006, 08:50
Мнението ми е, че ако искаш татуировка, вечна, би трябвало много да помислиш дали я искаш и ако да, каква точно да бъде и т.н.
А дали ти разрешават вашите или не...просто отиваш в някое студио, правят ти я, прибираш се във вас с нея, и ваще и да искат нищо не могат да направят. :wink:

Boot
09-12-2006, 09:30
Пхаха. Наще никога не биха ми разрешили да си направя вечен татус(пхах), но то при нас е по-особено. В смисъл - те няма да си дадат съгласието, защото е един вид... все 1 са си дали съгласието да си загрозя тялото (не се кефят на тоя вид изкуство просто). Обаче, ако се върна с татус в нас никъф проблем няма да имам. Така е хем те са с чисти ръце, че не са допринесли за моето "загрозяване", хем аз съм доволна.

Временни татуси съкс. Ако ще е татус - да е завинаги. И точно за това нямам - в издирване на Татуса съм. Като го открия нищо не може да ме спре...

No_LiMiTe^f
09-14-2006, 21:08
Аз съм "ЗА" и за двата вида татуировки!Но според мен също трябва да обмислиш добре дали искаш за цял живот!А за родителите ми-със сигурност НЯМА да ми дадат....но аз ако съм решила ще си направя!

Asian Beauty
09-21-2006, 18:27
Znachi az se radvam che imam takiwa roditeli te mi dadoha da si naprawq we4na tatuirowka dori tatko doide da podpishe che e saglasen(6toto sam na 13)i sega na gyrba mi pishe na kitaiski imeto mi 8) Ot 5 meseca q imam

Tempestjuji
09-21-2006, 20:32
Ако си правя татус няма да са цветни..Мноо са грозни..А относно родителите.......Кой ги пита тия старци......... :x :o :twisted:

SeXyTo_f
09-21-2006, 21:02
еми бих си направила временна..тея дет са завинаги....100% ще ми писне...

Sexapilna_kukla
09-21-2006, 21:29
Ako si pravish tatuirovka ili si pravish istinska ili izobshto ne si pravish!Tezi vremennite vinagi sum gi smqtala za mnogo tupo neshto ili shte si napravish kakto si mu e reda,v protiven sluchai nqma smisul,spored men razbira se.Az reshih da se tatuiram i go storih,dulgo vreme ne mojah da si haresam tatuirovka,no nai-nakraq i tova stana :) A otnosno mnenieto na roditelite-ne sum iskala razreshenie,prosto suobshtih za reshenieto si i tolkova.

^SwEeT^DrEaM^
09-21-2006, 21:56
Ходех с временни татуси и само си дадох парите навятъра язък :-s Явно не бях попаднала на хора които да ми ги направят както трябва :).Ако си правя пак ще бъде както я наричате вечна :) незнам още каква а Наще нямат нищо против Стига преди това да съм го обмислила много добре :)

cvetityy
09-22-2006, 09:20
еми бих си направила временна..тея дет са завинаги....100% ще ми писне...

съгласничка съм

ProstoAz
09-22-2006, 09:41
Никакви татуировки не искам... :-k
А за наще - като стана на 18 естествено, че биха ми разрешили. :shock:

teenkopele
09-22-2006, 10:36
Не съм говорил с тях, но ако си слагам татуировка, мисля да е постоянна и цветна, защото временните не ме кефят.

П.П. Дори и да не ти дават- отиваш, правиш си я и после я показваш на родителите. Няма как да ти я махнат. :wink:

Lola^6emeta
09-23-2006, 15:02
еми да нъй като аз живея само с майка си беше по лесничко да я измрънкам 1 тя не се съгласи ама аз на пук на нея отидох и си направих и после я изправих прид свършен факт и най-изненадващото беше че нямаше скандал :lol:
btw то никак не ме боля

BeBcHeTo
09-23-2006, 15:35
Аз искам временна и на6те ми позволяват да си направа

CrazyWitch
09-23-2006, 18:12
Абе в "Изкренно и лично" едно момче дето си има собствено студио в София каза, че временни татуси няма. Временни са тия които се правят с къна и държат няколко дни.
.. Временни няма.. има само начин за премахването на татуса :)

summer_04
09-25-2006, 18:17
vremenna si napravih tazi godina na moreto i bqh s mama taka,4e stava!ama postoqnna ne iskam!

SuPeRSlaDkA
09-25-2006, 19:53
най-добре временна - докато ти мине мерака :mrgreen:

StrangeGirl
09-25-2006, 21:03
Определено съм за временната. Това лято си направих една такава на Приморско. Дракончета май бяха. В никъкъв случай не сам за татуировките завинаги, защото представи си ставаш дърта баба и на кръста си имаш дракони или пеперуди или разни др., които 1ден ще ти харесат, а на другия ще ти умръзнат или пък вече няма да са на мода :roll: :wink:

Sexapilna_kukla
09-25-2006, 22:46
Che men primerno kakvo shte me interesuva dali shte sa na "moda" ili ne?!?Mislq,che shte si napravish neshto,koeto ti haresva,a ne,koeto e na "moda"!

09-27-2006, 09:05
mene oshte ne mi davat da si napravq..po skoro ne sam pitala no mislq na 18 da si napravq vechna...i cvetna no ne da e mn golqmo :mrgreen:

GLeZoRanA
09-27-2006, 10:45
Цветна - Ъпсурд ...
Временна - бях с такава и не съм доволна издържа има няма две седмици и край с нея.. язък за тва дето я пазих толкова
Постоянна по-добре , въпреки че сигурно после ще съжалявам ама за това ако си правя ще е на място където няма да се вижда много . А с родителските тела нямам проблеми :) по този въпрос

kudravoto
09-27-2006, 10:50
mi az imam dve istinski!nito sum gi pitala na6te nito ni6to!prosto si gi napravih!sega im se kefqt snimat si gi vikat mnogo sa gotini :wink:

Jamalska
09-27-2006, 11:55
Еми аз искам вечни...Искам неща,които наистина да значат нещо за мен и вече се сещам за два характера,но 1во искм идеалното изображение...и на двата...2ро наще са твърдо против .на принципа 'като се изнесеш и се издържаш сама тогава се прай кот искаш..' И третото...хъм имам една цел относно тялото ми и когато...всъщност ако някой ден го постигна татусите и 1 обица ще са ми наградката от мен за мен.

[B]a[N]D[i]T[k]a
09-27-2006, 15:35
predi izobshto... mnogo mrazeh tatutata ... ne sum si slagala izobshto (govorq za vremenni) sega oba4e im se radvam ne na tiq postoqnnite ami na vremennite.. i dori da mi davat da si napravq postoqnna ne bih si napravila

SaSeTo
11-22-2006, 08:44
Имаше един период когато много исках да си направя татуйровка обаче майка ми не беше много съгласна и ме разубеди да изчакам до като стана на 19 за да не ми се разтегне,а сега пък тя иска да си направи татуйровка и вече е съгласна и аз да си направя обаче мен ме е шубе защото казаха,че пари - По принцип съм ЗА татуйровките

forrzi
11-23-2006, 14:39
ами завинаги-аз цялата съм в белези от пиянски търкаляния и стъкла,които очевидно ше си останат за цял живот,така че предпочитам да е завинаги,а пък като не ми харесва след тфа голяма работа...те и белезите не ми харесват ама няя си дера кожата я

angel with broken wings
11-23-2006, 15:12
А аз предпочитам временна, а ако ми хареса може да си направя и постоянна. А майка ми няма нищо против, защото и тя иска. Ама малко ме е хванало шубето, щот всички казват , че много боли ??! Само не съм сигурна каква искам- дали да е цветна или да не е. То много си зависи каква ще е като форма :-k

[B]a[N]D[i]T[k]a
11-24-2006, 18:35
predpo4itam vremenni :) prosto ne moga da si predstavq da imam neshto narisuvano dokato umra.. :-k

psycho_girl
11-24-2006, 19:05
ve4na :idea:

panterata
11-25-2006, 20:58
бих си направила "вечна" но ако ми харесва супер мн защото ми остава за цял живот. бих помислила добре. родителите ми трябва да ми разрешават защото е мн кофти да я сложа на място където не искам само и само да не я видят. след някоя др год бих си направила ;)

Alira
11-25-2006, 22:26
Искам о на 18 си рожден ден ще си направя постоянна.Нащите ме попитаха преди 6 месеца избирай кое от трите искаш да си направиш , но направиш ли го , другите ги забравяш.Тряяше да избирам между пиърсинг на носа,пъпа или татоса.Избрах носа , но сега съм си обещала че ще си направя трайна татос , за да си спомням с нея за тийн-годините ;-) ;-) ;-) ;-)

BrokenInnocence
11-26-2006, 05:51
Решила съм след Нова Година да си направя, даже вече съм си избрала мястото и каква точно ще е, а разрешението на наш'те няма да ми трябва понеже ще съм на 18. Само дето болката малко ме притеснява ама карай...

Tokio_Hotelkata
11-26-2006, 10:12
Mi na men mi davat da si sloja i napravq kakvoto si iskam,no vse o6e ne mi se 6e! :roll:
No az sum za vremenen tatus,posle moje da sujalqva6!

deidiy
11-26-2006, 15:52
дават ми ама и да не ми дават кой ги пита :lol:
иначе временна защото след време може да не ми харесва :D

meri88
11-26-2006, 16:03
tatiurovkite sa vremenni do edin period q iska6 i posle stava gadno kato kaje6 pisna mi ne q iskam

evil_lady_in_black
12-03-2006, 09:33
Аз всяко лято си правя по една временна.Ако е завинаги ще ми писне по някое време#-o

BeBcHeTo
12-03-2006, 21:23
Еми дават ми да си направа.......но може би е по добре за няколко месеца а не ве4на

MoHuTo
12-06-2006, 17:12
Временна.. :mrgreen:

reason
12-06-2006, 18:46
Временна,защото повечето неща супер бързо ми омръзват.А относно наще...като поотрастна и като си го реша,не виждам как ще ме спрат.

flower4e
12-06-2006, 19:30
майка ми ми дава, ама бащата не - другата година обача на РДто ми не ми пука правя си татуто и толкоз... :twisted:

LaPeNcEto0o
12-06-2006, 19:42
nikoga nqma da si napravq ve4na tfa ti ostava za cql jivot ne moje da se maxne bratov4edka mi ima na celiqt sreden prys mnogo gadno izbelq i ostanaxa samo nekfi 4erni petna ina4e si priznavam 4e e qko ama v na4aloto

rosi_to
03-24-2014, 19:09
Знаете ли дали татусите с къна ги правят в студията? :/

never_lose_hope
03-25-2014, 08:43
Мен цветните татуси не ме кефят. За временните - преди повече от година мислех да си направя (питах в студиото и ми казаха,че стоят между 2 и 5 години) НО мой близки ме разубедиха 1во че цената на временните и истинските е почти еднаква и 2ро - временните като тръгнат да падат и става грозно. Така,че съм фенка на истинските татуси и вече си имам един.Знам, че няма да ми омръзне защото е нещо смислено, имам я от година и още много и се радвам.. а още една година преди да си я направя си я гледах на картинка ( за да съм сигурна че няма да ми писне) ;дд

baby_baby
03-25-2014, 16:40
Аз имам две "вечни" татуйровки правих си ги когато бях на 19 наще не бяха съгласни ама го преживяха :д

DieselBlood
03-26-2014, 16:46
Стига сте изравяли теми от панти века бе!