View Full Version : И аз искам да изразя МНЕНИЕ!!!
LilAngel
09-12-2006, 08:23
боже господи кво се случва на днешната младеж?! лично мен ме е страх какво ще стане ако недай си боже някой ден имам дъщеря! как ще я опазя?! ами то секса вече е навсякъде!!! и как да не е...нали все пак секса продава. ето - чалга песни за ебане и кфи ли не неща, полу-голи мацки на рекламите за автомобилни гуми и още хиляди примери...накъдето и да се обърне човек вижда само СЕКС. е как няма малките да се интересуват само от това!? отиваш в дискотеката да се отпуснеш и да се веселиш и гледаш - детенце на 11 години блъска яко кючеците, а момченцата го обарват и на всичкото отгоре момиченцето вече е гордо от тфа, че му се кефят! леле, че аз като бях толкова малка едва ли не ме беше страх от тфа животно - секса и ме беше срам да го споменавам даже! израстнала съм в такова семейство, където секса е тема табу..и все пак. помислете си на какво ще научат един ден децата си тези "подрастващи"?! на тфа как на 11 години трябва да са оборотни за да ги харесват келешите, или пък как да правят секс на 13, защото "вече са готови". в обществото ни вече думата "морал" е заличена! според мен това няма да доведе до нищо хубаво. страх ме е, че всичко вече е достигнало до такива граници, че вече е непоправимо случилото се :smt012 :smt011 писна ми да живея в общество, където някакви вчеращни пикли да ми "показват" колко повече са от мен! ама защо критерий е това коя с колко момчета е спала?! те тфа просто не мога да го проумея...какви са тези родители не знам, но и не искам да знам. само се моля някой ден ако имам деца да успея да ги науча да бъдат ХОРА, а не боклуци с повърхностни интереси.
извинявам се, ако някой се е почувствал засегнат. просто имах нужда да се изкажа по въпроса.
на който не му харесва това, което съм казала просто да не ми обръща внимание и да си живее живота както иска...просто се надявам най-сетне някое дете да си отвори очите!
peace
За съжаление в България действителността е такава.
Lud_s_Lopata
09-12-2006, 08:32
Lil'Angel Твърдо заставам зад теб и зад мнението ти... и мисля че и други ще застанат :) Защото наистина думата МОРАЛ я няма вече... на 11 друсат кючеци по дискотеките на 13 се праскат като за световното... на 15 почват да раждат... Ние станахме по зле и от циганите... верно е че и те нямат морал... но... ебати.. претендираме като нация че сме нещо повече от тях.. но явно сме дори по зле от тях... Права си за това което каза за критериите коя с колко е спала... незнам какво толкова има за хвалене... че е спала с 10 момчета аз лично бих нарекал такова момиче К***А без дори да се замисля..... Да се молим поне ние да възпитаме децата си... по-добре.
®©PeTq®©
09-12-2006, 08:32
Ммм..дам..
радвам се че поне аз не съм от тези деца...Надявам се повече деца които прочетат това да се осазнаят...Но надали,за тях е по-важно да им обращат внимание..вс да ги гледат...да ги опипват и такива.. :(
olive_oil
09-12-2006, 08:33
да,насвякъде го има този секс.Но миличка,нищо лично,но погледни аватара си...Lil`angel
maybelline
09-12-2006, 08:34
Времената се менят и все по-малките се развиват все по-бързо.Нормално е,ако израстнеш с такива реклами на голи жени и секс навсякъде,да го приемеш за нормално.Това е защото сега вече всеки е свободен и не е както преди 50 години,когато жените са оставали девствени до брака и...абе чували сте как е било.Сега всички мислят че сексът е голяма работа и че ги прави по-големи или по-умни...както е и с цигарите.10-годишни хлапета си мислят че са големи след като пушат(а това само показва че са по-големи бебета от останалите 10-годишни).Култът към секса ще отмине след като му се нарадва младежта и след време пак ще има морал в обществото,ама сега нали всички видели нещо ново и хайде да не се спрем да го правим...Аз преди време бях изразила притеснението си,че един ден ще прибираме дъщерите си от детската градина и по пътя ще слушаме "Мамо,а пък ас ни съм блеминна...(мамо,а пък аз не съм бременна)"
LilAngel
09-12-2006, 08:37
да,насвякъде го има този секс.Но миличка,нищо лично,но погледни аватара си...Lil`angel
хаха претендирам, че съм голяма :oops:
LilAngel
09-12-2006, 08:38
Аз преди време бях изразила притеснението си,че един ден ще прибираме дъщерите си от детската градина и по пътя ще слушаме "Мамо,а пък ас ни съм блеминна...(мамо,а пък аз не съм бременна)"
да позная? - шото е пила пустинор :mrgreen:
Lud_s_Lopata
09-12-2006, 08:40
maybelline Много точно казано Евала ти :)
Lil'Angel Претендираш че си голяма... Съдеики по това как се изразяваш... сигурно си голяма... Но нека да не се опитвам да налучвам просто си кажи :)
olive_oil
09-12-2006, 08:48
добре,добре пак повтарям НИЩО ЛИЧНО
LilAngel
09-12-2006, 08:49
ми аз съм такъв човек, който наблюдава околните и вади изводи. от всичко си вадя изводи за живота и гледам да не правя чуждите грешки. благодаря единствено на майка ми, че ме е научила да различавам доброто и лошото още от малка.
иначе съм на 18, но не е важно на колко си, щото има хора на 20 и кусур дето не им е дошъл акъла в главите :) според мен всичко е до личен опит. тук имам + в моя полза, защото на 13 родителите ми ме пратиха на близо 400км да уча и нямах възможността да се прибирам често (то още е така де :wink: ) и съм се научила да се оправям сама в живота, точно заради това, че знам добро и лошо
шантав с кирка :mrgreen: надявам се отговора те задоволява :wink:
xxxxxaaaaaxxxx и колко голяма?
®©PeTq®©
09-12-2006, 08:52
Тя вече каза че е на 18 год :wink:
Lud_s_Lopata
09-12-2006, 08:54
Lil'Angel Благодаря за прекрасния отговор :) Свалям ти шапка че още от малка си започнала да се оправяш сама :) Много се кефя на хора като теб :) относно това за годините... Може и на 50 да си а да нямаш акъл на 5 годишно детенце....
LilAngel
09-12-2006, 09:01
вчера точно за тфа си говорихме с майка ми...тя каза, че баща ми не харесвал това, което съм (макар, че той не се е интересувал до сега аз какъв човек съм, но...) и ме накара да й кажа много неща, които тя не знаеше и съм и спестявала през годините..леле тая жена се фана за главата като разбра къде ме е пратила :lol: според мен, пак да кажа - всичко е въпрос на възпитание. за съжаление обаче има много родители, които не поглеждат децата си :smt011
Lud_s_Lopata
09-12-2006, 09:08
Въпрос на възпитание... Но зависи какво възпитание.. Много малко са родителите вече които поглеждат децата си... вече има "Ето ти 10 кинта и ми се махаи от главата" И хлапето зима 10 кинта отива да си купи цигари да пине 2-3 бири... и след 3 години... е едно леке и незнае как да се оправя в живота... Ти си силно момиче щом през годините си спестила... много на майка си и ча сега си и го казала след като си се преборила вече... ЕВАЛА ТИ МАЦКА :)
LilAngel
09-12-2006, 09:14
xxxxxaaaaaxxxx и колко голяма?
ами достатъчно за да мога да се издържам сама, достатъчно голяма за да спестявам адски много грижи на родителите си, достатъчно голяма за да знам какво искам от живота! и най-вече - достатъчно голяма за да знам КАК да го постигна :!: :smt013
Nightmare
09-12-2006, 09:53
Не оправдавам родителите, напротив те определено имат голяма вина, но обществото също е допринесло. Забелязала съм, че в днешно време родителите просто нямат време да разберат какво се случва с детето им, камоли да се опитат да го променят. Децата не споделят, взимат пример от заобикалящата ги среда, а родителите може би живеят в някаква заблуда и си затварят очите пред това, че детето им пропада морално.
Lil'Angel Подкрепям те, наистина не знам ако имам дъщеря дали ще мога да я опазя от всичката тази помия, която ни заобикаля.
хахахах
секса бил навсякъде-я си смени аватара щом си толкова морална
LilAngel
09-12-2006, 10:09
poneje stanahte celi 2ma choveka, koito ne mi haresvat avatara mislq, che sega shte sa dovolni :wink: 8)
Колко пъти я обсъждате тази тема?
olive_oil
09-12-2006, 10:20
poneje stanahte celi 2ma choveka, koito ne mi haresvat avatara mislq, che sega shte sa dovolni :wink: 8)
миличка аз не исках да бъда груба спрямо аватара ти.Иначе те поздравявам за това,което си останала.Повечето момичета в твоето положение(далеч от дома) не могат да преодолеат трудностите и тръгват по лекия път.БРАВО!!!
LilAngel
09-12-2006, 10:32
kolkoto e nujno! vuprosa e nqkoi da se osuznae. do togava postoqnno shte ima takiva temi povqrvai mi!
olive_oil macko spoko ti go kaza - nishty lichno :P
LunaTriCk
09-12-2006, 10:41
от тема за секса и младите, се превърна в персонална тема на Lil'Angel.
Още онзи мръсен циник Фройд го е казал преди време - Секса движи света. Едно време са се пазели за сватбата, да. Просто, защото са нямали изкушения. Наще родители имат различна представа за секса, защото са живяли в друго време. Време в което секса е било, нещо което се прави между двама в къщи, скришом. Време, в което са е пяло за дръвчетата и цветенцата, а не "кой ще изяде маслинката зелена от устата ми червена". Не прави сравнения с времето на родителите ни и нащо време. Сега няма граници и всеки си прави каквото иска. Каквото не е можел да направи преди. Хипер сексуалноста винаги си е била в човека, просто досега е била подтискана. :wink:
Пораснала
09-12-2006, 11:13
До скоро и аз бях недоволна от това как ме възпитават и контролират родителите ми. Всичките тези ограничения, лишения и четене на морал... Казвах си "Та аз съм достатъчно голяма, за да преценя кое е добре за мен и кое не". Добре, че не са ми позволили аз да преценявам кое е добре и кое не, защото сега щях да съм една от всичките парцалани, които предлагат задниците си за кафе и кола в кварталното кафе. Като малка мразех нашите, че ме възпитават по техен модел, така както те са възпитавани в комунизма. Страхувах се, че ще стана като тях, но повече се страхувах, че ще стана като повечето ми приятели. Успях обаче да "попия" най-доброто и от двете страни. Не съм тъпа и ограничена, но не съм и боклук. Отдавна се оправям сама в живота, не съм "мамина глезла", не търся подкрепа(нито морална, нито финансова) и така ми е много добре. Трудностите в живота те учат. Всъщност... целият живот си едно училище. Щастлива съм от факта, че вече съм достатъчно голяма, умна и самостоятелна.
Някой ден, ако стана майка, ще дам всичко от себе си да направя децата си хора, а не псевдочовеци.
тодоранка
09-12-2006, 14:40
иначе съм на 18, но не е важно на колко си, щото има хора на 20 и кусур дето не им е дошъл акъла в главите :) според мен всичко е до личен опит.
И как ще добиеш този опит на 18!? за сексуален говоря..ако да кажем от 16 правиш секс!? Опита не се ли трупа преди всичко с практиката? За да си "голям" на 18 и да си наясно с много неща, да може да кажеш, че имаш и житейски, а и сексуален най-вече в случая опит, би трябвало поне... казвам поне от 14 да практикуваш някои неща, които ти тук упорито ни убеждаваш, че са аморални и т.н. Замисли се! Говоря го от позицията наистина на зрял човек и учите. Лесно е да критикуваме и да поучаваме другите, но по-трудно е да погледнем себе си и да се замислим всъщност какво правим и срещу какво или за какво претендираме. Светът не започва с днешните 12-14 годишни младежи, и не те са го направили да е такъв, какъвто е. Реалностите са такива и който ги отхвърля, просто е наивен. Всяко ново поколение изразява бунт, несъгласие с нормите и моралните ценности на обществото и това е напълно нормлно още от преди минимум 2 века на зад, че и повече.
krem4et0
09-12-2006, 14:45
До някъде съм съгласна с казаното от теб.Само не,че челгата разваля моралът.Аз слушам чалга от 10 годишна и то от тогавашната чалга с пошлите текстчета,а загубихдевствеността си на 20!
боже господи кво се случва на днешната младеж?! лично мен ме е страх какво ще стане ако недай си боже някой ден имам дъщеря! как ще я опазя?! ами то секса вече е навсякъде!!! и как да не е...нали все пак секса продава. ето - чалга песни за ебане и кфи ли не неща, полу-голи мацки на рекламите за автомобилни гуми и още хиляди примери...накъдето и да се обърне човек вижда само СЕКС. е как няма малките да се интересуват само от това!? отиваш в дискотеката да се отпуснеш и да се веселиш и гледаш - детенце на 11 години блъска яко кючеците, а момченцата го обарват и на всичкото отгоре момиченцето вече е гордо от тфа, че му се кефят! леле, че аз като бях толкова малка едва ли не ме беше страх от тфа животно - секса и ме беше срам да го споменавам даже! израстнала съм в такова семейство, където секса е тема табу..и все пак. помислете си на какво ще научат един ден децата си тези "подрастващи"?! на тфа как на 11 години трябва да са оборотни за да ги харесват келешите, или пък как да правят секс на 13, защото "вече са готови". в обществото ни вече думата "морал" е заличена! според мен това няма да доведе до нищо хубаво. страх ме е, че всичко вече е достигнало до такива граници, че вече е непоправимо случилото се :smt012 :smt011 писна ми да живея в общество, където някакви вчеращни пикли да ми "показват" колко повече са от мен! ама защо критерий е това коя с колко момчета е спала?! те тфа просто не мога да го проумея...какви са тези родители не знам, но и не искам да знам. само се моля някой ден ако имам деца да успея да ги науча да бъдат ХОРА, а не боклуци с повърхностни интереси.
извинявам се, ако някой се е почувствал засегнат. просто имах нужда да се изкажа по въпроса.
на който не му харесва това, което съм казала просто да не ми обръща внимание и да си живее живота както иска...просто се надявам най-сетне някое дете да си отвори очите!
peace
Всичко това е много хубаво, ако не беше написано от автор чийто подпис включва -- както следва :
1. Christina Aguilera как се избърсва като след свирка.
2. текст '-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=- ' което не се нуждае от коментар. /надявам се ?/
LilAngel
09-12-2006, 15:09
Още онзи мръсен циник Фройд го е казал преди време - Секса движи света. Едно време са се пазели за сватбата, да. Просто, защото са нямали изкушения. Наще родители имат различна представа за секса, защото са живяли в друго време. Време в което секса е било, нещо което се прави между двама в къщи, скришом. Време, в което са е пяло за дръвчетата и цветенцата, а не "кой ще изяде маслинката зелена от устата ми червена". Не прави сравнения с времето на родителите ни и нащо време. Сега няма граници и всеки си прави каквото иска. Каквото не е можел да направи преди. Хипер сексуалноста винаги си е била в човека, просто досега е била подтискана. :wink:
kolkoto e nujno! vuprosa e nqkoi da se osuznae. do togava postoqnno shte ima takiva temi povqrvai mi!
olive_oil macko spoko ti go kaza - nishty lichno :P
Всъщност, к'во ти пука к'во правят другите?
Правят си кефа. Да живеят както си искат! Не ги учете как да живеят, ебаси! Гледайте си вашия живот!
сексуалността никога не е била подтиската, просто не и се е давало такава гласност. не си мисли, че преди 20 години или през турско, хората не са правили секс преди брака, не са си изневерявали или, че е нямало 13 годишни дето да се чукат. пример са и днешните цитгани, които поизостанали в чисто културно развитие правят секс именно на тази възраст, през турско е било и с българите същото. а през комунизма е имало много "средношколци" правещи секс по бригади, пионерски лагери и т.н. просто никъде не е споменавоно... "нямаше още ни джи есеми, ни интернет....Азис беше само Васко Педераса" и т.н. :wink:
Еми така,но жалко,че нито ти,нито аз,нито някой друг може да направи нещо по въпроса.Всичко,което казваш е истина.
Всъщност, к'во ти пука к'во правят другите?
Правят си кефа. Да живеят както си искат! Не ги учете как да живеят, ебаси! Гледайте си вашия живот!
много точно мнение!
LunaTriCk
09-12-2006, 15:20
сексуалността никога не е била подтиската, просто не и се е давало такава гласност. не си мисли, че преди 20 години или през турско, хората не са правили секс преди брака, не са си изневерявали или, че е нямало 13 годишни дето да се чукат. пример са и днешните цитгани, които поизостанали в чисто културно развитие правят секс именно на тази възраст, през турско е било и с българите същото. а през комунизма е имало много "средношколци" правещи секс по бригади, пионерски лагери и т.н. просто никъде не е споменавоно... "нямаше още ни джи есеми, ни интернет....Азис беше само Васко Педераса" и т.н. :wink:
това исках да кажа под "подтискана" :wink:
това исках да кажа под "подтискана" :wink:
да се приеме за доуточнение тогава :wink:
alkobalko
09-12-2006, 16:18
Напълно съм съгласна с изразеното от авторката мнение.
LilAngel
09-13-2006, 07:32
Напълно съм съгласна с изразеното от авторката мнение.
но все пак нека не забравяме, че "от тема за секса и младите, се превърна в персонална тема на Lil'Angel" така, че внимавайте с мненията...
WILD__BOY
09-13-2006, 08:05
Lil'Angel, мацко, сексът не трябва да бъде тема табу, напротив - един ден когато Господ те дари с деца говори с тях за секса. Научи ги да го ценят и да ценят и самите себе си. Така те ще придобият правилно виждане за него. Защото масово гафове в сексуалния живот се получават от незнание.
А за секса сред лапетата - против съм, защото не знаят защо го правят. Просто искат да са големи. Насажда им се отвсякъде, че като си голям си готин. Не могат да оценят хубавите моменти на детството си. Искат да са все по-големи и по-големи, че чак стават за смях пред наистина по-големите. Не било интересно и модерно да четеш книжки - модерно е да си тъп, неграмотен бабаит. Е какво искате да е отношението на такава младеж към секса? :-s :-$ Опитайте се някой ден да предпазите децата си от синдромана на секс-рекламата!
LilAngel
09-13-2006, 08:51
Lil'Angel, мацко, сексът не трябва да бъде тема табу, напротив - един ден когато Господ те дари с деца говори с тях за секса. Научи ги да го ценят и да ценят и самите себе си. Така те ще придобият правилно виждане за него. Защото масово гафове в сексуалния живот се получават от незнание.
А за секса сред лапетата - против съм, защото не знаят защо го правят. Просто искат да са големи. Насажда им се отвсякъде, че като си голям си готин. Не могат да оценят хубавите моменти на детството си. Искат да са все по-големи и по-големи, че чак стават за смях пред наистина по-големите. Не било интересно и модерно да четеш книжки - модерно е да си тъп, неграмотен бабаит. Е какво искате да е отношението на такава младеж към секса? :-s :-$ Опитайте се някой ден да предпазите децата си от синдромана на секс-рекламата!
повярвай ми аз съм не мнение, че разговорите в мн случаи решават проблеми, е понякога трябва и нещо друго, но разговорите са най-важни. не съм казала никъде, че няма да говоря с децата си за секс :lol: нали все пак трябва да им се обясни правилното му значение.
"Не било интересно и модерно да четеш книжки - модерно е да си тъп, неграмотен бабаит." точно това се надявам да обясня на децата ми, че не е правилно. иначе съм съгласна с теб http://rivamodels.com/images/emoticons/09.gif
Heartbreaker
09-13-2006, 09:46
Не се обиждай ама звучиш кат баба ми в тая страна никой не го боли за другия, тай че ми е на пилето ако искат на 10 групово да си прават.
LilAngel
09-13-2006, 10:10
бахти разсъжденията. а не мислиш ли, че точно заради тфа сме така?! :smt013
Аз к'во да кажа по тая тема, като съм на 22?! Светът не отива на добре! С колегите ми често си говорим колко много се е изменил манталитетът за има няма 5 години. Много зле, децата вече не са деца......Заседнали пред компютрите и от там направо да се кълчат по дискотеките :evil: Нямат и елементарна обща култура, да не говорим пък за здравна (как може да има въпроси от сорта "Нямам още цикъл, ама мн ми се прави секс"?!)! Толкова безумни въпроси като в тоя форум не съм виждала, мн се радвам, че влязох, за да се светна какво става с децата днес. Ама то родителите са виновни, как може да не им обясниш нищо за тялото им, за секса, за това как да се пазят, как може малко морал да не им вкараш в главиците?! И ние искаме демографски ръст- моля, по-добре не, то вече хората изобщо не се грижат за децата си!
Tempestjuji
09-23-2006, 13:59
Не е ли малко рано да мислите като старци? :-s
Lola^6emeta
09-23-2006, 16:07
100% съм съгласна с това ходила съм сам 1 път на дискотеките за лица под 18 години и се отвратих от това ноето видах там ето ви нагледен пример още преди да вляза пред дискотеката имаше 4-5 момиченца а до тях 2 бутилки водка flirt и двете бяха празни.а момичетата бяха червини като раци и се хилеха гръмко влизам си аз вътре и какво да вида некфи пи4ове голи до кръста танцят с некфи мадами с поли като колани и блузи с възможно ноа-голямата деколте кво ли не правиха нотискаха се като че не са виждали мъжко/женско от години а преждевременно некфи момичета на по 13-14 въртяха бесни кючеци на пилоните ами не знам кво му е готиното на всичко това няма и да разбера нов 1 съм сигурна аз на такова място вече не стъпвам
Tempestjuji
09-23-2006, 16:18
100% съм съгласна с това ходила съм сам 1 път на дискотеките за лица под 18 години и се отвратих от това ноето видах там ето ви нагледен пример още преди да вляза пред дискотеката имаше 4-5 момиченца а до тях 2 бутилки водка flirt и двете бяха празни.а момичетата бяха червини като раци и се хилеха гръмко влизам си аз вътре и какво да вида некфи пи4ове голи до кръста танцят с некфи мадами с поли като колани и блузи с възможно ноа-голямата деколте кво ли не правиха нотискаха се като че не са виждали мъжко/женско от години а преждевременно некфи момичета на по 13-14 въртяха бесни кючеци на пилоните ами не знам кво му е готиното на всичко това няма и да разбера нов 1 съм сигурна аз на такова място вече не стъпвам
:smt023
влюбчиво
09-23-2006, 22:28
аз съм едва на 15, нямам опит в секса, но и аз се отвращавам като видя момичета и момчета за каквито говорите... в семейството ми не се говори за секс и какво става с телата ни (имам 2по-големи сестри)... но въпреки това, аз съм много информирана, даже прекалено достатъчно за годините ми... не си мислете, че всички на тези години са пропадняци и парцали... вярно повечето са... също атка не винаги родителите са виновни.. понякога каквото и да правят родителите, децата пропадат, кога на пук кога е друга причината..