Влез

View Full Version : Q mi kajete!!!!!!!

----{{@
09-12-2006, 11:41
MOje li da popitam za6to izvednuj vsi4ki zapo4nahte da napadate 12-13-14 godi6nite momi4eta? 1.tova e teen forum a za teen se smqtat horata ot 13 god vuzrast nagore. 2.Za6to kogato nqkoe momi4e na 13 vi popita dali moje da e bremenna ili ne6to svurzano s sexa,vie vednaga zapo4vate da q napdate 4e e malka 4e e tupa i 4e ne e dostatu4no zapoznata po dadeniq problem. nima v momenta v koito tq vi pita ne6to koeto q pritesnqva tq ne iska da se nau4i na pove4e??? a posle mi razpravqte kolko sa neuki malkite... ot kude da nau4at? ot roditelite? 50% ot tqh ne razgovarqt s tqh grubo kazano ne moga da opredelq to4no kolko %. prosto mi se iska da vi kaja 4e vsi4ki sme bili v tazi vuzrast da ni trese hormona 4e vs iskame da znaeme pove4e za sexa. nima kato po4ne6 da vodi6 polov jivot na 13 te pravi po malko 4ovek? mn malko momi4eta se prevru6tat v ku*vi4ki poznavam dosta momi4eta na 13 zapo4nali polov jivot. nqma kakvo da gi vinite. po moito vreme da govori6 za sex ne be6e taka razprostraneno i edva li ne se srauvahme da obsujdame tazi tema. ne razbira te li 4e te se u4at ot VAS.....
P.S. Ako temata vi e razdraznila izvinqvaite no trqbva6e da go napi6a!!!!!!!!

anity666
09-12-2006, 11:59
ok qsno vs sme bili na 13 ama kolko ot nas togava sa mislili za analen oralen vaginalen ili kakafto i da e bilo sex...eeeee vqrno ne se govorilo tolkova ama tfa ozna4ava li 4e sega kato se govori tolkova mn da tragnat da se ebat na 12 13...emi to po taq logika i nqkoe 7 8 9 godi6no dete 4uva se otnakqde za tfa ne6to det mu vikame "sex"..i to li da tragne sex da prai....ako varvim taka ve4e o6te ot samoto rajdane decata 6te se poqvqvat s prezervativ v raka.....nqmam ni6to protiv 13 god koito pitat,no samo za informaciq za da znaqt kakfo e dobre da pravqt pri opredeleni situaciq NO SLED PONE 2 3 GODINI,za da imat malko akyl v glavata i da osaznavat kakfo izob6to varshat

09-12-2006, 12:01
mi az pak moje li da te pitam ne6to dr a??kato na 11-13 god im se pravi sex ne trqbva li da se pousvedomqt malko.za6toto na men mi e pisnalo da 4eta kak nqkvi kele6i na taq vuzrast pitat gluposti.te purvo pravqt sex a sled tva pitat ''olee dali sam bremenna''ole tva ole onova.kato sa tolkova dorasli 4e da se e... na4i trqa da sa dorasli i za riskovete!!!!!!!!!!!!!!!!!

olive_oil
09-12-2006, 12:04
не е проблем да питате-питайте,но се изразявайте като 13 годишни,а не като 100 годишни големи какички и батковци.Питайте нормално и ние ще обясняваме нормално

maybelline
09-12-2006, 12:11
Съгласна съм,че 13-годишните трябва да се научат и е добре да питат,но не съм съгласна на тази възраст да правят секс.Да,както ти сам каза - малки са!Освен това те би трябвало да зададат всички тези въпроси и да научат всичко необходимо ПРЕДИ да тръгнат да правят секс.На 13 те са тийнейджъри и съзряват,но не са зрели хора.Акълът на 13-годишна не е като на 15-16 годишна.На 13 те вече не спадат към категория "деца",но само преди година са излезли от тази категория.Това,че вече са юноши не прави 12-13 годишните достатъчно разумни за да преценяват неща,за които не са готови,като секс например.Сегашното поколение експериментира и т.н.,добре,разбираемо е - да правят секс,но поне да са инфрмирани предварително,а не после по форумите да пишат "май съм бременна" и т.н.Ами не са ли чували за презервативи?Ами полово-преносимите болести?Те ей така без да знаят основни неща се впускат в "приключения".Е,как на едно такова дете да не му кажеш,че е малка,че е тъпа и че не е запозната с проблема?

09-12-2006, 12:14
az sa6to ne sam saglasna da trugvat da pravqt sex tolkova malki no poneje nikoi nemoje da gi spre i za tva napisah 4e pone kato go pravqt trqbva da sa osvedomeni za dosta ne6ta

anity666
09-12-2006, 12:20
Съгласна съм,че 13-годишните трябва да се научат и е добре да питат,но не съм съгласна на тази възраст да правят секс.Да,както ти сам каза - малки са!Освен това те би трябвало да зададат всички тези въпроси и да научат всичко необходимо ПРЕДИ да тръгнат да правят секс.На 13 те са тийнейджъри и съзряват,но не са зрели хора.Акълът на 13-годишна не е като на 15-16 годишна.На 13 те вече не спадат към категория "деца",но само преди година са излезли от тази категория.Това,че вече са юноши не прави 12-13 годишните достатъчно разумни за да преценяват неща,за които не са готови,като секс например.Сегашното поколение експериментира и т.н.,добре,разбираемо е - да правят секс,но поне да са инфрмирани предварително,а не после по форумите да пишат "май съм бременна" и т.н.Ами не са ли чували за презервативи?Ами полово-преносимите болести?Те ей така без да знаят основни неща се впускат в "приключения".Е,как на едно такова дете да не му кажеш,че е малка,че е тъпа и че не е запозната с проблема?

мн добре го каза

AmbeR
09-12-2006, 13:10
NQma smisul da gi sudim spored men ... Tova e glupavo
AKo edno momi4e na 13 godishna vuzrast zadade nqkakuv vupros ot roda na "bremenna li sm ? " to togava e qsno 4e tq ve4e e pravila sex toest kolkoto i q da pou4avame nqma da promenim nishto v situaciqta i edinstvenoto koeto ni e po silite e da q posuvetvame kak da postupi sled kato tova e ve4e fakt...

doctor EVIL
09-12-2006, 13:21
В моя зъл медицински институт е казано чер щот момиче навърши 13 то същото свободно може да упражнява правото на сексуален живот(пък ако ще и тва да значи да си играе на доктор с другарчето по чин ) :lol:

InitialD
09-12-2006, 14:06
Гръмни се бе !!!!Що не се поровиш малко в форума да прочетеш колко теми с заглавия "Аз съм 13 годишна и ми тече нещо червено отдолу...помогнете ми!", "На 14 години съм и направих свирка на целия си клас.Курва ли съм??"....ебати тъпотиите пишат тия момиченца...па после искат съвети! :smt013