View Full Version : Edinstvena li sam?
AnGeL^of^HeLL
09-12-2006, 18:02
Abe hora kakvo stava samo slu6am ne moga da ponasqm maika, ba6ta mi e ujasen ne moga da go gledam! 6te kajete 4e tova sa vi nai golemite vragove. Li4no pak az sam v strahotni otno6eniq s na6ite nqmam nikakvi ograni4eniq ot sorta na ve4eren 4as kade i s koi da izlizam ili izre4eniq ot roda na 'Nqma da izliza6 s toq, nqma da pie6" i tnt. te ma ostavqt da si izbiram i razbira se az ne pravq prostotii da ne gi razo4arovam spodelqm vsi4ko s maika si kato kaja vsi4ko priemaite bukvalno dori za parviq si pat sam i razkazala. Ta vaprosa mi e az li sam edinstvenata s takiva manq6ki roditeli ili ima i drugi ekzemplqr4eta kato mene koito sa mnogo blizi sas tehnite. Pitam za6toto sam zabelqzala 4e v dne6no vreme v nqkoi semeistva roditeli i deca vse edno govorqt na razli4ni ezici?????
TeditoOoo
09-12-2006, 18:13
ne si edinstvena est ;) Nashte syshto sa mn qki.Be razbrani hora sa si.Vqrno che ponqkoga se draznim vzaimno i nakazaniq...imam ogranichenie za kompiutara ama az si go zaslujih,vecheren chas syshto imam,no ako shte zakysneq trqbva samo da se obadq i np.No tova sa si drebolii inache sa si mn gotini hora.Daje redovno si piem brichka s bashta mi.I vednyj poiskah da si drypna ot cigarata(i dvamata pushat)i te mi dadoha.Az (dori kato se karame) pak mn si gi obicham.Offf samo da ne gi uruchasah neshto s taq tema(pu-pu-pu) Aaa i za spodelqneto shtqh da kazvam-az ne moga da se pribera i da si sedq spokoino ako ne razkaja kvo mi se e sluchilo.Do nai-malkata podrobnost...prosto imam nujda da im kaja. :) Ta mai tova beshe,koeto iskah da kaja :)
Mi qvno ima super malko qki roditeli kato tvoite zastoto pri men i pri mn drugi prqteli roditelite sa ... no coment samo zaqjdaniq
Разбира се, че не си единственната. И аз се разбирам с моите росители. За вечерния час никога не ми правят проблем. Винаги ми оставят сам да избирам. Дори са ме пускали да ходя на купон в дома на един приятел, който за нещастие живее в циганската махала и не 1-2 сме се били с цигани и наще знаят това, но пак не ми правят проблем. С бащами винаги си коментирам кои момичета ме кефят, а и той ми казва кои иска да ги мине. С майка ми по-малко споделям, но също се разбираме перфетно и нямам проблем с нея. Единственно не ми дават да пия, но аз и без тва не съм некъв редовен алкохолик, но когато съм на някой купон и се върна пиян си отивам на таванската, лягъм си и като се събудя си утивам у нас да си доспя. Е случвало се и да ме хващат пиян, но това беше одавна, когато още не си бях ремонтирал таванската.
Nightmare
09-12-2006, 18:37
Ами не мога да кажа до колко се разбирам с нашите. Майка ми живее в друг град, а с баща ми рядко се виждам. Опитвам се да не се карам с него, но понякога скандалите са неизбежни.
alkobalko
09-12-2006, 18:50
И аз съм така с родителите ми. И аз им споделям всичко, позволяват ми всичко и ми дават всичко, от което се нуждая.
maybelline
09-12-2006, 19:33
Аз съм така с майка.Всичко си споделяме.С баща ми сме в ужасни отношения.
Moite puk sa nekvi super nepostoqnni... edin den se darjat super milo,govorim si,lafime si..abe 4uvstvam se kato s nqkoi fr edin vid...A Puk dr put se darjat sqka6 az sum vinovna za atentatite v america ili puk za bednosta v siriq... :-k V takia momenti sa gotovi da se fanat za nai malkoto...kato:6to si nahranila kotkata sa?trqbva d aq nahrani6 1 4as po kusno ...primerno de :D
Аз лично съм в много добри отношения с моите родители макар и понякога да се караме ( в което съм сигурна че всички понякога се карат с техните ) общо взето много се разбирам с майка ми и баща ми мога спокойно да говоря на всякакви теми с тях и да им се доверявам ...
sladoled
09-14-2006, 06:51
Изглежда родителите имат мнооооого лични проблеми, които ги сдухват.Вие как мислите? :-k
blood_dodo
09-14-2006, 07:11
Не, не си сама ;)
М/у другото спазих обещанието си и отидох на църква.
white_chik
09-14-2006, 08:45
Естествено,че не си единствената :P И аз много обичам наште,защото те правят абсолютно всичко за мен и няма от какво да се оплача,но отдавна в няколко теми бях написала колко са готини родителите ми и некъв гост беше пуснала една от ония злобничките теми срещу мен.И какво трябва да се срамувам,че родителите ми са свестни хора ](*,)
Това е много хубаво,че се разбираш с вашите.За наште просто не се коментира.
epa dobre se razbiram ot nekfo 1 mesec nasam s teh shoto nito za jonki nito za alkoholi nito za chasove mi razpraat ahah prosto me pitat kade otiash v kolko she se priberesh i pari iskash li :D ahaha neam dr griji :D
SinisterDoll
09-14-2006, 22:05
Аз лично съм в много добри отношения с моите родители макар и понякога да се караме ( в което съм сигурна че всички понякога се карат с техните ) общо взето много се разбирам с майка ми и баща ми мога спокойно да говоря на всякакви теми с тях и да им се доверявам ...
И аз така :-)