Влез

View Full Version : Nqma priqtelstvo sled liubov!

voaiora
09-12-2006, 19:59
obi4am mnogo edno momi4e,ludo vliuben sym v neq,hodihme predi dosta vreme,skysa me,molih q da ostanem priqteli,prodyljihme da si izlizame i t.n. ... oba4e az prodyljavah da si q obi4am i da iskam ne6to pove4e,stradah...i to mnogo!Na nqkolko pyti se my4ih da spra da q vijdam no ne se polu4ava6e!Eto sega opitvam za poreden pyt...prosto i kazah - obi4am q mnogo,tq dyrji mnogo na men kato na priqtel,no az nemoga da prodyljavam da se vijdam s neq,za6toto me boli adski mnogo ... i kato ne q vijdam 6te me boli...no 6te mine!I vypreki vsi4ko tq pak obvinqva men 4e edin vid predavam priqtelstvoto ni i 4e ne dyrja na neq
Dnes se zvynna na vratata...i kakvo da vidq...tq i edna neina priqtelka!Priqtelkata i ne sym q vijdal ot okolo 2 godini,za6toto dylgo ne be6e v grada!Izlqzohme malko zad bloka,a s tqh be6e i nqkkvo mom4e!Kazaha mi,4e toq bil nqkkyv si tehen poznat,deto sre6tnali slu4aino i sq nemojeli da se otyrvat ot nego,6oto se vla4el s tqh!Pobybrihme si malko,oba4e tva momi4e trqbva6e da se pribira!Az pitah T(taka 6te pi6a imeto na tazi,v koqto sym vliuben)dali i tq 6te si trygva!Tq kaza da...ne i se hodilo na kafe sega,iskala da hodi da spi,4e trqbvalo da stava rano,tq skoro 6tqla da mi se obadi da se vidim!Tva mom4e si sede6e nastrani prez cqloto vreme!Trygnaha da zaminavat,i az tykmo se zapytih da se pribiram,pri koeto priqtelkata i mi kaza "Za6to ne doide6 s nas do spirkata da me izpratite" ...syglasih se,no usetih,4e na T mai ne i be6e mn priqtno!Ne6to dvete si za6u6ukaha i se po4ustvah to4no kakto edno vreme...izoliran,sqka6 sym nqkakva lepka i sym nejelan,i ne6to se krie ot men!Izpratihme q,hvana si avtobusa i az poiskah ogyn4e ot T...prez tova vreme tva mom4e sede6e nastrana!Tq mi dade i mi kaza "Aide 4ao...skoro 6te ti se obadq" ... pri koeto mi stana qsno,4e mi namekna,4e neiska da q izpra6tam!qsno i be6e,4e 6tqh da iskam da q izpratq...edno vreme vinagi sym go pravil!E stana mi mn kofti,no i kazah 4ao i trygnah...minah pokrai tva mom4e...toi be6e to4no na samata spirka i si prodyljih kym ky6ti...za sekunda se obyrnah i v idqh,4e dvamata vyrvqt edin do drug v posoka kym tqh...qvno toi 6te q izprati,ili moej bi 6tq hodqt drugade!Ne mi puka vee!Pobesnqh...za polovin 4as uspq da mi skape nastroenieto za sedmici napred...i to bez da mi kaje ni6to i pri polojenie,4e se dyrja super milo,dokato bqhme zaedno!Pisna mi,pobyrkvam se...kak da q zabravq...pisah i 4e nqma smisal da se obajda,i 4e neiskam das se vijdame...obqsnih i i kak sym se 4uvstval!E sega ve4e prosto neznam...znam,4e pove4eto 6te kajat-nameri druga i zabravi tazi...no ve4e mai e kysno....prekaleno dylgo vreme sme izlizali zaedno i kato priqteli i ... neznam ve4e ....vmomenta hem q mrazq,hem q obi4am!Molq za pomo6t...sram me emnogo,za6toto sym ve4e na edna seriozna vyzrast,a mi se slu4va tova!

jadna_za_lubov
09-12-2006, 20:02
Изгубена любов.. :smt012

09-12-2006, 20:08
на колко си ? за любов никога не е късно

voaiora
09-12-2006, 20:14
Na 23 po4ti sym ako e ot zna4enie...no pove4e me e qd,4e izgubih nai-cennite godini ot jivota si,za da se opitvam da i byda "prosto priqtel" ... i vse taqh nadejdi,i ve4no stradah...i ne uspqh da spra da q obi4am...i ne uspqh da spra da q vijdam ... i mai sym obre4en!

D1n'Only
09-12-2006, 20:20
oxx...mnogo gadno :( i az se 4yvstvam po su6tiq na4in.ne 4e ne iskam da sum priqtelka s nego,prosto ne moga,za6toto boli vseki put kato go vidq i v momenta go mrazq i go obi4am ednovremenno.Ne znam kakvo da te posuvetvam osven da spre6 da se vijda6 s neq,dori i tq da ne te razbere,da ti se razsurdi ili da produlji da te tursi i t.n. nqma zna4enie,ti prosto spri da otgovarq6 na obajdaniq i da izliza6 s neq.Znae6 li kakvo mi kazvat vsi4ki:"edin den 6te razbere kakvo e izgybil,no ve4e 6te e kusno i 6te znae,4e si namerila nqkoi koito e osmislil jivota ti!"nali znae6 "dale4e ot o4ite,dale4e ot surceto"Kogato ne q vijda6,6te q zabravi6 mn po lesno!yspex! :wink:

Atika
09-12-2006, 20:25
Az nqma da ti kazvam zabravi q ili kakvoto i da bilo, znaq kolko e bolezneno i nevazmojno tova priqtelstvo.. nishto ne pomaga, nito vremeto, nito tova da ne q vijdash, naistina si se obrqkal s tova da i bydesh "prosto priqtel" i edva li ima izhod.. Znam che i ne mojesh da spresh da q vijdash, tova e edinstvenoto neshto koeto te kara da se pochuvstvash pone malko dobre .. i az tarsq izhod na absoliutno sashtata situacia, no ot okolo 2 godini ne go namiram.. ostani mi edinstveno tova da vqrvam, ta vqrvai i ti che nqkoi den tq she izchezne zavinagi ot jivotyt ti i shte zapochnesh da jiveesh za sebe si ...

vipchoo
09-12-2006, 20:27
Ами, че може...може, но винаги м/у вас ще има онзи конфузен момент... и никога няма да се отуснете да си поговорите спокойно...
Никоа изгорените "м,остове" м/у двама било то интимни партниори или само приятели немогат да бъдат същите както в началото :(

voaiora
09-12-2006, 20:47
Pone da ne be6e mi go pri4inila tva sega...nujno li be6e izob6to?Qvno priqtelkata i e iskala da se vidi s men...qvno na neq sega ne i e bilo mn udobno da se vijdame ... qvno i se 4ude6e kak da zamine bez az da trygna da q izpra6tam....e za kvo si govorim izpob6to!Ebasi ... posle sym i bil lipsval i dyrjala na men kato na priqtel!A nemoje pone edin pyt da mi otdeli vreme kato horata ... i to osobenno sega,kogato ne se bqhme vijdali po4ti 2 meseca i polovina!I az kato posledniq idiot 6e 4akam da se nakani,4e da mi se obadi...ne mercy!Kato postypi taka gadno...kato nemoja toq da go razkara za polovin 4as za da se vidim,6tom e re6ila da me vijda ... emi kato nai-malkoto nemoje da napravi,a pak misli za gyza si...nqma da i se vryzvam!Super mn me boli...i kato i gi pi6a sega tiq ne6ta!I kato znam,4e nemoje da mi otgovori,6toto tel-a i e sprqn ... i samo az i pi6a i neznam kvo i e na um!Mn se qdosvam!Ama super mnogo!
Tolkova me e qd,6toto do predi 2 4asa si bqh mn dobre,ne misleh za ni6to....a sq tva 6e me my4i sedmici nared!I kato se znam...sled nqkolko sedmici 6te se napiq i pak 6te i zvynq... ](*,)

koalka
09-12-2006, 20:59
Ами какво да ти кажа...много зле се е получило,че нищо не е станало между вас и тя не изпитва същите чувства.Но ти си на 23 и живота е пред теб!Вечно ли смяташ да се терзаеш заради нея?Ти не си го избираш,но все пак мисля,че ако излизаш по-малко с нея,ще я забравиш,незнам.Ти сам каза,че едвам едва ли не се е съгласила да сте приятели и не мисля,че отдава голямо значение за това.Незнам,ти ще кажеш,но в едно съм сигурна-очакват те много страдания,ако не се опиташ да я забравиш.Много повече можеш да обичаш човек,който отговаря на чувствата ти,а не такъв,който ги отхвърля.Момичето не е виновно,че не изпитва нищо към теб,но едва ли не да ти се сърди,че ти изпитваш любов към нея е доста глупаво(лично мнение).Няма да ти кажа да се бориш за нея,защото има опастност да си развалите приятелството,което според мен е решение на проблема,но от друга страна е доста гадно,защото замисли се-вие излизате често,което разпалва още повече чувствата ти и те прави уязвим,а може би,ако не я виждаш ще ти бъде по-лесно.Така смятам аз,но естесвено ти сам си решаваш.Може и да оставиш нищата така,но както каза:обречен си.

voaiora
09-12-2006, 21:12
Ami tam e rabotata,4e ve4e dosta godini priqtelstvo stanaha zad gyrba ni...i razbira6 li,napylno vyzmojno e,da ne priema kato golqm priqtel...imame dosta prejivqvaniq zaedno!Tvyrdi 4e dyrji na men,4e iska da se vijdame...za6to ina4e da go pravi?
Ot druga strana...az poslednite meseci ve4e go pravih samo zaradi neq ... to za men si be6e pove4e myka i stradanie ... no vse pak pravih taka kakto na neq i haresva - da i byda dobro priqtel4e ... emi ne se izdyrja ve4e!A tq kakvo napravi za men ... za vsi4koto tova vreme dade li mi pone o6te edin 6ans?Zna4i trqbva az da pravq vsi4ko za neq,i kakto na neq i haresva...a tq dori edin 6iban 6ans ne mi dade otnovo da opitame...vseki sulio i pulio ima 6ans...a az nqmam nikakyv!
Kazah i posledniq pyt: "Ako si 6tastliva sega,mislq,4e nqma smisyl onovo da zapo4nem da se vijdame" .. i tq mi pisa "Neznam dali sym 6tastliva za6toto mi lipsva6" .... ](*,)
Sega si izlqh vsi4ko v tiq sms-i ... re6ih da i zvynna predi malko i ne mi vdigna!E kakvo da napravq pove4e - kato ne iska neka si myl4i i se krie - 6tom taka i e po-dobre!