View Full Version : vazmojnoli e???
Ot edin mesec ne sam spala s mom4e i minaliq mesec mi doide no tozi mi zakasnqva s 5 dena vazmojnolie da sam bremenna?
maybelline
09-13-2006, 18:36
Ами купи си тест за бременност.Не е много скъпо,към 3 лева,а и ще спреш да се притесняваш.Нормално е да ти закъснява или да ти подранява докато не станеш на 16-17 години.И на мен често ми закъснява с далеч повече от 5 дни.А съм на 15.Просто менструацията ти още не е толкова редовна(ако изобщо по принцип е редовна).Не се тревожи за бременност.Все някак щеше да усетиш промяната - гадене рано сутрин,непоносимост към някои храни(които преди много си обичала).Don't worry - не си бременна.
Inn0c3nCe
09-13-2006, 20:58
да бременна си... горката ще става млада майка
Th3WildAng3l
09-13-2006, 21:15
Спокойно ... Има поне 10 причини да ти закъснява. Не е задължително да си бременна. Но за твое си успокоение си направи тест, за да спиш спокойно. Макар че ако не си правила секс след предния цикъл трудно ще си бременна.
celufan4o
09-13-2006, 21:17
да бременна си... горката ще става млада майкаПич къртиш с тея постове ахаххааххаа SFB(So fu**ing BRUTAL) :-D :-D
Lorraine
09-13-2006, 21:18
Ами купи си тест за бременност.Не е много скъпо,към 3 лева,а и ще спреш да се притесняваш.Нормално е да ти закъснява или да ти подранява докато не станеш на 16-17 години.И на мен често ми закъснява с далеч повече от 5 дни.А съм на 15.Просто менструацията ти още не е толкова редовна(ако изобщо по принцип е редовна).Не се тревожи за бременност.Все някак щеше да усетиш промяната - гадене рано сутрин,непоносимост към някои храни(които преди много си обичала).Don't worry - не си бременна. =D>
anichkaaa
09-13-2006, 21:37
6tom ne si pravila sex sled kato ti e svur6il predniq cikul nqma ot kakvo da se pritesnqva6,za6toto ima prekaleno mnogo pri4ini ot koito moje da ti zakusnqva.No kakto ve4e ti kahaza,ako iska6 da si o6te po-sigurna si kupi test za bremennost.
{{{MiLo_f}}}
09-13-2006, 23:56
Има и други причини ако от скоро имаш цикъл е нормално да е нередовен в първите 2 години ама има си и други причини и не мисля че е възможно
Haresvam
09-14-2006, 00:21
O:) Споко . Не си надула коремчето щом ти е дошло. Ползвай презервативи и гони от кревата всеки който не слага . Не си струва да рискуваш и не си играй на комар със здравето си O:)
Секса е за да му се радваме и кефим. Не да ни създава проблеми или тревоги
bulgarche
09-14-2006, 06:46
Мне мисля :)
На колко си?Нормално е цикъла да ти е нередовен.
WILD__BOY
09-14-2006, 09:08
хахахаха аЛлеел девойко - цикъла ти може да закъснява по ред други причини освен бременност. Сега си направи тест за да можеш спокойно да отидеш на гинеколог!
The^SweeTesT^Thing
09-14-2006, 10:36
Abe ne si bremenna.Shtom ti e do6lo minaliq mesec i ne se pravila sex nqma ot kakvo da se pritesnqva6.Ot mn ne6ta moje da ti zakasnqva daje i ot pritesnenie.