View Full Version : kajete si mnenieto?
emi rabotata e takava..minalata godina bqh za pyrvi pyt v novo daskalo(gimnaziq).imashe edna grupa momcheta ot po-golemite..koito az beglo poznavah oshte ot predi da vlqza v tova uchilishte..kogato te me poznaha..pochnaha da me zanimavat...te sa ot koi po-hubav i po-hubav..sega lqtoto se zanimavah s edin ot tqh..no prez minalata uchebna godina edno momiche ot moq klas..hodeshe za mn malko s nego..a posle si ostanaha fr..a drugo momiche ot moq klas..mn go haresvashe no toi ne i obyrna vnimanie..a tq samo narejdashe priqtelkite mu i iskashe da gi bie..e s tova vyprosnoto momiche M. sme mn dobri priqtelki..tq mn pyti mi e kazvala ,che S.(momcheto s koeto se zanimavam sega) me haresva..i mi e hvyrlilo oko..a az za da ne q naranq..kazvah che nqmam nikvi namereniq da trygvam s nego..toi naistina e mn hubav..prez tova lqto razbrah i kolko e dobyr..cqlo lqto hodim i adski mn se privyrzah..do sega ne sym se chuvstvala taka..liubovta ni e spodelena..ta iskam da vi pitam..da ostana li s nego..ili da ne naranqvam M.? :-k
Eleonora
09-14-2006, 10:41
Послушай сърцето си!Друго нз какво да ти кажа :wink:
emi az tochno tova kazvam..surceto mi e razdvoeno..zashtoto i M. i S sa super dobri e mn qki hora..a ne iskam da gi naranqqm po nikyv nachin..ta za tova vi kazvam spored vas..ako vie bqhte na moe mqsto kakvo shtqhte da napravite?:)
He3HauKa
09-14-2006, 10:43
Zamisli se ako ti beshe na neino mqsto,tq shteshe li da napravi takava jertva zaradi teb ?
guns`n`roses{f}
09-14-2006, 10:46
остани с него.не може зарди приятелката ти да жертваш щастието си
obsesion_f
09-14-2006, 10:53
Аз също ще те посъветвам да слушаш сърцето си и ако мислиш,че си заслужава остани с момчето,но трябва да си наистина наясно с чувствата и желанията си.Колкото до твоята приятелка,тя трябва да те разбере като такава и не би трябвало да ти се сърди,защото това момче и без това не й обръща внимание.Отначало наистина ще ти е трудно да й кажеш,но все пак би трябвало да го направиш.УСПЕХ
ako poslu6a6 nqkoi drug po veroqtno e da izgubi6 za tva slu6ai sarceto ili razuma si koeto si izbere6 :)
LP_girl_14
09-14-2006, 11:16
Не виждам смисъл да се разделяте!Ти сама каза че чувствата ви са споделени!ако се разделите нито ти ще си щастлива,нито той ,нито пък приятелката ти,защото той няма да отвръща на чувствтаа ви.Да,свободен ще е ,но пак ще си мисли за теб и едва ли ще те забрави за ден-два!ПО-добре поговори с М.,обясни й как са се развили нещата,че любовта ви е взаимна,че сте щастливи заедно!ако наистина ти е истинска приятелка ще те разбере и няма да застава между вас.Колкото до тва че не искаш да я нараниш...тя ще се чувства така независимо с кое омиче е той,защото явно той не изпитва нищо към нея.А ти не може да се разделиш с момчето и да му кажеш'еми късаме,защото една моя приятелка те харесва и не искам да я наранявам".Знам че звучи малко егоистично,но понякога човек трябва да помисли малко и за себе си
Аз доколкото разбрах тя му е само приятелка.Защо трябва да не сте заедно?Ако се харесвате се вземете.Така ще е най-добре. :D
Nadelina
09-14-2006, 12:11
Kogato dvama dushi se obichat mqsto za treti nqma.. Ako naistina iskash da bydesh s nego tq trqbva da razbere ako ti e priatelka i nqma da se razsardi.. Da,nesymneno shte byde naranena.. no pyk se nadqvam che shte se radva za teb i nego.. zashtoto ste shtastlivi zaedno.. Ne vqrvam da iska da vi razdeli..pak kazvam ako ti e istinska priatelka.. :P Uspeh!
P.S.Az bih ostanala s nego!!!
Не виждам смисъл да се разделяте!Ти сама каза че чувствата ви са споделени!ако се разделите нито ти ще си щастлива,нито той ,нито пък приятелката ти,защото той няма да отвръща на чувствтаа ви.Да,свободен ще е ,но пак ще си мисли за теб и едва ли ще те забрави за ден-два!ПО-добре поговори с М.,обясни й как са се развили нещата,че любовта ви е взаимна,че сте щастливи заедно!ако наистина ти е истинска приятелка ще те разбере и няма да застава между вас.Колкото до тва че не искаш да я нараниш...тя ще се чувства така независимо с кое омиче е той,защото явно той не изпитва нищо към нея.А ти не може да се разделиш с момчето и да му кажеш'еми късаме,защото една моя приятелка те харесва и не искам да я наранявам".Знам че звучи малко егоистично,но понякога човек трябва да помисли малко и за себе си
alkobalko
09-14-2006, 13:24
Mike-Jones
09-15-2006, 10:30
Не виждам смисъл да се разделяте!Ти сама каза че чувствата ви са споделени!ако се разделите нито ти ще си щастлива,нито той ,нито пък приятелката ти,защото той няма да отвръща на чувствтаа ви.Да,свободен ще е ,но пак ще си мисли за теб и едва ли ще те забрави за ден-два!ПО-добре поговори с М.,обясни й как са се развили нещата,че любовта ви е взаимна,че сте щастливи заедно!ако наистина ти е истинска приятелка ще те разбере и няма да застава между вас.Колкото до тва че не искаш да я нараниш...тя ще се чувства така независимо с кое омиче е той,защото явно той не изпитва нищо към нея.А ти не може да се разделиш с момчето и да му кажеш'еми късаме,защото една моя приятелка те харесва и не искам да я наранявам".Знам че звучи малко егоистично,но понякога човек трябва да помисли малко и за себе си daii miiiiiii tovaa koetoo iskaaam az i pak da te pogalqq iii samoo moqq si samooo moqqq na drugggg nedei da si az te molqq ;] o4ite samo da si zatvorqq i pak do meen si tiiiiiiiii
priti_kiti
09-15-2006, 11:10
Nai dobre ti si preceni ama pomni:lubovta predi vsichko :D