View Full Version : prqkor???
ok kak sym trygnal na u4ili6te mi vikat s edin prqkor, koito nz za6to sega po4na da mi pravi kofti vpe4atlenie, ot malyk me nari4at s mega prqkora boiler :lol:, poneje se kazvam Bolir, ba6ta mi ne e bulgarin i zatova ne sa mojeli da go proizensat li dea nam i stana boiler, ta sea poneje v novo u4ili6te me prieha i tam ima deto 6e mi vikat tai i se 4udq typo li e da ti kazvat tai, izlagaciq li i kvo 6e si pomili nqkoi v pyrviq moment kato me narekat taka, ina4e sy6to mi vikat bo, koeto pove4e mi se haresva, no s gorespometiq prqkor ve4e si ostana, ta se pitam po pirncip za takiva prqkori ot imena i kakvo biha si pomilili v pyrviq moment kato ne znaqt to4no za6to mi vikat taka, za6toto sym kato boiler li prili4am li dea nam nqma ni6to ob6to s istinata, ama mi stava typi4ko i vze da me pritesnqva, sigyrno si vikate bahti typaka tuka kakva tema otvorq toz, ama kvo da napravq takyv sym si, 4uvstvitelen!
marina star
09-15-2006, 04:17
pomoli gi da ti vikat bo,po-qko e
a ina4e e normalno da se pritesnqva6 i azam imala takav problem,no po princip s vremeto 6te im omrazne in 6tevsprat da ti vikat taka :wink:
pomoli gi da ti vikat bo,po-qko e
a ina4e e normalno da se pritesnqva6 i azam imala takav problem,no po princip s vremeto 6te im omrazne in 6tevsprat da ti vikat taka :wink:
problema e, 4e v u4ili6te mi vikat taka i izob6to ne znaqt po drug na4in da mi vikat, ina4e za drugite priqteli izvyn daskalo mi vikat bo, ama taka 6e si mi vikat sigurno e, prosto 6ta ne 6ta, az kvo da kaja na seki po otdelno ne mi vikai tai, to 6e stane typo i nevyzmjno isk4i da sprat, nqma kak 6e se tyrpi izvesten sym s toz prqkor!
Lorraine
09-15-2006, 11:59
ok kak sym trygnal na u4ili6te mi vikat s edin prqkor, koito nz za6to sega po4na da mi pravi kofti vpe4atlenie, ot malyk me nari4at s mega prqkora boiler :lol:, poneje se kazvam Bolir, ba6ta mi ne e bulgarin i zatova ne sa mojeli da go proizensat li dea nam i stana boiler, ta sea poneje v novo u4ili6te me prieha i tam ima deto 6e mi vikat tai i se 4udq typo li e da ti kazvat tai, izlagaciq li i kvo 6e si pomili nqkoi v pyrviq moment kato me narekat taka, ina4e sy6to mi vikat bo, koeto pove4e mi se haresva, no s gorespometiq prqkor ve4e si ostana, ta se pitam po pirncip za takiva prqkori ot imena i kakvo biha si pomilili v pyrviq moment kato ne znaqt to4no za6to mi vikat taka, za6toto sym kato boiler li prili4am li dea nam nqma ni6to ob6to s istinata, ama mi stava typi4ko i vze da me pritesnqva, sigyrno si vikate bahti typaka tuka kakva tema otvorq toz, ama kvo da napravq takyv sym si, 4uvstvitelen!измисли им и ти..така ще спрат те за да спреш и ти! например на един можеш..мистър 13 сантиметра..много ще се обиди :lol:
ok kak sym trygnal na u4ili6te mi vikat s edin prqkor, koito nz za6to sega po4na da mi pravi kofti vpe4atlenie, ot malyk me nari4at s mega prqkora boiler :lol:, poneje se kazvam Bolir, ba6ta mi ne e bulgarin i zatova ne sa mojeli da go proizensat li dea nam i stana boiler, ta sea poneje v novo u4ili6te me prieha i tam ima deto 6e mi vikat tai i se 4udq typo li e da ti kazvat tai, izlagaciq li i kvo 6e si pomili nqkoi v pyrviq moment kato me narekat taka, ina4e sy6to mi vikat bo, koeto pove4e mi se haresva, no s gorespometiq prqkor ve4e si ostana, ta se pitam po pirncip za takiva prqkori ot imena i kakvo biha si pomilili v pyrviq moment kato ne znaqt to4no za6to mi vikat taka, za6toto sym kato boiler li prili4am li dea nam nqma ni6to ob6to s istinata, ama mi stava typi4ko i vze da me pritesnqva, sigyrno si vikate bahti typaka tuka kakva tema otvorq toz, ama kvo da napravq takyv sym si, 4uvstvitelen!измисли им и ти..така ще спрат те за да спреш и ти! например на един можеш..мистър 13 сантиметра..много ще се обиди :lol:
emi si4ki mi ivkat tai, qsno e, edvali pyk e 4ak tolkova typo, ae deda znam, preyvrnalo se e kato sykrateno ime na istinskoto, kvo de prai kakto na valeri vikat varel ne6to takova!
ProstoAz
09-15-2006, 13:42
"Бойлер" или "Бо" са супер яки... :D
BeBcHeTo
09-15-2006, 13:52
Kaji im 4e ne ti e priqtno da ti vikat taka
macka123
09-15-2006, 14:01
наистина им кажи просто че не ти е приятно ако не спрат пробвай и ти да им измислиш такива прякори и ще спрат
Ако имаш някой по-близък приятел в компанията помоли само него да ти вика Бо, другите постепенно ще свикнат. Ако не помогне - няправи някоя мега простотия и ще ти излезе подходящ прякор ;) Иначе бойлер си е сладък прякор сравнен с тези на мои познати :)
Покажи им,че не ти пука и им се хили насреща,може и да престанат :roll:
Покажи им,че не ти пука и им се хили насреща,може и да престанат :roll:
ti ne razbira6 te ne go kazvat, za da me obidqt ami za po-udobno kato proiznasqne ot tam trygna si4ko, tova ne e to4no prqkor ama prosto se edno imeto mi kazvat, zatova se pitam v nov klas 6e sym i neska taka mi kazva6e edin, te i drugite 6e po4nat i nz za6to tolkova ze da mi puka, trevoja se kakvo 6te si pomislqt, mene kolko godini ne me e pravilo vpe4atelniq ama nz 6to sega tai stana!?
za shtastie az nqmam prqkor :lol:
[B]a[N]D[i]T[k]a
09-15-2006, 19:26
na men boiler mi haresva :) nqkakvo veselqshko e :lol:
a[N]D[i]T[k]a]na men boiler mi haresva :) nqkakvo veselqshko e :lol:
da ama 4ovek, koito ne znae kak se kazva6 i kato ti kaje taka nqkoi kakvo li 6te si pomili, 4e prili4am na boiler li dea nam basi!
Ами виж сега, когато се изместих в нов клас започнаха да ми викат джудже (нисичка съм), аз бях свикнала да ми викат Джу (пак идва от джудже, но по ми харесва). Казах им, че предпочитам Джу и те спряха...Просто говори с тях
Ами виж сега, когато се изместих в нов клас започнаха да ми викат джудже (нисичка съм), аз бях свикнала да ми викат Джу (пак идва от джудже, но по ми харесва). Казах им, че предпочитам Джу и те спряха...Просто говори с тях
ae pri mene e drugo, si4ki me znaqt tai, kakto i da e moi si problem!
SuNBeaM`F
09-15-2006, 21:58
кажи им 4е не ти е приятно да ти викат така
кажи им 4е не ти е приятно да ти викат така
ami mene po-skoro ne 4e mi e nepriqtno kakto iskat da mi vikat, ama da ne si pomislqt ne6to, daje me kefi takyv prqkor, no drugi misli mi idvat!
SkiNar40
09-16-2006, 00:49
mi 4oveko kvo ta ebe we, kakto si iskat da ti vikat i na mene mi vikat bateriq, kvo ma ibe da si vikat kato gi kefi, prqkorite te pravqt po-specialen!
sig me mislq za nqkakyv...dea nam, 4e taka mi vikat! ](*,) ](*,) ](*,) #-o
ok kak sym trygnal na u4ili6te mi vikat s edin prqkor, koito nz za6to sega po4na da mi pravi kofti vpe4atlenie, ot malyk me nari4at s mega prqkora boiler :lol:, poneje se kazvam Bolir, ba6ta mi ne e bulgarin i zatova ne sa mojeli da go proizensat li dea nam i stana boiler, ta sea poneje v novo u4ili6te me prieha i tam ima deto 6e mi vikat tai i se 4udq typo li e da ti kazvat tai, izlagaciq li i kvo 6e si pomili nqkoi v pyrviq moment kato me narekat taka, ina4e sy6to mi vikat bo, koeto pove4e mi se haresva, no s gorespometiq prqkor ve4e si ostana, ta se pitam po pirncip za takiva prqkori ot imena i kakvo biha si pomilili v pyrviq moment kato ne znaqt to4no za6to mi vikat taka, za6toto sym kato boiler li prili4am li dea nam nqma ni6to ob6to s istinata, ama mi stava typi4ko i vze da me pritesnqva, sigyrno si vikate bahti typaka tuka kakva tema otvorq toz, ama kvo da napravq takyv sym si, 4uvstvitelen!
ей,спокс!ми на мен са ми викали ....ла-газела,франзи(съкращение от франзелаа);снайпер;хакер.А аз бях ужасно лесно ранима,направо по цял ден ревях :lol: :lol: смешно ми е кат се сета
ей,спокс!ми на мен са ми викали ....ла-газела,франзи(съкращение от франзелаа);снайпер;хакер.А аз бях ужасно лесно ранима,направо по цял ден ревях :lol: :lol: смешно ми е кат се сета
momi4etata kato 4uqt kak mi ivkat sig 6e se odrypnat, 6e mislqt koi znae kakvo nevqrno!:((
Ако са разбарни хора,кажи им да ти викат например,както казаха другите Бо.По-добре е.Кажи им,че гопредпочиташ.Или говори с приятеля ти от новия клас,който ти казва така да не го разпространява.
Ако са разбарни хора,кажи им да ти викат например,както казаха другите Бо.По-добре е.Кажи им,че гопредпочиташ.Или говори с приятеля ти от новия клас,който ти казва така да не го разпространява.
e da ama ako v klasa ne mi ivkat tai, kato 4uqt nqkoi drug da mi vika, 6toto problema e, 4e imam mnogo poznati v cqloto daskalo deto mi ivkat tai, te da se nau4at po drug na4in abdurd ina4e moga da probvam pone v noviq mi klas da mi vikat kakto iskam!
kriskata
09-18-2006, 14:47
elf4e:) nqma da kazvam zashto
typotiq za6to sym krysten tai, sea ne moga se otyrva, sigurno me mislqt 4e bi trqbvalo da prili4am na boiler, a ne za6to taka mi vikat, mislq da se skriq nqkyde, ne sym za bql svqt!
Ахахах защо не си харесваш прякора бе?!Супер готин си е!Наистина!И няма да си помислят нищо лошо споки :wink: По-скоро ще им станеш интересен,забаваен,симпати чен.И аз искам да имам прякор,ама нещо никой не може да ми измисли и да го вкара в употреба. :lol:
Проблема ти е само ако наистина приличаш на бойлер- иначе даже е готино- очакваш да видиш некой бойлер, а то ---Аполон :shock:
mi mene me kefi taka da mi ivkat i bez tova ne si haresvam imeto, samo da ne si pomislqt, 4e ot drugo idva tozi prqkor, ina4e taka si mi vikat si4ki vmesto ime!