View Full Version : Moderated:Момчета,за вас би ли имало значение,ако момичето..
Iskam da vi pitam i predimno momchetata ot tozi forum, mom4eta za vas bi li imalo zna4enie ako edno momi4e e po - debelo?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
BeBeTo_F
09-15-2006, 10:20
az mislq 4e ako ti haresva momi4eto,nqma za kakvo da se pritesnqva6 ot tova 4e e pulna ili debela!ne e vajno kak izglejda,ne e nujno da q haresvat priqtelite ti a samiqt ti da si q haresva6... :smt017
Composure
09-15-2006, 10:31
аз лично не си падам по кифли :)
Lorraine
09-15-2006, 13:01
не съм момче,но знам че предпочитат слабички :-) ..не ходещи скелети,а просто нормални .. :!:
не съм момче,но знам че предпочитат слабички :-) ..не ходещи скелети,а просто нормални .. :!:Да и според мен това телосложение е най-добре.Ако момчето те харесва такава каквато си няма проблем...но попринцип знам че не си падат много многопо дебели момичета...но всеки азбира понятието "дебел" по различен начин.
bodil4e_f
09-15-2006, 18:01
az mislq 4e ako ti haresva momi4eto,nqma za kakvo da se pritesnqva6 ot tova 4e e pulna ili debela!ne e vajno kak izglejda,ne e nujno da q haresvat priqtelite ti a samiqt ti da si q haresva6... :smt017
=D> =D> =D>
браво,много умно казано!
Нима дебеличките нямат 4увства,нима нямат право да бъдат обичани и да обичат....
Пепи Пекторалиса
09-15-2006, 18:08
Не, не бих харесал дебело момиче.
и аз
SweeT_PussycaT
09-15-2006, 18:22
честно да ви кажа не мисля че е редно дебелите или по-пълните момичета да не се смятат за хора е вярно всички момчета харесват моделите с голям бюст и тяло за грях ама какво щеше да стане ако всички бяхме като тях :?: аз също съм момиче и знам каксе чувстват така наречените кифли :evil: само тези които са били дебели или още са знаят колко трудно е да се отървеш от комплексите и да забравиш за обидите така :x така че приемайте хората такива каквито са :wink:
strange__
09-15-2006, 19:17
Какво значи дебело момиче?!Има момчета,за които малко по-изпъкналото дупе е признак за свръх тегло и такива,за които е сески....друг е въпроса,че тези които са очевидно доста пълни не се радват на голямо внимание от противоположния пол...жестоко е,но външния вид е важен,за някои по-малко,за други повече,но е важен :roll: В крайна сметка никой не ги е карал да се тъпчат като свини (освен ако няма нещо нарушено в хормоните...) :? Личното ми мнение е,че и твърде кльощавите не са мн секси,но то едва ли е най-правилното все пак съм момиче,нека момчетата се изкажат по темата :P
според мен момчетата са си доста притенциозни и пълничките момичета не са много на почит.. като се загледате по улиците и ще видите- обикновено пълните момичета ходят с пълни момчета.. просто разбират и споделят проблемите си и де да знам и аз.. всъщност ако човек е добър и мил килограмите нямат значение :)
а между другото само да кажа че хората понякога са много жестоки спрямо по-закръглените .. [-X трябва да се отучим от това мислене . =;
:smt006
Anabella
09-15-2006, 20:04
=D> =D> =D>
браво,много умно казано!
Нима дебеличките нямат 4увства,нима нямат право да бъдат обичани и да обичат....
Напълно подкрепям :wink:
Стига сте защитавали некви си дебелани,може да имат чувства и да искат да бъдат обичани но нямат правото по простата причина че сами са си виновни за състоянието,подигравките и комплексите.Има си достатъчно програми,козметични студиа и прочие така че ебал съм ги в мазните "чувствени" животни.Кво стоят дебели и чакат някой да ги заобича,аре мани оттука такива...
Rihanna_fenka
09-16-2006, 09:31
Стига сте защитавали некви си дебелани,може да имат чувства и да искат да бъдат обичани но нямат правото по простата причина че сами са си виновни за състоянието,подигравките и комплексите.Има си достатъчно програми,козметични студиа и прочие така че ебал съм ги в мазните "чувствени" животни.Кво стоят дебели и чакат някой да ги заобича,аре мани оттука такива...
Млъквай бе,нещастник!!!!!!Ти кво си мислиш,че всички по закръглени се тъпчат по цял ден ли??Имам много познати момичета/а и момчета/ които правят всичко възможно да свалят някой килограм-спортуват ограничават се до минимум в яденето и т.н.,но на много от тях им е просто ГЕН!!!!!!!!!!Разберете го!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ти си е**ти смотаняка,личи си че гледаш само външния вид!!!!!!!Има и такива които ня правят нищо за да отслабнат,но какво да се прави!Никой не е виновен!!!айде ходи си търси кльощавите манекенки!!!!!!!!!Е**ти човека!Никой не се е избирал!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! #-o
MiRaCuLiXbb
09-16-2006, 10:26
=D> =D> =D>
браво,много умно казано!
Подкрепяйте се колкото искате, но истината е друга и не може да я промените.
Според мен всичко е въпрос на вкус - познавам момчета където харесват и по пълнички момичета така да си имат месце :P пък някой харесват много слаби - всичко си зависи от самия човек как го възприемеш и т.н...верно е че повече се харесват нормалните момичета (не много слаби не мн пълни) но не винаги :)
Но каквито и да са момичетата не им пречи да тренират нещо да се движат а не само да папкат :P
А и момиче съм....
_HellGirl_
09-16-2006, 15:56
Според мен всичко е въпрос на вкус - познавам момчета където харесват и по пълнички момичета така да си имат месце :P пък някой харесват много слаби - всичко си зависи от самия човек как го възприемеш и т.н...верно е че повече се харесват нормалните момичета (не много слаби не мн пълни) но не винаги :)
Но каквито и да са момичетата не им пречи да тренират нещо да се движат а не само да папкат :P
А и момиче съм....
Това съм аз....
GLeZoRanA
09-16-2006, 17:45
А и момиче съм.... пЪк съгласна съм ;)
Nikakvo zna4enie pak i ima dve pravila -> momichetat koito sa po palni imat po hubavi lica pak i vseki obi4a da ima kakvo da pipne:)
i o6te ne6to -> vinagi 6te iam6 nujda ot golqm grab koito da te podpre v kofti situaciq a takiva hora nikoga ne sa slabi:)
Пепи Пекторалиса
09-17-2006, 17:14
Nikakvo zna4enie pak i ima dve pravila -> momichetat koito sa po palni imat po hubavi lica pak i vseki obi4a da ima kakvo da pipne:)
i o6te ne6to -> vinagi 6te iam6 nujda ot golqm grab koito da te podpre v kofti situaciq a takiva hora nikoga ne sa slabi:)Вместо да си измисляте смехотворни поговорки като горните хванете и отслабнете. Дебелия човек(не само момиче) освен, че е грозен е потенциално изложен и на доста повече заболявания.
i o6te ne6to -> vinagi 6te iam6 nujda ot golqm grab koito da te podpre v kofti situaciq a takiva hora nikoga ne sa slabi:)Вместо да си измисляте смехотворни поговорки като горните хванете и отслабнете. Дебелия човек(не само момиче) освен, че е грозен е потенциално изложен и на доста повече заболявания.
Реалния тъпак тук си ти ! Само ти! Вместо като толкова ти знае ши*аната уста да помогнеш на тези според теб грозни момичета и момчета,като дадеш съвет,диета или нещо такова,ти само злобееш и си търсиш БАН! Всеки си има мнение ( твойте смърдят винаги!) И не си ти този който да реши кой е грозен и кой не!
Пепи Пекторалиса
09-17-2006, 20:07
Реалния тъпак тук си ти ! Само ти! Вместо като толкова ти знае ши*аната уста да помогнеш на тези според теб грозни момичета и момчета,като дадеш съвет,диета или нещо такова,ти само злобееш и си търсиш БАН! Всеки си има мнение ( твойте смърдят винаги!) И не си ти този който да реши кой е грозен и кой не!
Мненията ми смърдят, да щом казваш. Една диета е доста индивидуална за да се дава иниверсална такава. Ако си умен и дебел ще почетеш 1 месец книжки и в интернет и ще си съставиш. Ако си и дебел и тъп - вече е трудно, ще трябва да разчиташ на специалист и ще му плащаш. А ако си и дебел и тъп и нямаш пари - ми ще си стоиш дебел щото тея "диети" дето ги чакате да ви ги напишат(tialoto.bg, cosmo и тн) нямат никакъв реален ефект. :wink:
А и да спомена, че има универсални правила, но поради липсата на основни понятия и ограничени умствени способности на повечето тук е излишно да пиша. Писал съм и естествено хората предпочитат "лунната" диета. Тя хем звучи интересно, хем е лесна - идеално за ограничиния и прост човек.
Здравейте!Това е една от многобройните теми тук,предизвикваща остър конфлик.Първо искам да разбера,какво разбирате под понятието дебел?Има хора,които са леко пълни и такива,при което това е болестно състояние.Второ,повечето момчета казват,че харесват нормални момичета-а какво разбирате под нормално?Нима,като искаш да тръгнеш с едно момиче,ще го сложиш на кантара,после ще го премериш колко е високо и ще сравняваш някакви пропорции.Ако е малко под или над нормата "Чао".А и момчета,не се ли замисляте,че след време ще имате жени.И тези същества,които сте обичали след време родят ВАШЕТО дете и напълнеят,ще им кажете сбогом,само защото не се вписват в някаква норма.Познавам много пълни жени,които след като са родили дете са отслабнали до неузнаваемост.А и трагичното в случая е,че когато дадено момче си хареса дадено момиче,тя отговаря на чувствата му,то не тръгва с нея,защото според приятелите тя не се вписва в критериите.
не съм момче ма знам че има значение... както и аз не бих харесала дебело момче...
дон-гепи
09-18-2006, 22:05
Под дебел/а какво разбирате?
5/10 кила над нормата или 50-60?
Iskam da vi pitam i predimno momchetata ot tozi forum, mom4eta za vas bi li imalo zna4enie ako edno momi4e e po - debelo?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Не.
Смешното в тази тема е,че няма точно определено мнение..момичетата казват "да",момчетата "не".
Не знам как да го нарека,женска солидарсност може би,или факта че жените търсят преди всичко романтичната страна на нещата и за тях килограмите на момчето не са кой знае колко важни.
Все пак,тъпо е момичета така да нападате момчетата,които съвсем открито си показват предпочитанията.Това,че а вас не ви изнася е друга тема.
Нека не се обиждаме,всеки си има право на мнение.Аз също не харесвам дебелите момичета,защото те сами са си виновни (освен тези при които е наследствено затлъстяването).На всичкото отгоре и дебелите хора не са добри по душа!Пооне тези които аз познавам-на тях сякаш целият свят им е крив,за дето са на това дередже.
e_l_i_z_a
09-19-2006, 15:26
и аз
Ъъъ..нещо не схФанах :smt017 Кифли не се ли викаше на момичетата дет са с много хубаво тяло?-тънки крачета,плоско и стегнато коремче,хубави гърди,сочни....??? :lol: Или пак не съм разбрала??? ](*,)
Swinkenhoffer
09-19-2006, 17:58
не съм мъжко, ама ако е пухкава, а не някво животно - да. що не :-)
LP_for3vEr
09-21-2006, 13:42
I p1lnite hora imat 4ustva!!! napravo im s14ustvam 6ot imam edna frenka ot klasa i vinagi q obijdat i mi stava kofti p1k si pretstavqm na neq kakvo i e! taka4e mom4eta vajni sa 4ustvata a ne v1n6niq vid ako vie bqhte debeli i nikoi ne vi haresva6e edva li 6te6e da vi e mnogo hubavo!!! [-X
Аз не си падам по "дебели". Защото тя имат чувства, но нямат воля. Като изключим напълняване след операция и подобни... всеки може да се промени. Едно момиче от бифшия ми клас беше меко казано-пълна. В началото на седми клас тя осъзначе не може да бъде винаги дебела, а пък се очертаваше да ходи в ново даскало. От тогава започна диети, бягане, всеки ден по 20 километра минимум бягаше. Записа се на баскетбол и волейбол и отделно си ходеше на уроци по мат и бг защото ще кандитатства. Доста се по измъчи обаче сега е като модел. Та искам да кажа че човек винаги може да промени нещата.
BroKeN^DreAmZ`f
09-21-2006, 16:47
Аз не си падам по "дебели". Защото тя имат чувства, но нямат воля. Като изключим напълняване след операция и подобни... всеки може да се промени.Еми да именно волята е големия проблем на повечето момичета, щото всичко звучи много лесно...аре ще го направя ще го направя и айде. Ама не става така. Аз колко пъти съм била твърдо обедена че трябва да сваля някое килце, ден-два и толкоз...просто се отказвам лесно.
Колкото до тва дали момчетата харесват дебели момичета.....е няма спор, че доста по-голям процент от тях предпочитат слабите и стройните мадами, ако тря сме си чесни и ние редпочитаме едно стегнато мъжко тяло, пред някой висящ :!:
Но все пак можеби трябваше да се уточни за колко дебело момиче ства въпрос...за момиче с около 5-6 излишни килограма или 20-30 :) Но все пак квото и да си говорим един добре изглеждащ човек независимо дали е момче или момиче винаги е за предпочитане, което въобще не значи че другите за нищо не стават :!: Все пак всеки си има своя чар \:D/
Не казвам, че няма хора, които не се хранят здравословно и не спортуват - такива има много, както има и пълни хора...световната тенденция е такава - към затлъстяване, за съжаление...обаче не мога да разбера защо винаги, когато се започне такава тема, се появяват категории като "виновен", че е такъв, "длъжен" да е някакъв, или пък се започва с обидите на "дебелите", били те момчета или момичета.
До голяма степен зависи от наследствеността. Много от слабите момичета в годините от 13 до 19, които познавам, се хранят зле, нередовно, с храни, натъпкани с вредни мазнини и захари. Не се занимават с усилена физическа дейност, също така. Но не надебеляват. Това им отношение към храната и спорта може да им изиграе лоша шега в по-късни години, но за момента те са слаби, някои от тях са дори откровено кльощави. Всичко това не е само въпрос на воля, самодисциплина и желание, има елемент и на наследственост, а наследствеността не се избира. За себе си знам, че съм с нормален към бавен метаболизъм, например; не съм като модел, не ставам за атлет, но съм доста гъвкава. Занимавам се със спортни танци и се храня, мисля, здравословно. Още не съм станала тънка като вейка, а от доста време живея по този начин.
Не защото съм момиче или дебела, или комплексирана, или не знам още какво определение, което някой вероятно ще даде, но ще кажа - за мен отношение към по-пълните хора, което клони към подигравка и няма допирни точки със съвета, е отблъскващо. Заяждането с хора на тема "килограми" е отблъскващо (да, правя разлика между приятелската закачка и заяждането). Твърдения от сорта "пълните хора са злобни" е не само отблъскващо, но и смехотворно. Хората не се измерват по това колко килограми са, доколко се харесват на еди-кой си и до каква степен отговарят на актуалния модел за красота.
...даже не знам защо пиша това. Съветвам онези, които се изказват в стил "пълно момиче=кифла", да поразмислят какво могат да предизвикат тези им думи. Не защото отпуснатото тяло е естетически красиво и привлекателно (за повечето) - не е така, не мога да кажа обратното, - а защото така могат да обидят някого. Като че ли в днешно време да си над нормата в килограмите е по-голям грях от това да си използвач, жесток, несправедлив - да речем...все неща, които не произтичат от външния вид на тялото.
аз пък си падам и по слаби и по дебели момичета! аре умрете всички :twisted:
Мненията ми смърдят, да щом казваш. Една диета е доста индивидуална за да се дава иниверсална такава. Ако си умен и дебел ще почетеш 1 месец книжки и в интернет и ще си съставиш. Ако си и дебел и тъп - вече е трудно, ще трябва да разчиташ на специалист и ще му плащаш. А ако си и дебел и тъп и нямаш пари - ми ще си стоиш дебел щото тея "диети" дето ги чакате да ви ги напишат(tialoto.bg, cosmo и тн) нямат никакъв реален ефект.
А и да спомена, че има универсални правила, но поради липсата на основни понятия и ограничени умствени способности на повечето тук е излишно да пиша. Писал съм и естествено хората предпочитат "лунната" диета. Тя хем звучи интересно, хем е лесна - идеално за ограничиния и прост човек.
=D> =D> =D>
BroKeN^DreAmZ`f
10-13-2006, 21:26
Мненията ми смърдят, да щом казваш. Една диета е доста индивидуална за да се дава иниверсална такава. Ако си умен и дебел ще почетеш 1 месец книжки и в интернет и ще си съставиш. Ако си и дебел и тъп - вече е трудно, ще трябва да разчиташ на специалист и ще му плащаш. А ако си и дебел и тъп и нямаш пари - ми ще си стоиш дебел щото тея "диети" дето ги чакате да ви ги напишат(tialoto.bg, cosmo и тн) нямат никакъв реален ефект.
=D> =D> =D>Бе то не е нужно да си с мноого голям умствен багаж, че да знайш за "универсалните правила" :!: Всеки ги знае или поне е чувал, пък ако ще супер прост да е. Ама и да ги знайш и да не ги знайш все едно......и аз наш колко неща знм и колко неща съм изчела и ако спазвах всичко тва щях на Синди Крауфорд да приличам, ама не ги спазвам и не приличам на нея. Та имам предвид не е важно само да си изчел 132321 книжким щото кът нямаш волята и мотивацията да го напайш, ако щеш професор бъди пак полза няма. Пък и в крайна сметка всеки сам решава как да живее живота си(Е някои се опитват да рименят някои неща, ама тва не виннаги се получава.....). Все пак всеки си има своя чар и у всеки има нео хубво, просто някои са по-предпочитани пред други. Съдба O:)
PLAMENKO
10-14-2006, 06:21
ми и мене не ме кефат некви кифлииии.. ама има един от моя клас дето обича пълните и с големи Ц*** :mrgreen: щото нямало как да не му вържат.. хйахаха :smt017
samo tozi,koito ne se e ma4il da svalq kg ne znae kolko trudno e tova,i izob6to ne e vqrno,4e t.nar. palni4ki momi4eta sa vinovni,da ima i takiva,koito postoqnno se tap4at,no ne sa malko i tezi,koito hem sa gladni,izmoreni ot fitnes i pak debeli4ki-prosto gen,na edni gospod e dal mnogo na drugi vzel
Мненията ми смърдят, да щом казваш. Една диета е доста индивидуална за да се дава иниверсална такава. Ако си умен и дебел ще почетеш 1 месец книжки и в интернет и ще си съставиш. Ако си и дебел и тъп - вече е трудно, ще трябва да разчиташ на специалист и ще му плащаш. А ако си и дебел и тъп и нямаш пари - ми ще си стоиш дебел щото тея "диети" дето ги чакате да ви ги напишат(tialoto.bg, cosmo и тн) нямат никакъв реален ефект. :wink:
айдеееееееееее пепи почна да се праи и на философ. ти, моито момче, си един шибан темерут, който го бива само много да говори. незнам кой е ограничения прост човек в случая. както няма да ми писне да пиша : ЗЕМИ ПУКНИ БЕ, БОКЛУК!!!!!
между другото ... да те светна. госта който така упорито те псува в някои други теми съм АЗ. боклук скапан.
Aми, може да е по пълничка но не и "прасенце". Една женица ако няма какво да и хванеш то не е женица бе.. :) Аз лично не съм фен на мършавите! :wink:
SweetYGirL93
10-21-2006, 18:16
=D> =D> =D>
браво,много умно казано!
Bravoo !!!!
=D> =D> =D>
Пепи Пекторалиса
10-22-2006, 01:30
между другото ... да те светна. госта който така упорито те псува в някои други теми съм АЗ. боклук скапан.
Жълти зъбки и нерви лабави....
Ама злобичката как напира като човек чете истината, а?! :-k
Жълти зъбки и нерви лабави....
Ама злобичката как напира като човек чете истината, а?! :-k
ей сладур да знаеш, че "злобичката" напира като човек чете простотиите ти. а истината е, че ти избиваш некви комплекси за малоценност ,май, а?
=D> =D> =D>
браво,много умно казано!
Подкрепяйте се колкото искате, но истината е друга и не може да я промените.
Да бе верно скии кво стана тука - темата е за момчета да си дават мнението а не момичета да се "подкрепят" :smt018 . По темата - кифлите да фанат да отслабнат - грозно е и непривлекателно.
RaLiTy_Y_y
06-12-2008, 12:21
мм аз съм момиче не съм палничка ама пак не съм харесвана от срещу положния пол такаче не зависи от това дали си слаб или дебел а от самото излачване повечето пълнички момичета са много симпатични :)
Abigoria
06-12-2008, 12:46
Така... преди 3 години някъде аз тежах около 70 килограма (при все, че съм висока сега 1 и 56, тогава ест съм била малко по- нисичка от тва...) и естествено никое момче не ме харесваше (смисъл като момиче, не като приятелка... 8-) ). Не ме бъзикаха много, но когато го правеха, беше гадно... Един ден едно момче от моя клас ме гъделичкаше нещо и почна да се заяжда с мене заради фигурата... Просто ме унижи до такава степен, че се почувствах, сякаш съм виновна, че живея... Последва депресия, която ме държа около година, и за това време бях станала 42-3 килограма... И продължавах да се мисля за дебела! Ходих по лекари, пих хапчета и (Слава Богу! ) вече съм добре (въпреки гания навик да ям веднъж- два пъти на 3 дни 8-) )Тежа 54 килограма и като се видя в огледалото си се харесвам... Да, обаче когато съм с приятеля си ми е неудобно... Нз от какво... Примерно като ме гушне аз му дърпам ръцете, да не би да си помисли, че съм по- дебела, отколкото изглеждам... И въпреки, че ЗНАМ, че не съм, имам някакви такива неосъзнати комплекси, останали от шибаните майтапи на гадни лапетии... Нз защо го написах тва, не е по темата... Защо има анорексички? Заради гадни, долни изроди, като Пепи Пекторалиса и оня анонимния от първата страница... :?
paola_Rey
06-12-2008, 14:49
+1
=D> =D> =D>
браво,много умно казано!
Нима дебеличките нямат 4увства,нима нямат право да бъдат обичани и да обичат.... adski pravilno kazano :) :) :)
PollyPoi
06-12-2008, 18:47
Ми как ще са харесвани пълните момиченца,като днешните момчета гледат само гъз и цици-има ли го излъчването изобщо не е важно... :? :? :? накъде отива тоя свят бе Божееее....
nastyangel
06-12-2008, 20:31
не я искали кльощава, но в никакъв случай да не е и дебла, все пак трябва да е нормална, но със сочно тяло и ако добавим няколко кила отгоре вече е за боклука :? подяволите обяснете го на една тинейджърка като я наричате дебелана, тлъста, свиня и каквото още обидно се сетите и в най добрия случай ще започне да пуши като комин или току виж станала анорексичка, пък то и без тва сега е на мода да повръщаш ... всичко за модата в името на БГ фешъна :booooomb:
Gothique♫
06-12-2008, 20:39
Нагледах се на простотия и тъпотия,дано на тея дето обиждат по-пълните момичета не им се наложи да ги тъпчат с хапчета поради забоялване и те да станат такива и да си спомнят,че преди са ги плюели.Има симпатични момичета с малко по закръглени форми понякога това не може да се промени то е метаболизъм,ген,болест.Тов не означава,че те никога няма да бъдат обичани или харесвани,защото когато 1 момиче си има излъчването и красотата която не се ограничава само до тялото то тя ще се радва на мъжко внимание.
psychopath
06-12-2008, 21:05
ако е 50+ кила нема да я погледна! :-D
:shock:
грубо. много при това :smt089
:-D
Двете ти любими каки от форума са по 57 кила :smt079
psychopath
06-12-2008, 21:09
:oops:
DisciplineAndOrder
06-13-2008, 05:29
влизам в категорията
пфхахахаха
За нас има значение колко дебело е едно момиче!!! :D Ама не се претеснявайте по загорелите и на дебел гъс са навити :D [/b]
Carmen_Kass
06-13-2008, 11:18
Нагледах се на простотия и тъпотия,дано на тея дето обиждат по-пълните момичета не им се наложи да ги тъпчат с хапчета поради забоялване и те да станат такива и да си спомнят,че преди са ги плюели.Има симпатични момичета с малко по закръглени форми понякога това не може да се промени то е метаболизъм,ген,болест.Тов не означава,че те никога няма да бъдат обичани или харесвани,защото когато 1 момиче си има излъчването и красотата която не се ограничава само до тялото то тя ще се радва на мъжко внимание.
+1
харесвам слабичките но не анорексични девойки дебелите са много сладки с картофи на фурна ;)
Важно е излъчването,винаги когато погледна момиче забелязвам първо лицето и това което се вижда в очите й,след което тялото...
Thoughtless
06-15-2008, 16:35
...
love_to_love_u
06-15-2008, 18:08
...ами аз не съм моммче,но ми е известно какви момичета хресват повечето момчета...както беше споменал някой по-горе с тела за грях :-D нямам нищо против по-пълните хора,но все пак няма да е лошо да се позамислят как изглеждат,ако искат да бъдат харесвани и приемани от обществото...сигурно 70 % от момчетата харесват по-слабите (не тия дето приличат на скелети) отколкото по-пълните,е вярно ако момичето е по-слабо наистина стои много добре до едно момче,но всеки си избира как да изглежда,щом се харесват така тяхна воля :)
Млъквай бе,нещастник!!!!!!Ти кво си мислиш,че всички по закръглени се тъпчат по цял ден ли??Имам много познати момичета/а и момчета/ които правят всичко възможно да свалят някой килограм-спортуват ограничават се до минимум в яденето и т.н.,но на много от тях им е просто ГЕН!!!!!!!!!!Разберете го!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ти си е**ти смотаняка,личи си че гледаш само външния вид!!!!!!!Има и такива които ня правят нищо за да отслабнат,но какво да се прави!Никой не е виновен!!!айде ходи си търси кльощавите манекенки!!!!!!!!!Е**ти човека!Никой не се е избирал!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! #-o
+1 Rihanna_fenka мислим еднакво ! ЕВАЛА !