View Full Version : Как е възможно да съм такава глупачка...
strange__
09-15-2006, 14:22
Проблема е следния...преди повече от година и половина се запознах със невероятно момче.Той беше първия,за който с ръка на сърцето мога да кажа,че обичах :!: С една дума въпреки,че много страдах заради него,въпреки че месеци наред плаках и се измъчвах...никога не съм мислила,че е лош човек,напротив и до ден днешен твърдя и съм вътрешно убедена,че той ще си бъде моята слабост.Когато преди около година той тръгна с нея аз бях съсипана,бях унищожена и не можех да повярвам...историята е много дълга,но в общи линии си се надявах,че ще скъсат,докато не срещнах настоящия ми приятел(от 6 месеца сме заедно).Всичко е идеално,връзката ни е идеална,той е идеален и аз се чувствам идеална,когато сме заедно,но...днес разбрах,че момчето,в което бях отчаяно влюбена е скъсал с приятелката си,те вече не са заедно...видях колко е съсипан,колко мъка има в сълзящите му очи,бях до него,говорих му и го успокоявах,точно както правят добрите приятели.Но,не можах да не се запитам какво щеше да е,ако сега бях сама...ето моето желание се осъществи,но с цената на какво?! Защо живота така се гаври с нас...колкото и да не исках не можах да се въздържа...нещо в мен трепна,старото чувство се появи,изкочи...а толкова се старах да го погреба дълбоко в сърцето ми,да го потуля....Не искам да късам с приятеля си,не бих го направила,защото вероятно това е просто...не знам може би красивия спомен или нещо такова,но го гледах така съсипан и се запитах....защо бях толкова глупава?! Защо,когато имах възможност да съм с теб нямах смелост...?!
Не знам какво очаквам да кажете,не знам дори дали ме разбрахте,но ми тежеше...та това е глупаво...поне сама за себе си се убедих,че има хора,които не се забравят :idea: Нужно ми беше просто да го напиша,благодаря на тези,които го прочетоха и са се опитали да го разберат :wink:
Lorraine
09-15-2006, 14:42
ах мила..много е гадно но е така..аз просто не знам какво да кажа :(
Ти и в една друга тема 'не знаеше какво да кажеш', такаче :
http://linuxmafia.com/~rick/pictures/stfu-big.png
Според мен не обичаш много гаджето си и при срещата си с него отново си хлътнала по него.Това е моето мнение.Аз например толковамного обичам гаджето си,че просто немога да погледна друг.Просто не мога...по-добре остани с гаджето си.
Ами явно не си достатъчно влюбена в гаджето ти,щом сърцето ти трепва все още за другото момче.Ако наистина го обичаше щеше сега изобщо да не ти пука и да го възприемаш само като приятел и такива мисли да не ти минават през главата.Замисли се върху това .. .
strange__
09-16-2006, 00:17
Цял ден мислих и разбрах,че е било нещо като връщане към миналото...за някакъв миг се пренесох в спомените и ме хвана яд на себе си,как сама си попречих тогава.Имаше и мн хубави моменти..то беше преди точно 1 година и просто се усмихнах с умиление.Чувството беше леко егоистично,запитах се,колко по-различно щеше да е ако не бяха тръгвали изобщо,но тази мисъл не веднъж ми е минавала през главата така,че нищо ново...Що се отнася до настоящия ми приятел...хм него го сещна при странни обстоятелства и се събрахме при също толкова странна ситуация,не си мислете,че не го обичам и че не е важен за мен,напротив той за кратко се превърна в мн важна част от живота ми,неразделна.Спомените са хубаво нещо,но понякога са коварни и могат да подлъжат :roll: Както и да е, радвам се че успях набързо да изясня нещата,защото може би щях да допусна грешка и то голяма...благодаря ви за мненията :wink:
TeditoOoo
09-16-2006, 08:22
Istinskata lubov ne se zabravq.I na men mi se sluchi neshto podobno.Sega s vyprosnoto momche sme si priqteli,no kogato prekaram malko poveche vreme s nego ili stane neshto,koeto da mi napomni za "dobroto staro vreme" i chuvstvata mi otnovo izpluvat.Kostvashe mi tolkova usiliq i sylzi,za da go preodoleq i nqma da se ostavq pak da se poddam na emociite.Ot tova,koeto prochetoh razbrah che i ti si vzela syshtoto reshenie.
Amy_Lee^89
09-16-2006, 08:44
Разбирам чудесно как се чувстваш, но наистина не знам какво да те посъветвам. Може би трябва да поговориш с сегашния си приятел, да му обясниш за другото момче, за това как просто не си могла да го забравиш напълно.ако той държи на теб, ще ти помогне да го преодолеете заедно. И да решиш веднъж завинаги, кого от двамата искаш наистина...иначе ще ти е много трудно, и ще се чувстваш виновна. Тъй че просто бъди искрена, преди всичко със самата себе си :wink:
Tova 4e surceto ti trepva kogato si do starata si liubov, ne zna4i 4e ne obi4a6 gadjeto si... 4ovek moje da ima nqkolko istinski liubovi prez jivota si...i vinagi 6te pomni predi6nite...(edna istinska liubov...nikoga, ama nikoga ne umira napulno) I vse pak sama kazva6 4e durji6 na priqtelq si, a drugoto mom4e...e otminal epizod...Ne sujalqvai za ni6to, ne se 4udi "kakvo 6te6e da bude..."...prosto se radvai na tova, koeto ima6 v momenta :)
strange__
09-16-2006, 19:54
Идеята да споделя на приятеля си за това момче не е добра...дори и да го направя отново няма да съм на 100% честна спрямо него,защото не мога да му кажа кой е той...имам причини :roll: Но,определено съм съгласна,че трябва да се радвам на това,което имам,защото не мога да живея с миналото,а бъдещето е твърде неизвестно...дам остава ми настоящето :mrgreen: Благодаря ви мн :smt008
nick0190
09-16-2006, 20:33
Ти и в една друга тема 'не знаеше какво да кажеш', такаче :
http://linuxmafia.com/~rick/pictures/stfu-big.png
Komentira se napisanoto a ne kakvo sa kazali drugite osven,ako tova ne e golqma glupost kakvata ne e!
nick0190
09-16-2006, 20:40
Sled golqmato prozrenie na edin individ da kaja,4e ne mislq ,4e si glupa4ka.Moje da se slu4i na vseki.Za jivota-toi si e takyv i ni6to ne moje6 da napravi6...
SmiLe_BaBy{P}
09-16-2006, 20:42
Според мене най-добре е да бъдеш откровена с приятеля си.Сподели му всичко и намерете двамата решение на този проблем.Колкото до другото момче...може би той известно време ще страда за бившата си приятелка ..така че според тебе имаш ли шансове с него??
strange__
09-16-2006, 21:00
Аз отдавна нямам шансове с него...след всичко изживяно дори и да сме заедно някой ден,няма да е това,което щеше да бъде...не мисля,че си заслужава и не мисля,че го искам.Трябваше да пиша,когато изразя писмено това,което чувствам ми е по-лесно да си подредя мислите :wink:
Ами да ти си малоумна,нямаш оправяне.
Mike-Jones
09-17-2006, 06:19
mnogo glupavo momi4e [-X ](*,) [-X
mechtaq_za_teb
09-17-2006, 07:01
neshto podobno se slu4i predi nqkolko dena i na men.ne bqh go vijdala ot mnogo vreme i bqh sigurna 4e ne izpitvam ni6to kam nego.p1k i sled nego imah silni 4uvstva i kam drugo momche.no kogato go sreshtnah neshto v men otnovo trapna...no ne beshe taka silno kakto predi.tova me ubedi 4e kogato 4ovek obi4a,toi ne zabravq 4oveka napalno i vinagi ostavat nqkakvi 4uvstva.