View Full Version : Dali 6te mi otkaje?
gershnitza
09-15-2006, 14:32
Az sum na 15.Naskoro se zapoznah s edno mom4e (muj) na 27 ne e obvurzan stra6no hubav e i mnogo mil.O6te ot purvata ni sre6ta mi haresa stra6no mnogo.Samo kato go vidq i v glavata mi nahultvat edni misli....lele kak sum mu navita :)Iskam da me klati kato gladen ciganin djanka :) Kato si predstavq kakvi raboti mojem da pravim napravo poludqvam no problema e 4e ne znam kak da mu go kaja puk i toi e dosta golqm dali nqma da mi otkaje....
Lorraine
09-15-2006, 14:37
не ви ли омръзна да пускате такива теми? :evil:
sunny_girl16
09-15-2006, 14:38
не мисля ,че темата е за този раздел!!!! И за този форум изобщо :smt013
Az sum na 15.Naskoro se zapoznah s edno mom4e (muj) na 27 ne e obvurzan stra6no hubav e i mnogo mil.O6te ot purvata ni sre6ta mi haresa stra6no mnogo.Samo kato go vidq i v glavata mi nahultvat edni misli....lele kak sum mu navita :)Iskam da me klati kato gladen ciganin djanka :) Kato si predstavq kakvi raboti mojem da pravim napravo poludqvam no problema e 4e ne znam kak da mu go kaja puk i toi e dosta golqm dali nqma da mi otkaje....
Като начало разбери и ми кажи, дали е гладен и дали е циганин.
Според отговора ще ти кажа какво да правиш по натам...
Т си поредната влюбила се в някой батко.Що не му пуснеш?Да те изчука и да си ходи.
Mike-Jones
09-15-2006, 16:49
neska za 2 pat takava tema nenasitna kurva si i ti mai
Awe kvo ste napadnali momi4eto?! Kat i se pravi sex, da pravi...tva si e neina rabota!
Ta, devoiko, nie oba4e ne mojem da ti kajem dali pi4a 6te ti pusne :) Ako tolkoz iska6 da spi6 s nego...pokaji mu go...ima signali, koito ne mogat da se sburkat...i to 6te si proli4i :)
(btw, i az ne odobrqvam ideqta..prosto da se iz****e i tolkoz...bi mogla purvo malko da go obmisli6 ;) )
kaji mu " bate are da me 4uka6 " . pri tezi dumi nadali 6te ti otkaje
iskamTe_vednaga
09-15-2006, 18:23
kaji mu " bate are da me 4uka6 " . pri tezi dumi nadali 6te ti otkaje
osven ako izglejda taka4e nemoje6 da razli4i6 koe e glavata koe e gaza i
:lol:
miloto_girl_4e
09-15-2006, 21:52
Moderated by miloto
т.1 и т.11 от Правилника :!: