Влез

View Full Version : Пищовите...

Bee
09-15-2006, 18:54
Първо да честитя първият ни учебен ден на всички..... \:D/ \:D/ \:D/

Въпроса е:
Кой пищов най-много ви допада и помага в тежките случай...контролно, класно....?

ThePainIsReaL
09-15-2006, 19:04
:smt005 Нях , Нях .. гледам да не ползвам , но ако много съм я закъсала бележчиците в ръкавчето са ми помагали винаги.Не съм опитна с пищовите де :lol:

Elektra_x
09-15-2006, 19:10
Първо да честитя първият ни учебен ден на всички..... \:D/ \:D/ \:D/

Въпроса е:
Кой пищов най-много ви допада и помага в тежките случай...контролно, класно....?
Като не се сещам за нещо (а това се случва честодори по често от колкот да се сещам)тетрадката под чина помага винаги.Е поне преди за сега незнам.

09-15-2006, 20:01
List4etata v rakavite sa prosto KLASIKA \:D/

selen_mischief
09-15-2006, 20:08
Аз знам много начини, но съм практикувала малко от тях. По литература, особено, когато у4ителят не се подписва на листите, когато пишем съчинение, е подходящ царски пищов, направо менкаш. Има начини с дискета, както и такива дето се крият в джобовете и ръкавите, но рядко ги ползвам, защото мн се притеснявам, ако съм с пищов и все ги изтървам... :---)

AliceSw
09-15-2006, 20:10
имам си тактика - прая един конспект и го оставям под 4ина винаги мога да го погледна, ако пък госпожата е няква блейка го слагам на 4ина, пък миналата година съм праила 4-5 контролни с конспект и у4ебник на 4ина :twisted: къде е проблема, ако не се спи4а6 и не се върти6 никой никога няма да разбере 4е преписва6 ако си малко скрити4ък :-D
ако пък трябва мн внимателно да действам пи6а си на крака, дигам го върху другия и си преписвам или си пи6а на 4ина -без сложни пищовие по-сигурно O:)

No_LiMiTe^f
09-15-2006, 20:27
Аз обикновенно или го пиша на чина,или на листчета,които ги копирам на много малки!И всичко тва под листа(не се вижда)А пък ако даскала е взискателеннаправо целия урок копираш на мини формат!

AssKicker
09-16-2006, 07:52
Mi nz ama pi6tovite na podmetkata na keca men nai mn me kefat...Su6to tka obi4am da si sedq na tetradkata...Bez pi6tovi jivota e ad!!! :-$

mon4eto
09-16-2006, 14:43
V staroto daskalo mi var6e6e rabota i nai tapiq pi6tov sega 6te vidim v novoto moje i da se naloji i zarski 6te vidim :mrgreen:

PrImE
09-16-2006, 14:46
не използвам много-много пищови, но когато се наложи - на ръката, в раницата или под чина :D понякога на стената, но от там трудно се затрива

lori
09-16-2006, 17:42
не използвам пищови. най полезното решение-учи си

psiHopaT4o
09-16-2006, 23:47
Aз спокойно мога да бъда гуру на всеки,тръгнал да преписва..никога не са ме хващали дори и след като съм казвал че съм с пищови г-жите пак не могат да ги намерят...внасяли са ми специални хемикали дето пишеш пишеш изсъхва и изчезва..светваш с неон-ва лампичка и всичко се вижда..на класната ми от 7-ми клас още седат по листовете писанията ми :) не минава контролна без да си помогна =] освен по немски и по математика.Иначе отделно съществува и науката преписване която също ми е добре позната ..

DeSsY`
09-17-2006, 00:26
Мии аз обикновено ми два идеята как ще преписвам един ден преди контролното. :lol: Попринцип ползвам царски пищови и веднъж - два пъти тва с неоновата лампичка. :mrgreen:

Dosko
09-17-2006, 08:07
Пищови всякви модели има.Най-разпространения писането по чина,писането на ръката,на малки хвърчащи лисчета,в молиника на картончета,на самия моливник,по химикала(особено формули),на джама,на стената и така на татака всички добре познати.Тия който са доста по нестандартни.Писане по пода,по крака на стола,под мартеничките или на самите мартенички(затва и ги сваляме чак май месец),на дъската(което за сега най-голямото ми постижение),ма дрехите,на краката на чина,бележка залепена на този пред теб,много бележки разпиляни на всякаде из стаята и всеки знае коя за какво е.Много начини има въпроса е на момента кой че ти хрумне.

IdiOtKa
09-17-2006, 08:18
ами пищови си правя само по англо и италиански на някви гнусни думи ... маи по друго не ..просто преписвам от другите хора ...но наи голямата простотия дето бе6е ... по химия ни бяха дали да праим контролно и да използваме тетрадката и у4ебника ...и поичето бяхме толкова зле че и тва не ни помогна ....
иначе любим пищов нямам просто ако имам такав си го слагам отгоре на чина и тва е ...