View Full Version : Moderated:Къде продават камъчета, които се слагат на зъбите?
Абе да ви питам, не съм сигурна това нещо как се казва... сестра ми отдавна си търси и не може да си намери. значи сега е много модерно, слага се на зъбите, едни такива, като малки камъчета :-D Просто, ако някой знае наименованието, да ме светне, че иначе не знам как бих и намерила... и къде да търся?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
mani4eto
09-16-2006, 09:14
hahhaahah, tezi malki kamu4eta nqma da gi nameri6 po magazinite.Postavqt se ot zubolekar i samo pri nego moje6 da gi nameri6!
btw: stoqt adski grozno, kato ne6to izcapano-e zavisi kakuv cvqt sa...
InSOMnIAaa
09-16-2006, 09:34
pri zubolekar se vgrajdat v zuba ako iskash nesho vremmeno v seki hubav kozmetichen salon ili salon za krasota lepqt i izdarjat spored zavisi na edna frendka i sedq 3 meseca na mene 3 sedmici :)
InSOMnIAaa
09-16-2006, 09:35
i da sedqt shit
SinisterDoll
09-16-2006, 10:02
А бе Това е глупаво ! За какво са ви такива неща.. ? Само зъболекар може да ви го сложи и както казаха другите седят грозно .. :smt012
miloto_girl_4e
09-16-2006, 10:15
Винаге съм се чудела как има хора, които се радват на тази ... грозотия...
Да, както казаха всички, тя не се продава по магазините, а се слага от зъболекар, но ... не бих го препоръчала на сестра ти...
ТЪПАЦИ ХАХА ш ПУКНА С ВАС - това са СКОБИ само да ви кажа хаха
xaxaxa az 6te pukna ot smqh s tebe...skobite sa za izpravqne na zubite i na si4koto otgore ti govori6 za breketi,,,,,taka 4e si pomisli na koi trqbva da se smeeme...a otnosno kamu4etata se slaga pri zubolekar kato predvaritelno ti izpilqvat zuba tam kudeto 6te go postavqt...toest mu mahat emaila a tova posle vodi do golqma 4uvstvitelnost na zuba...mama e zubolekarka i mi kaza 4e ne e mnogo polezno vupreki 4e i tq slaga...
thirteen
09-16-2006, 16:13
Пролича си кой е тъпак.Става въпрос за 1 малки камъчета като от пръстен...
Пролича си кой е тъпак.Става въпрос за 1 малки камъчета като от пръстен...
нещо като брекети :-k
bodil4e_f
09-16-2006, 18:31
Не.не става дума за брекети!!
Аз:) ,слушай сега.Аз си слагам още от преди 3 години от време на време за разнообразие.Има два вариянта:
-ако тя го иска за постоянно,трябва да отиде при зъболекар ,който ще й го сложи!
-ако иска от тези временните-отива в някой козметичен салон и пита дали лепят камъчета на зъбите(това камъче се залепя за зъба със специално лепило) и ако има й го лепят.Този вариянт не е никак скъп,по-малко вреден за зъба от първия е,ако не й харесва може да го махне веднага и не е за винаги!
Тва е 8)
абе я качете някоя снимка да видим за кво ства дума.аз такова нещо не съм виждала.звучи ми тъпо.ама да видим се пак
Тези камъчета отдавна не са модерни а пък и страшно развалят зъбите
Ся се сещам че една дружка си залепи сама и после нищо и нямаше на зъба..докато една и й се отчупи долния край на зъба дет и беше сложено от зъболекар
А, мерси ви за отговорите!:D То при зъболекар доста сложно ми се струва... ама другото не звучи зле. Сигурно ше иде на козметичен салон.:wink:
joint_d2
09-17-2006, 09:23
Ами доста неща прочетох в тази тема....
Камъчето дето го лепят в салоните за красота всъщност е за някой по специален случай (като апример свадба,рожден ден и т.н.)!То се лепи с лепило за нокти с което правят ноктопластиката!Това го знам от личен опит!
Другия вариант е да си поръ4аш някое хубаво камъче например Сваровски или в някой хубав магазин за бижута кадето камъните са хубави!Отиваш при заболекарката и ти го вгражда в зъба и то седи там доста дълго време!На една приятелка и седи вече трета година! :lol:
Аз ще си слагам камъче но чакам да ми го доставят,на сваровски е и струва 20лв.!
i'm so excited!
09-17-2006, 09:35
разбира се, че не са скоби, нито брекети ..
http://www.thebananabar.com/images/toothcicle.jpg
издълбава се малка дупчица в зъба, и там се слага камъчето.
1. така се прецаква зъба супер много.
2. ебати, много е грозно.
la_sabrosita
09-17-2006, 10:56
I na men ne mi haresva kak stoi...
http://www.studioflash.nl/wholesale/kristal.jpg http://www.body-piercing-jewellery.com/acatalog/DiamondToothSection.jpg
Ужасно е! Как може да ви харесва!
Все пак по темата. Поставят се от зъболекар, но е много вредно за самия зъб.
Аз познавам една мацка дето си лепи такива камъчета по зъбите с лепило за изкуствени нокти...