sweety`leny
09-16-2006, 16:01
Zdr Teenovci :oops: Moqta istoriq e slednata ot 1 godina sam vlubena vav edno momche koeto sas 1 godina po malko ot mene...prez tazi godina tozcho 7 puti sme hodili :? No ot 4 dena nasam toi idva pri mene pregrushta me daje me celuva:(az napravo otkacham samoga kogato se dobliji do mene a si predtsvete kakvo sam izpitvala kato e idval pri mene: :cry: Na 15 septevri se bqhme sabrali vav nai dobriq my fr...pihem dosta...po tochno az pih dosta i drygite no toi ne pochnahme da se celuvame,no sled 1 chas mi se obadiha i mi kazaha che chicho mi e pochinal...az izbyhnah vav plach toi doide pregurna me celuvahme se prez cqloto vreme beshe do mene :-k Posle otidohme vav spalnqta i bqh na kosaum da mu pusna..puk i ako bqh nqmashe da sajalqvam.A predi nqkolko dena nai dobriq mu fr mi kaza che toi e pital dali da mi dade posleden shans...i toi mu e kazal da:( Ta vaprosa mi e dali da govorq sas nego i da go popitam dali me e celuval ot sajalenie,za kef ili naistina izpitva neshto kum mene molqvi kaje mi:(