PDA

View Full Version : Nz kakvo da napravq ne moga bez nego:~(

sweety`leny
09-16-2006, 16:01
Zdr Teenovci :oops: Moqta istoriq e slednata ot 1 godina sam vlubena vav edno momche koeto sas 1 godina po malko ot mene...prez tazi godina tozcho 7 puti sme hodili :? No ot 4 dena nasam toi idva pri mene pregrushta me daje me celuva:(az napravo otkacham samoga kogato se dobliji do mene a si predtsvete kakvo sam izpitvala kato e idval pri mene: :cry: Na 15 septevri se bqhme sabrali vav nai dobriq my fr...pihem dosta...po tochno az pih dosta i drygite no toi ne pochnahme da se celuvame,no sled 1 chas mi se obadiha i mi kazaha che chicho mi e pochinal...az izbyhnah vav plach toi doide pregurna me celuvahme se prez cqloto vreme beshe do mene :-k Posle otidohme vav spalnqta i bqh na kosaum da mu pusna..puk i ako bqh nqmashe da sajalqvam.A predi nqkolko dena nai dobriq mu fr mi kaza che toi e pital dali da mi dade posleden shans...i toi mu e kazal da:( Ta vaprosa mi e dali da govorq sas nego i da go popitam dali me e celuval ot sajalenie,za kef ili naistina izpitva neshto kum mene molqvi kaje mi:(

Nasindo
09-16-2006, 16:14
За 1 година 7 пъти сте ходили ...ефектът LOL :mrgreen: еми според мен изчакай още малко и ако си готова и го обичаш наистина -> давай

хайде със здраве O:)

sweety`leny
09-16-2006, 16:17
Deja-Vu meris za suveta shte izchakam oshte malko i shte go pitam i shte my kaja vsaichko koeto chyvstvam kum nego i ako me odreje shte napravq vsichko za da go zabravq...:(

09-16-2006, 21:25
6tqla si da mu pusne6 sled kato si razbrala,4e 4i4o ti e po4inal?!?hmmmm...da...interesno...

ht_7j
09-16-2006, 21:32
6tqla si da mu pusne6 sled kato si razbrala,4e 4i4o ti e po4inal?!?hmmmm...da...interesno...

И аз на това много се почудих...Хмммм

NoWallz
09-16-2006, 21:33
Зимаш една бургия,по-голяма по-възможност!Заплашваш го,че ако не тръгне с тебе ще му я бутнеш в задника!

BASSA89
09-16-2006, 21:35
Взимащ вибратора на майка ти и отиваш при него и ако откаже да тръгне със тебе заври му вибратора,че да стигне чак да сливиците :-D