PDA

View Full Version : otnovo ne6tastna~

mnogo_tajnaa
09-17-2006, 11:08
izvinqvam se ako temtata ne e za tuk.prosto iskam da spodelq.ot kakto mina 15 sept se 4uvstvam ujasno.minalata u4ebna godina premina mnogo zle!ne govorq za y4ene,a za tova 4e vkashti neprekasnato mi vikaha za neshto bez pri4ina.tolkova salzi prolqh togava.lqtoto neshtata se pouspokoiha,no eto sega vsi4ko zapo4va otna4alo. :smt010 maika mi mi kazva da ne se trevoja za ni6to,no az znam 4e sega shte bade oshte po zle.ve4e neznam koi mi e priqtel :smt010 :smt010 :smt010 strah me e da spodelqm.ot nqkolko dni ne se usmihvam,zashtoto znam 4e 6te bade sa6tiq ad kato minalata godina.sqka6 izvednaj 6tastlivoto momi4e stana nai ne6tastnoto :smt011 neznam kak da spra da mislq za tezi ne6ta...prosto sam ujasno depresirana i nqma to4na pri4ina.ne o4akvam da mi pomognete s ne6ty :smt009 prosto spodelqne :{

09-17-2006, 11:24
vseki izpada v depresiq ponqkoga i pri vseki ima takiva dni,kakvito i pri teb sega.trqbva ti sama da se ubedi6,4e ne6tata ne sa tolkova zle kolkoto izglejdat i da produlji6 napred bez da te e strah kakvo 6te stane.garantiram ti,4e maksimum do nqkolko dni nqma da se 4uvstva6 taka.izlizai s priqtelite ti.horata koito te obi4at nai-dobre 6te ti pomognat da se razveseli6.a za u4ili6teto...ne si edinstvenata,na koqto i e gadno,4e gadostta se po4va nanovo.vsi4ki sme taka.pone s tova se uspokoqvai,4e ne si sama.uspeh! :wink:

LSD^Lady
09-17-2006, 11:28
разбирам те baby но бъди силна и мислии за хубави неща.И на мен ми е много гадно от както мина 15-ти ама се държа и не се предавам... мисля само за яки неща-например за приятела ми ... мисля за следващата ваканция.... за нова година... за другото лято .. и така времето ще си мине... Горе главата и не се предаваи !!!

mon4eto
09-17-2006, 12:24
MI macko i az imam takiva probelmi s na6ite kato zpapo4ne u4ebnata godina ](*,) Vsqka godina e taka "sqdai da u4i6" "ne stoi pred compa a u4i" :arrow: prosto i na men mi pisva ama ne gledam tolkova seriozno na tez ne6ta za6toto namirax spokoistvie v daskalo.Taka 4e mila ne misli za tez raboti a se radvai na jivota dokato o6te moje6 :::

SunSetOfDreams_f
09-17-2006, 19:53
Спокойно, както виждаш те разбираме напълно. Но всичко това, което описваш, макар и гадно, е нормално в общи линии. За мен миналата година беше най-гадната от всички до сега......и отново НЕ заради ученето.....Смених класа, изпокарах се с яко хора - за 4 месеца пролях невероятно количество сълзи, но продължих. Сега в новия клас имам 2 страхотни приятелки и се надявам така да е и занапред. А иначе - излизай повече, не мисли толкова много, и просто се УСПОКОЙ!! От всяко нещо има изход...... :smt004

carevi4noto_momi4e
09-17-2006, 19:58
izvinqvam se ako temtata ne e za tuk.prosto iskam da spodelq.ot kakto mina 15 sept se 4uvstvam ujasno.minalata u4ebna godina premina mnogo zle!ne govorq za y4ene,a za tova 4e vkashti neprekasnato mi vikaha za neshto bez pri4ina.tolkova salzi prolqh togava.lqtoto neshtata se pouspokoiha,no eto sega vsi4ko zapo4va otna4alo. :smt010 maika mi mi kazva da ne se trevoja za ni6to,no az znam 4e sega shte bade oshte po zle.ve4e neznam koi mi e priqtel :smt010 :smt010 :smt010 strah me e da spodelqm.ot nqkolko dni ne se usmihvam,zashtoto znam 4e 6te bade sa6tiq ad kato minalata godina.sqka6 izvednaj 6tastlivoto momi4e stana nai ne6tastnoto :smt011 neznam kak da spra da mislq za tezi ne6ta...prosto sam ujasno depresirana i nqma to4na pri4ina.ne o4akvam da mi pomognete s ne6ty :smt009 prosto spodelqne :{lelelel tva kolko mi e poznato.....naistina moqta minala godina su6to be6e ad i ne iskam da po4vam novata

iiirish
09-19-2006, 00:37
понякога се депресираме от съвсем незначителни неща. погледни живота от хубавата му страна и виж, че дори и без най-добри фр можеш да живееш ;)

deem(unregistered)
09-19-2006, 09:39
Ако искаш погледни темата 'За депресираните',която е малко по- надолу в този клуб.Мисля,че информацията там ще ти бъде доста полезна.
И още нещо-не се връзвай на недоброжелателите,реши сама за себе си.
Всичко добро.

aliq
09-19-2006, 21:31
spokoino seki si ima takiva periodi na depresii i nervi shte se opravish badi polojitelno nastroena ne si misli loshi neshta moje tazi godina da ne e kato minalata

kenny_
09-21-2006, 07:40
Дали е най-тъпата?