View Full Version : Shampoo
Абе със сигурност е имало такава тема ама ще ме извините.Начи имам чуплива коса и искам да ми препорачате някав шампоан от който да не ми бухва много косата.Направо като я окъпя и стаа кат гръмнал бойлер... :smt089
SweetHarmony
09-17-2006, 19:20
Такъв шампоан нема [-X просто защото днескашните шампоани са големи химии и всичко зависи от това как ще реагира косата ти на даден шампоан :wink: Ама може с детските примерно Джонсънс или Па Па ли беше един .. не си спомням вече просто защото са за деца и мисля , че имат по голямо действие .. незнам :roll:
ProstoAz
09-17-2006, 20:12
Пяна за коса ще ти помогне в случая. :wink:
Joey Tempest
09-18-2006, 23:08
Стани рокмузикантка като тия каки от Виксен и няма да ти пука. Те така зверски си тупират косите, че сигурно не могат да минат през вратите у тях си. :D
По темата - щом косата ти е гъста, няма как да не бухва. Радвай се. Познавам толкова момичета, които си мечтаят да имат бухнали, гъсти и къдрави коси. Има разни варианти за по-добро оформяне на къдриците. Така може би няма да ти стои като на Дейвид Ковърдейл през 1987, както предполагам е сега. Доколкото съм чувал, Pantene Perfect Curls е идеален за целта. Имаше и некфи варианти на Sunsilk, ама за тях нищо не съм чувал. То не съм аз този, който трябва да даде мнение де, защото имам права коса, без нито една чупка, ама все пак се надявам, че съм помогнал някакси. :mrgreen:
™bLaCk`RoSe™
09-19-2006, 18:48
Отиди в някоя козметика и попитай за някакъв продук така че косата ти да не бухва толкова.Все ще намериш нещо :wink:
maybelline
09-19-2006, 18:58
Косата ти ще е бухнала след къпането.И при мен е така,но не се задържа дълго.Можеш да направиш някои неща,за да 'смекчиш' бъхването.След къпане се суши с кърпата,но не ползвай сешоара.Ако мислиш,че няма да издържиш...имах един период,в който живях без сешоар за около година(бях на 13) и нямах проблеми със сушенето,кърпата беше достатъчна.А сега ато го пробвам тоя 'трик' и косата ми остава без обем.Същият ефект(дори по-силен) ще има ако легнеш след къпане.На сутринта може да не си "мис свят",но с четка за коса и малко мерак отново ще си във форма.И още един начин - ако си вържеш косата на опашка след къпането и сушенето,после няма да е бухнала.
П.П. Изпитани трикове;)
Косата ти ще е бухнала след къпането.И при мен е така,но не се задържа дълго.Можеш да направиш някои неща,за да 'смекчиш' бъхването.След къпане се суши с кърпата,но не ползвай сешоара.Ако мислиш,че няма да издържиш...имах един период,в който живях без сешоар за около година(бях на 13) и нямах проблеми със сушенето,кърпата беше достатъчна.А сега ато го пробвам тоя 'трик' и косата ми остава без обем.Същият ефект(дори по-силен) ще има ако легнеш след къпане.На сутринта може да не си "мис свят",но с четка за коса и малко мерак отново ще си във форма.И още един начин - ако си вържеш косата на опашка след къпането и сушенето,после няма да е бухнала.
П.П. Изпитани трикове;)
Не съм много съгласна.Това,което наистина помага е да я вържеш мокра,но останалото...зависи все пак каква точно ти е косата.
samo pqna za kosa shampoani nqma takiva [-X [-X
kupi si balsama na sun silk zeleniq za kadrici bez izmivane det e.kosata se oformq mn dobre