Влез

View Full Version : JENSKI PROBLEM :(((

:((((((((
09-17-2006, 19:46
Hi all !! Imam golqm problem !! zakysnqva mi s 1 den :( pravih si vchera test i pokaza otricatelen :( imam simptomite za idvane na cikyl no ne idva :(( na 15 godini sym,imam cikyl ot 3 godini :(( molq za kompetentni otgovori :((

m1m0ZzA
09-17-2006, 19:51
Hahaha edin den kvo e 6te ti doide. Ne uto4ni dali si pravila sex, no 6tom si vzela test zna4i si. Emi nz 4akai ot mneniq nqma da ti doide po-skoro.

^DaRk_LaDy^
09-17-2006, 19:54
Спокойно , ти сигурно гледаш , че всяка трета тема е "бременна ли съм" , че реши и ти нещо подобно да питаш ... Какво е един ден в крайна сметка ...

christina_aguilera
09-17-2006, 19:55
Абе 1 ден нищо не е,споко :wink: Вече пък ако примерно 10 дена или дори и повече не ти идва,тогава пак си направи тест.Щото ти дори и сега да си бременна,тестът няма да е показал правилно.По-добре изчакай още :D

09-17-2006, 19:57
da pravih sex predi 3 dena bez nikakvi incidenti,napravih si test za vseki sluchai,vzeh Sure Chek i pokaza otricatelen,prosto mi zakysnqva s 1 den veche !! :cry: :cry:

Crawling_Soul_f_
09-17-2006, 20:02
оле боже.... :shock:

09-17-2006, 20:02
Абе 1 ден нищо не е,споко :wink: Вече пък ако примерно 10 дена или дори и повече не ти идва,тогава пак си направи тест.Щото ти дори и сега да си бременна,тестът няма да е показал правилно.По-добре изчакай още :D
kak taka ako sym bremenna shte pokaje greshno ?? nad 24 chasa sled kato pravih sex si napravih testa kakto e pokazano v ukazanieto..i pokaza che e otricatelen..? 1 den mnogo li e da mi zakysnee ?? ;[[[

SinisterDoll
09-17-2006, 20:07
Казаха ти,че не е много 1 ден закъснение..мале,че 1 ден кво е..и веднага се панирате..ц ц :smt012 [-X

krem4et0
09-17-2006, 20:09
kak taka ako sym bremenna shte pokaje greshno ?? nad 24 chasa sled kato pravih sex si napravih testa kakto e pokazano v ukazanieto..i pokaza che e otricatelen..? 1 den mnogo li e da mi zakysnee ?? ;[[[
Тест се прави поне 1 седмица след акта.До тогава няма същинска бременност,а само оплождане.А да и сперматозоидчето не стига яйцеклетката за секунди все пак.

:(((((((
09-17-2006, 20:12
nikoga ne mi e zakysnqvalo zatova se pritesnqvam :(( chakam drugi mneniq

09-17-2006, 20:13
Zna4i:pyrvo testa ti e bil shure chek-dobre,no v upytvaneto pishe,ne 24 4asa sled akta,a nai-rano na pyrviq den ot zakysnenieto-ti i taka si napravila;ili-syshto go pishe,pri neredoven cikyl,t.e. ako ne si sigurna koi e pyrviqt den ot zakysnenieto,nai-sig e 14 dena sled riskoviqt polov akt.Ot tvoq sa minali 3 dena,na trteti den e absurd testa da ot4ete pravilen rezultat.No shtom e bilo predi 3 dena,zna4i ne si bila(nai-veroqtno) v ovulaciq,togava shansa za bremennost e nulev!Tova dotuk s testa...prosto 4eti upytvaneto-nqma test,koito da pokazva nali4ie(ili otsystvie) na bremennost po-rano ot 7 dena seld akta.Na men tozi mesec mi zakysnq s 3-4 dena,syshto imah simptomite,no mi zakysnqvashe...Taka,4e ne se pritesnqvai ni nai-malko...shtom imash PMS shte ti doide.Moje da ti zakysnee,no to mai na polovinata forum im zakysnqva otq mesec!Shtom si pravila sex s predpazni merki,nqma problem-NE SI BREMENNA:)Kysmet:)

09-17-2006, 20:14
Тест се прави поне 1 седмица след акта.До тогава няма същинска бременност,а само оплождане.А да и сперматозоидчето не стига яйцеклетката за секунди все пак.
kak taka sled 1 sedmica ?? i kato pokaje polojitelen za koga da piq Postinor ?? to togava nqma da ima postinor a napravo abort ! i testa nqmashe da se pravi sled 24h sled oplojdaneto/incidenta ..

krem4et0
09-17-2006, 20:18
Ами така става-опложднето става 2-3 дни след актът,защото докато сперматозоидът и яйцеклетката се срещнат минава доста време.После става зиготата-оплодената яйцеклетка.След още 2-3 дни тя се вгнездява в матката ти и тогава си бременна.То ест става най-малко 5 дни след акта.Постинор се пие за да не стане първото от изброениете неща-то ест самото оплождоне,но оплождане не значи бременост,защото е възможно при тънки маточни стени да не стане вгнездяването.сега станах ли ясна?

anichkaaa
09-17-2006, 20:19
Nqma za kakvo da se pritesnqva6 6tom ima6 simptomite da ti doide cikula.Az bqh po sa6tiq na4in i mi zakusnq s nqkolko dni,no vsi4ko be6e nared-spokoino i pri teb 6te e taka :wink: Ne se pritesnqvai izli6no.

koalka
На тази възраст е нормално да ти закъснява.Какво се шашкаш от един ден????

krem4et0
kak taka sled 1 sedmica ?? i kato pokaje polojitelen za koga da piq Postinor ?? to togava nqma da ima postinor a napravo abort ! i testa nqmashe da se pravi sled 24h sled oplojdaneto/incidenta ..
И какъв е този тест?Той магиически ли е?Ако го имаше нямаше да има над 160 000 аборта годишно в България.Замисли се малко!

christina_aguilera
09-17-2006, 20:21
Еми да,така 4е не споко.Пък ако чак толкова се притесняваш,пиея един постинор и нямаш проблеми.Вярно,че не е много полезен ама,за да си напълно сигурна.Обаче след това може да ти закъснее още :lol:

09-17-2006, 20:26
e kakvo da pravq ?? ednite kazvat che testa ne e pokazal pravilno drugite kazvat che e normalno da mi zakysnee posledno ?!?!?!?! :cry:

anonimnata^
09-17-2006, 20:28
100% si bremenna. Ve4e 6te znae6 da ne pravi6 seks.

^DaRk_LaDy^
09-17-2006, 20:43
да ... с близнаци .. опс обърках с тризнаци ... пф

09-17-2006, 20:43
100% si bremenna. Ve4e 6te znae6 da ne pravi6 seks. ti kvo ebavash li se s mene!?!?!??!?

09-17-2006, 20:56
e kakvo da pravq ?? ednite kazvat che testa ne e pokazal pravilno drugite kazvat che e normalno da mi zakysnee posledno ?!?!?!?! :cry:
kazvat ti,4e 1 den zakusnenie ne e ni6to osobeno.iz4akai o6te okolo sedmica.a oplojdaneto naistina stava za nqkolko dni i 4ak togava testa moje da ot4ete pravilno,t.e. sled sedmica.i kogato testa e polojitelen nqma smisul ve4e ot postinor.trqbvalo e da si go pila na vreme.

09-17-2006, 21:22
Spokoino :) i az pravih sex predi okolo sedmica i sega mi zakysnqva s 3 dni nqkyde....,no prosto imam si simptomite za idvane - az ne se pritesnqvam prosto :) spox,si4ko 6te e OK :)

Love__DaLi
09-17-2006, 22:57
Така като чета мненията и въпросите ти ми става ясно че си го правила за първи път =D>
Но стига си питала дали си бременна,щом не сте оплескали нещата няма такава вероятност,пък и кфо като ти закаснява с 1 ден,може още през вечерта да ти доиде ! на моята фр предпоследния път и закасня някаде с 5-6-7-8 дена и аз непомня вече,голям страх беше тогава,но да се паникиосваш още на първия ден...... Ти ако мислиш така да се притесняваш всеки път след секс........ то ти на 20 години ще си побеляла навсякаде =P~
Гледай напред и никаф постинор (засега) :smt006 :wink: :wink:

LSD^Lady
09-17-2006, 23:39
На тази възраст е нормално да ти закъснява.Какво се шашкаш от един ден????

krem4et0
09-18-2006, 08:28
Извинявай,че ти го казвам,но,когато човек се захваща с нещо първо трябва да знае какво прави.Ти правиш секс,а не знаеш как става оплождането,не знаеш каква е разликата между противозачатъчни и Постинор,не знаеш кога можеш да си направиш тест и най-елементарното-от 1000 теми в този форум не научи,че Постинорът не прекъсва бремеността!Извинявай,но или си много малка и само гледаш да си завреш нещо в дупката,или си твърде проста и необразована за елементарни неща.А си голяма да правиш секс.Оффффффффффф.

фетиш
09-18-2006, 08:44
Споко,на мен ми закъсня цяла седмица и ме болеше корема също като теб.Днес за щастие ми дойде \:D/ иначе щях да ходя на лекар,дето ще си правя тестове ала бала,по добре направо да си знам със точност.:)
Тъй,че спокойно,един ден не е кой знае какво.Ако и след 7,8 дена не ти дойде,направи като мен.:)

emociika:)
09-18-2006, 09:00
Оф боже. Тест за бременност се прави 14 дена след акта, за да е най-сигурен.
И аз бях така, спокс. Закъсня ми с 10 дена и имах симптомите. Щом ти е за 1ви път може да ти закъснее. Щом сте го правили с предпазни мерки и не е станал гаф, не си бременна. Така, че се успокой. Изчакай една седмица и ако не ти дойде, пак си направи тест, за да си по-сигурна, макар че не си бременна хаха. И не вземай постинор...когато наистина стане гаф - тогава. Щото хич не е полезно за организма

09-18-2006, 17:54
Извинявай,че ти го казвам,но,когато човек се захваща с нещо първо трябва да знае какво прави.Ти правиш секс,а не знаеш как става оплождането,не знаеш каква е разликата между противозачатъчни и Постинор,не знаеш кога можеш да си направиш тест и най-елементарното-от 1000 теми в този форум не научи,че Постинорът не прекъсва бремеността!Извинявай,но или си много малка и само гледаш да си завреш нещо в дупката,или си твърде проста и необразована за елементарни неща.А си голяма да правиш секс.Оффффффффффф.
e i kvo ?? dneska mi doide tei che spox..tvoite predpolojeniq che sym bremenna i t.n. se okazaha neverni..sorry no tvoq laf i toq pyt ne mina [-X :---)

krem4et0
09-18-2006, 18:07
Къде съм написала,че си бременна?Цитирай моля ти се!Написах,че преди да са минали 5 дни от акта не си бременна,дори и да си заченала!Ама така е като не четеш моето момиче.Явно биологията не ти е от любимите предмети.Амам май и четенето от първи клас си го пропуснала!

GoThiC_GirL
09-18-2006, 18:11
Hi all !! Imam golqm problem !! zakysnqva mi s 1 den :( pravih si vchera test i pokaza otricatelen :( imam simptomite za idvane na cikyl no ne idva :(( na 15 godini sym,imam cikyl ot 3 godini :(( molq za kompetentni otgovori :((

Emiii momi4e ti se pak ne si jena na 25 za da ti e redovno men li4no mi e zakasnqvalo s po 2 sedmici vse pak qi4nicite ti ne sa napulno razviti taka 4e e normalno spokoino vsi4ko e nared..... bez pritesneniq nqma za kfo a se pritesnqva6...... =;