PDA

View Full Version : изневерите

britney_04
09-17-2006, 21:30
Защо според вас се стига до изневяра?Може ли да обичаш човека до себе си,но все пак да не му останеш верен?Кажете вашето мнение по тези въпроси и се обосновете със факти или случки ако има такива от вашия живот

iiirish
09-17-2006, 21:34
аз съм на мнение, че изневярата е предателство над човека до теб, един вид лицемерие. когато усетиш монотонноста и скуката в една връзка и искаш нещо различно, най-добрия вариант е да прекъснеш тези взаимоотношения, а не да се стига до изневяра и лъжи [-(

Axxxel
09-17-2006, 21:53
Нещата не са никак прости...доста относителни са...както момичетата, така и момчетата изневеряват...

teenkopele
09-17-2006, 21:54
Според мен, и двата пола изневеряват еднакво много.
Зависи от много неща: обстановка, причини и т.н. :wink:

GLeZoRanA
09-18-2006, 00:25
аз съм на мнение, че изневярата е предателство над човека до теб, един вид лицемерие. когато усетиш монотонноста и скуката в една връзка и искаш нещо различно, най-добрия вариант е да прекъснеш тези взаимоотношения, а не да се стига до изневяра и лъжи [-( Дооо някъде съм съгласна... Ама както се казваше в една песен " флирта с други ми дарява огън нов " или нещо такова :smt017 и изневярата в една връзка може да допринесе за нещо хубаво... е то вече зависи , От изневяра до изневяра има разлика 8-
Rider"]
Нещата не са никак прости...доста относителни са...както момичетата, така и момчетата изневеряват... Мхм, изневярата е присъща за всички хора. :!: :!: :!:

Axxxel
09-18-2006, 00:42
Дооо някъде съм съгласна... Ама както се казваше в една песен " флирта с други ми дарява огън нов " или нещо такова :smt017 и изневярата в една връзка може да допринесе за нещо хубаво... е то вече зависи , От изневяра до изневяра има разлика 8-

Ти направо ми обърка здравото мислене :-s

GLeZoRanA
09-18-2006, 00:48
Дооо някъде съм съгласна... Ама както се казваше в една песен " флирта с други ми дарява огън нов " или нещо такова :smt017 и изневярата в една връзка може да допринесе за нещо хубаво... е то вече зависи , От изневяра до изневяра има разлика 8-

Ти направо ми обърка здравото мислене :-s Незнам за твойто ама мойто вече съвсем се ошантави ...

Axxxel
09-18-2006, 00:54
Незнам за твойто ама мойто вече съвсем се ошантави ...
Е сега...какео точно имаше в предвид???Че изневярата може да е и за добро???Че флиртът когато си имаш сериозен/сериозна приятел/ка също се предпочита???Не разбрах...ако е така, предпочитам да съм си сам...

GLeZoRanA
09-18-2006, 00:56
Незнам за твойто ама мойто вече съвсем се ошантави ...
Е сега...какео точно имаше в предвид???Че изневярата може да е и за добро???Че флиртът когато си имаш сериозен/сериозна приятел/ка също се предпочита???Не разбрах...ако е така, предпочитам да съм си сам... Амм не съм казала , че е за предпочитане 0_o в никакъв случай !!!! Просто преди малко чух песента за която споменах по горе в постовете и за тва го написах 0_o

Axxxel
09-18-2006, 01:03
Амм не съм казала , че е за предпочитане 0_o в никакъв случай !!!! Просто преди малко чух песента за която споменах по горе в постовете и за тва го написах 0_o
А това, че се пее в песен означава ли че е истина...че е правилно...песните ли на вас ви оформят акъла :-s ...както и да е...късно е за да говоря на тая тема...пък и малко си ме боли от нея...

GLeZoRanA
09-18-2006, 01:09
Амм не съм казала , че е за предпочитане 0_o в никакъв случай !!!! Просто преди малко чух песента за която споменах по горе в постовете и за тва го написах 0_o
А това, че се пее в песен означава ли че е истина...че е правилно...песните ли на вас ви оформят акъла :-s ...както и да е...късно е за да говоря на тая тема...пък и малко си ме боли от нея... Глупости говориш.. Просто споменавам , че за някой го има и тоя момент.Имам живи примери за това !

Axxxel
09-18-2006, 01:14
Глупости говориш.. Просто споменавам , че за някой го има и тоя момент.Имам живи примери за това !
Може и така да е...просто не възприемам нито изневярата, нито свалките докато си имате гадже (пфу...и тая дума взе да ми се струва странна вече)...и немога да ги приема като нещо нормално както други например...

GLeZoRanA
09-18-2006, 01:18
Глупости говориш.. Просто споменавам , че за някой го има и тоя момент.Имам живи примери за това !
Може и така да е...просто не възприемам нито изневярата, нито свалките докато си имате гадже (пфу...и тая дума взе да ми се струва странна вече)...и немога да ги приема като нещо нормално както други например... Разни хора ,разни разбираня.Никой не можеш да виниш за мнението му..

Axxxel
09-18-2006, 01:21
Разни хора ,разни разбираня.Никой не можеш да виниш за мнението му..
Така е...права си ;-) ...лека нощ на всички Ви...

KisskilleRcHe
09-18-2006, 03:14
Ми де да знам... Май момичетата !!!!!!!!

alkobalko
09-18-2006, 05:18
Светът се обърка до такава степен, че е трудно да се каже, но вече и двата пола са склонни към изневерята. Но и аз съм на мнение, че една изневра е предателство към човека, който е до теб, към чувствата ви, независимо дали вече са отслабнали. Когато усетиш края е по-добре да се разделите с добри чувства, а не да се стига до изневяра, лъжи и още повече болка.

IKisseDAGirL
09-18-2006, 09:53
според мен изневярата до някъде е свързана и с характера на човек..
ако ти е присъщо да изневеряваш, ако си "авантюрист" (така да кажем;-)) и обичаш да изпробваш новото, влече те неизвестното и харесваш тръпката, има вероятност да го направиш дори и да обичаш човека до себе си :?

но ако си свикнал да си верен на всеки, даже и ако в момента си с човек, към когото не изпитваш чувства, ти от уважение към него и заради това, че държиш на морала, няма да го предадеш, а ще предпочетеш просто да се разделите и тогава да си продължиш напред :roll:

просто начинът, по който човек е свикнал да се държи, да се отнася към хората, характерът му и ценностите му оказват голямо влияние.. поне аз така мисля :wink:

само че за жалост май съм си от първия тип каквото и да правя..и колкото и да се опитвам :roll: 8-[ :oops: :mrgreen:

koalka
09-18-2006, 10:31
Има толкова теми за изневярата и тя е толкова дискутирана,че направо...Ами според мен и двата пола изневеряват според мен,няма кой повече,кой по-малко.Ако някога си обичал истински някой и си държал на него дори и да нямаш чувства няма да му изневериш,а просто ще се разделиш.Ако твърдиш,че обичаш някого и му изневериш,лъжеш себе си,защото НЕ го обичаш,а лъжеш и него,че го обичаш.Това е мое мнение.

ProstoAz
09-18-2006, 12:49
Изневерите (или липсата на такива) не са никакъв критерий за любов! Какво - ако някой те обича няма да ти изневери никога, или пък обратното - щом ти изневерява, значи не те обича? Далече съм от тези мисли... [-X
Може да си откривате някаква логика в тях, но хората са различни и следователно такива обощения са крайно неуместни.

А кой изневерява повече - отново си е въпрос до човека, не до пола му!

Nightmare
09-18-2006, 13:00
Не може да се определи кой пол изневерява повече. Просто хората са различни. И определено съм на мнение, че е възможно да обичаш някого и то наистина много и пак да му изневериш. Всичко зависи от хората, от ситуацията.. Важното е изневярата да остане неразбрана.

Krem4eto
09-18-2006, 13:13
Според мене има всякакви!!!Може и момичетата да изневеряват повече и все пак аз мразя такива,които изневеряват (АЗ НЕ ИЗНЕВЕРЯВАМ)

CrazyWitch
09-18-2006, 13:19
Аз не съм отговаряла в анкетата понеже мисля, че е 50 на 50.

No_LiMiTe^f
09-18-2006, 16:33
Аз лично не мога да разбера защо са изневерите!Аз не изневерявам!Много рядко ми се е случвало!Мисля че някои дори и когато обичат някого и имат сериозна връзка го правят!Може би искат малко разнообразие или нещо такова!Това е много сложно но и безмислено според мен!

let_me_go
09-18-2006, 16:57
За мен изневярата се среща повече от страна на мъжете ... Далеч съм от мисълта , че жените изневеряват по-малко , но мисля , че все пак има някаква разлика,може да е малка,но я има... Наскоро дори си говорихме с приятеля ми за това ... Той ми каза "Не ми харесва когато чуя , че жена изневерява на мъжа си . Дори не намирам логика в това " ... а аз съответно го попитах " А каква логика има в това мъжа да изневерява на жената до себе си ? На него му е позволено , а на нея не , така ли ? " тогава той ми каза " Не ме разбирай погрешно ... но за мен от изневярата на мъжа до изневярата на жената има огромна разлика . Мъжа го прави само заради едното *бане , докато жената влага чувства " ...