View Full Version : С колко по-голям е нормално?
С колко по-голям от теб е нормално да се прави секс? 5 - 10 години? Добре ли е? Ако да речем съм на 16 а той на 25 по-сигурно ли е за мен, като е опитен?
4e si kypBa e sigurno, da :mrgreen:
мисла че за пълнолетен човек няма значение възрастовата разлика.. но ти си на 16 така че ми се струват малко в повечко годинките..
но ако си сигурна че имаш някакви чувства към него и той към теб лошо няма... по-добре 25 отколкото 45 :mrgreen: :smt006
Опитен?Скъпа,това не е най-важното.Прави го с батко,никой не те е спрял.После обаче да не пишеш теми в тийн форума как те е зарязал след като те е изчукал.Но какво ли ти обяснявам?
Опитен?Скъпа,това не е най-важното.Прави го с батко,никой не те е спрял.После обаче да не пишеш теми в тийн форума как те е зарязал след като те е изчукал.Но какво ли ти обяснявам?
Каква е тази тенденциозност, че видите ли, като е батко непременно ще те изчука и зареже. Големите мъже знаят какво искат и не мислят само за секс, като дечицата на по 15 години. Една жена на 16 би могла спокойно да е със стабилен мъж над 20 и в никакъв случай да не бъди зарязана след едното чукане. Това е постъпка на дечко, а не на голям батко! Помислете преди да говорите се пак!
lifestyle
09-18-2006, 10:54
За мен нормално е разликата да е не повече от 5 години.Нататък вече ми се струва странно,но всеки си преценя сам за себе си.Виж ти срешнеш любовта на живота си :wink:
playful_baby
09-18-2006, 10:54
4e si kypBa e sigurno, da :mrgreen:
abe q stiga gluposti momi4etro prosto pita!ili vseki koito se interesuva e kurva! :smt018
неомъжена
09-18-2006, 10:55
За мен нормално е разликата да е не повече от 5 години.Нататък вече ми се струва странно,но всеки си преценя сам за себе си.Виж ти срешнеш любовта на живота си :wink:
Майка ми и баща ми като имат 10 години разлика, сигурно са ненормални :lol:
Родителите ми винаги са ме учили, че една разлика от 10 години между мъжа и жената е предпоставка за добра и стабилна връзка
lifestyle
09-18-2006, 10:57
Каква е тази тенденциозност, че видите ли, като е батко непременно ще те изчука и зареже. Големите мъже знаят какво искат и не мислят само за секс, като дечицата на по 15 години. Една жена на 16 би могла спокойно да е със стабилен мъж над 20 и в никакъв случай да не бъди зарязана след едното чукане. Това е постъпка на дечко, а не на голям батко! Помислете преди да говорите се пак!
Според мен на 16 не си още жена,ами си си чисто детенце,ама днешната младеж съзрява по-бързо :mrgreen: А това с батковците-не всички са бройкаджии.Прав си че има доста олегнали "мъже"
lifestyle
09-18-2006, 10:59
Майка ми и баща ми като имат 10 години разлика, сигурно са ненормални :lol:
Родителите ми винаги са ме учили, че една разлика от 10 години между мъжа и жената е предпоставка за добра и стабилна връзка
Ти да си на 20 той на 30 по се ядва,ама някоя 15 годишна с някой на 25 [-X ДОБРА И СТАБИЛНА ВРЪСКА хайде бе [-X
Ivanna99
09-18-2006, 11:35
"Каква е тази тенденциозност, че видите ли, като е батко непременно ще те изчука и зареже. Големите мъже знаят какво искат и не мислят само за секс, като дечицата на по 15 години. Една жена на 16 би могла спокойно да е със стабилен мъж над 20 и в никакъв случай да не бъди зарязана след едното чукане. Това е постъпка на дечко, а не на голям батко! Помислете преди да говорите се пак!" Ne znae6 kolko gre6i6!Kakvo moje da iska edin batko nad 20 ot nqkva si pikla tam na 16-samo sex!Neotri4am-ima i izklu4eniq oba4e zamisli se!Edin 4ovek,koito znae kakvo iska i kakvo tursi ne bi trugnal da suzdava problemi(6toto problemi dali ot vuzrastta ili ot ne6to dr 6te ima)na nqkakva 16 godi6na!Ne mislq,4e si prav tuk!Da-ima izklu4eniq,no sa str6ano malko i sa edno na milion taka,4e koalka e mn prava!Mjedo drugoto sum na 14,no tova nqma nikakvo zna4enie!
{{{MiLo_f}}}
09-18-2006, 11:36
кренени има и на 15 и на 20 и на 25 гледай му характера не ЕГН-то
olive_oil
09-18-2006, 11:51
С колко по-голям от теб е нормално да се прави секс? 5 - 10 години? Добре ли е? Ако да речем съм на 16 а той на 25 по-сигурно ли е за мен, като е опитен?аз мисля,че нормалната разлика е доооо 5 годинки
Ne znae6 kolko gre6i6!Kakvo moje da iska edin batko nad 20 ot nqkva si pikla tam na 16-samo sex!Neotri4am-ima i izklu4eniq oba4e zamisli se!Edin 4ovek,koito znae kakvo iska i kakvo tursi ne bi trugnal da suzdava problemi(6toto problemi dali ot vuzrastta ili ot ne6to dr 6te ima)na nqkakva 16 godi6na!Ne mislq,4e si prav tuk!Da-ima izklu4eniq,no sa str6ano malko i sa edno na milion taka,4e koalka e mn prava!Mjedo drugoto sum na 14,no tova nqma nikakvo zna4enie!
Съгласен съм !!!
ако си на 18 с 28 годишен може, ма ако си на 16 с 26 не! мухахахаахахах смях! :lol:
Скъпа, колкото повечко са му годините, толкова повече знае какво да прави с теб , за да кефи и как да те пази. Така че хич не се впечатлявай от разликата в годините, а действай и не слушай глупостите, които ти надрънкаха до тук
Скъпа, колкото повечко са му годините, толкова повече знае какво да прави с теб , за да кефи и как да те пази. Така че хич не се впечатлявай от разликата в годините, а действай и не слушай глупостите, които ти надрънкаха до тук
Точно така!!!
krem4et0
09-18-2006, 12:17
за това възраст няма-всеки се решава.Но секс,връзчица с такъв 10-тина години по-голям ок,но не си мисли,че ще сте заедно до гроб.Когато се осъзнае,защото мъжете го правят към 30,ще иска дом,деца,семейство,а ти ако си на 15 няма как да му ги осигуриш!А и по-голям не значи по-опитен.Повече бройки-не значи по-добър в сексът!
christina_aguilera
09-18-2006, 12:52
Нормалната граница според мен е max 4 години.Но все пак зависи от възрастта,на която си.Това 16 с 26 годишен само,защото е по-опитен не е нормално.По-добре го остави тоя.Не е за теб :wink:
Nightmare
09-18-2006, 13:08
Всичко зависи от човека. Най добрата ми приятелка е на 17 и ходи от 4 месеца с 28 годишен. И повярвайте ми той я обича и цени повече от всички други, с които е била досега на нейната възраст. Не мисля, че можем да поставяме такива възрастови граници. Живота е пълен с изненади.
^DaRk_LaDy^
09-18-2006, 13:14
кренени има и на 15 и на 20 и на 25 гледай му характера не ЕГН-то
Е това е истината!!
Съгласен съм !!!
Невероятен отговор просто.... #-o
гледам и толко си вкарал в ник-а си, колбата :smt005, кво некъф накоман ли си ? :-s
п.ц. а да си сложиш смешната фигура на аватар е доста жалко. :|
Съгласен съм !!!
Невероятен отговор просто.... #-o
гледам и толко си вкарал в ник-а си, колбата :smt005, кво некъф накоман ли си ? :-s
п.ц. а да си сложиш смешната фигура на аватар е доста жалко. :|
В твоя ник голям смисъл ли е вкаран бе tZ, а щом не ти харесва фигурата ми не я гледай.Ти по-хубава ли имаш ?
Д-р Секспертизова
09-18-2006, 15:14
А и по-голям не значи по-опитен.Повече бройки-не значи по-добър в сексът!
В сериозна грешка си!
1. Опитът се трупа с годините
2. И със съответния брой партньори
Не би означавал нищо ако от 15 до 30 години си само с един и същи партньор. Колкото повече партньори, колкото по-голям стаж, толкова и по-голям опит. Разбира се, не всичко се определя само от опита. Може да е много опитен и пак да не е добър, да няма добър синхрон с партньора си и просто да не си подхождат. Но при всички случаи опита до голяма степен е решаващ в една връзка.
Известно е също така, че жената съзрява доста по-рано от колкото мъжа. Ако едно момиче е на 16-18 то вече е жена, до като един мъж на тази възраст си е все още дете. Не само умствено, но и физически това е очевадно. Я погледнете едни 10то класници например? Момичета оформени, бюст, тяло, поведение и т.н. а момченцата - хилави тийнейджъри, с крехки раменца, все още мъх вместо брада и т.н.
Е? При този случай, за да се изравнят границите една връзка при разлика на партньорите между 5 - 10 години е напълно нормална.
NicknameANdPasswORd
09-18-2006, 16:54
mi ... po vyzrasten neznachi po opiten...
Prikazkata e
Ne pitai Starilo pitai patilo ! ... zavisi kakvo iskash ! no 10-15 godini razlika za men e mnogo ! sega da ....
Pr shtoto shte te manipulira i shte te polzva za SEx igrachka ne za dr ! [-X
gangbang
09-18-2006, 16:54
5 - 10 години разлика е нормално. Имам познати с по 20 години разлика дето живеят щастливо. Общо взето нема големо значение колко е голема разликата, ама е хубаво да има неква, че ако сте си връсници нема да е интересно. Па и в последно време е много актуална и обратната тенденция, млади лъвчета с ефектни 25-30 годишни какички... Тъй че...избора е голем, като се искат младите да се вземат, как се вика на село :D
sladoled
09-18-2006, 17:34
да говорим за възрастова разлка при възрастни хора и при тинейджъри въобще не е все едно.Ако жена на 30г има връзка с мъж на 40 не значи че е същото като жена на 15 с мъж на 25.Второто си е педофилия, защото става дума за различна физическа и психическа зрелост.Няма нищо по-лесно от това, един мъж да се възползва сексуално от едно момиче-дете и да заблуди момичето, че е много го обича! [-X [-X [-X [-X [-X
gangbang
09-18-2006, 17:39
@m.j.a. то и 18 годишен може да заблуди 15 годишна, че много я обича, па само да я опъне веднъж и да избега. Гаранцията за това не идва от възрастта според мен. :wink:
krem4et0
09-18-2006, 17:44
А и по-голям не значи по-опитен.Повече бройки-не значи по-добър в сексът!
В сериозна грешка си!
1. Опитът се трупа с годините
2. И със съответния брой партньори
Не би означавал нищо ако от 15 до 30 години си само с един и същи партньор. Колкото повече партньори, колкото по-голям стаж, толкова и по-голям опит. Разбира се, не всичко се определя само от опита. Може да е много опитен и пак да не е добър, да няма добър синхрон с партньора си и просто да не си подхождат. Но при всички случаи опита до голяма степен е решаващ в една връзка.
Известно е също така, че жената съзрява доста по-рано от колкото мъжа. Ако едно момиче е на 16-18 то вече е жена, до като един мъж на тази възраст си е все още дете. Не само умствено, но и физически това е очевадно. Я погледнете едни 10то класници например? Момичета оформени, бюст, тяло, поведение и т.н. а момченцата - хилави тийнейджъри, с крехки раменца, все още мъх вместо брада и т.н.
Е? При този случай, за да се изравнят границите една връзка при разлика на партньорите между 5 - 10 години е напълно нормална.
Може жената да съзрява по-рано,но достига сексуалният си връх на 30,докато мъжете стигат на 20.То ест,за да е задоволена 1 жена тя трябва да е с по-млад партньор.След като направи 25 де.
gangbang
09-18-2006, 17:45
Може жената да съзрява по-рано,но достига сексуалният си връх на 30,докато мъжете стигат на 20.То ест,за да е задоволена 1 жена тя трябва да е с по-млад партньор.След като направи 25 де.
Е те за тая тенденция и аз споменах, особено последните године е много актуална... какичка, с младеж :)
krem4et0
09-18-2006, 18:10
О,аз искам младо и неопитно-тези са най-добрите момченца.Приемат подхвърлената троха за манна небесна! :lol: :lol: :lol:
GoThiC_GirL
09-18-2006, 18:13
С колко по-голям от теб е нормално да се прави секс? 5 - 10 години? Добре ли е? Ако да речем съм на 16 а той на 25 по-сигурно ли е за мен, като е опитен?
da to po tvoita logika zemi go napravi s nqkoi o6te po opiten da re4em s 30 god taka kato si trugnala zemi mini i nekoi pensioner.... spored men e normalno 4oveka s koito pravi6 sex da e max s 3 god po golqm ot tebe ......e ne s 23167864714
Babydoll
09-18-2006, 18:18
Хахаха :lol: Хора,въобще не всички които ходят с по-големи са курвета бе....осъзнайте се...некога не се съди общо :roll: На най-добрата ми приятелка родителите имт 27 години разлика,много,на пръв поглед,но са заедно доста време и по-влюбени от тях не съм виждала...дори веднъж не са имали някакви разногласия,а аз знам,защото почти по цял ден съм у тях.
Мнее просто някои хора не ги заглеждат ни деца ни батковци и се чудят закво да злобеят. Аз например като бях на 16 години в мозъкът ми от ставането до лягането мигаше едно и също съобщение -"!!!СЕКС!!!". Целта беше да се съешавам с безбройно много женски индивиди. Вече съм така наречения батко, пак ми мига съобщението но - казах си "стига" =; . Вече не го правя целеустремено, ами заради дълбоката душевност която секса поражда у мен. O:)
alkobalko
09-18-2006, 18:40
Важни в случая са не годините и опита, а чувствата. Каква хайда, че ще го направиш с 10 години по-голямо от теб момче, ако го правиш без да изпитваш нищо към него.
Каква жена брее?неква пикла на 16 години дето незнае какво иска дори незнае какво е секс ... тръгнала с 26 годишен?
Найм ного мразя връзки на 16-19 годишна с 26-38 годишен ?
И били мноооого сериозни ?Тъй ли аз пък ще ви кажа че такава връзка 90 процента е обречена на провал...защо ли ?Ми много просто момичето са и първите стъпки в сексуалния живот едва ли не един от първите ако не и първия ДА ама винаги има втори следователно най малкото от любопитство ще го зареже за да пробва с друг как е.
Два варианта са или ще го зареже или ще му изневерява след време много.А да и много голяма част от такива момичета са с подобин мъже защото техните връсници(16-19 годишни) нямат коли пари къща и тн използвачки и затова си намират по големи батковци да ги издържат.
Всичко зависи от човека. Най добрата ми приятелка е на 17 и ходи от 4 месеца с 28 годишен. И повярвайте ми той я обича и цени повече от всички други, с които е била досега на нейната възраст. Не мисля, че можем да поставяме такива възрастови граници. Живота е пълен с изненади.
А защо е с него а не с няой на 18 примерно ?
Използвачка котка я вози я с колата купува и това онова дава и пари ... парично разчита на него защото момче на 18 години не може да бъде така устроено толкова добре колкото мъж на 28 години.Заради парите и възможностите му най вече е връзката с по голям не с много по голям.
да говорим за възрастова разлка при възрастни хора и при тинейджъри въобще не е все едно.Ако жена на 30г има връзка с мъж на 40 не значи че е същото като жена на 15 с мъж на 25.Второто си е педофилия, защото става дума за различна физическа и психическа зрелост.Няма нищо по-лесно от това, един мъж да се възползва сексуално от едно момиче-дете и да заблуди момичето, че е много го обича! [-X [-X [-X [-X [-X
Съгласен с това за възрастите не може да се сравняват
13 годишна с 23 годишен и примерно 24 годишна с 34.
сеш`се
No|Problem
09-21-2006, 10:45
ako iskash da si porednata broika davai
"Каква е тази тенденциозност, че видите ли, като е батко непременно ще те изчука и зареже. Големите мъже знаят какво искат и не мислят само за секс, като дечицата на по 15 години. Една жена на 16 би могла спокойно да е със стабилен мъж над 20 и в никакъв случай да не бъди зарязана след едното чукане. Това е постъпка на дечко, а не на голям батко! Помислете преди да говорите се пак!" Ne znae6 kolko gre6i6!Kakvo moje da iska edin batko nad 20 ot nqkva si pikla tam na 16-samo sex!Neotri4am-ima i izklu4eniq oba4e zamisli se!Edin 4ovek,koito znae kakvo iska i kakvo tursi ne bi trugnal da suzdava problemi(6toto problemi dali ot vuzrastta ili ot ne6to dr 6te ima)na nqkakva 16 godi6na!Ne mislq,4e si prav tuk!Da-ima izklu4eniq,no sa str6ano malko i sa edno na milion taka,4e koalka e mn prava!Mjedo drugoto sum na 14,no tova nqma nikakvo zna4enie!
Az ne razbiram kfo losho ima nqkoe momi4e primerno na 16 da hodi s nqkoi batko na 20?
I mejdu drugoto s tva pikla na 16 me razbi a ti kato si na 14 kakvo trqbva da si? :-# :-&
О,аз искам младо и неопитно-тези са най-добрите момченца.Приемат подхвърлената троха за манна небесна! :lol: :lol: :lol:
16 годишен с 24 годишна кукла :smt007
mi nqma zna4enie na kolko e godini!no pravila sam go i s po golqm-ednakvo e!
marina star
09-21-2006, 17:40
e dobre de az sam na 16 i vinaqgi sam bila s mn po-golemi maje ne za drugo a prosto za6toto ne moga da razgovarqm s moite mom4eta vrasnici taka kakto primerno s edin 20-23 godi6en
gangbang
09-21-2006, 17:50
Всичко ненадвишаващо възрастта на баща ти е нормално. Ако му е набор или по-голем от него, ше е малко прекалено. :)
black_rose_f
09-22-2006, 16:20
4-5години да ама 10...
SuPeRSlaDkA
09-22-2006, 16:33
Извинявай за въпроса ма ти по възраст ли само ги избираш?Първо гледай дали го обичаш,дали му имаш доверие,а не.........да пускаш обява искам да се ч***м с 26 годишен,за да е опитен.Между другото няма лошо,ако сте и на едно ниво.Както се казваше в една реклама:"Откриваме света ,играейки" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nightmare
09-22-2006, 17:03
А защо е с него а не с няой на 18 примерно ?
Използвачка котка я вози я с колата купува и това онова дава и пари ... парично разчита на него защото момче на 18 години не може да бъде така устроено толкова добре колкото мъж на 28 години.Заради парите и възможностите му най вече е връзката с по голям не с много по голям.
Пълни глупости! Нито си запознат, а говориш. Първо той няма нито кола, нито кой знае какви пари. И не и е купил нищо скъпо а камоли да и дава пари! Ти наистина не знаеш какво говориш. Понякога е важен човека. Помисли над това ако можеш!
да е напълно нормално е да се спи с 20-30 години по голям ... даже може и 40 ... напълно нормално ... доста извратено !
мислче 5 - 6 години по голям максимум !
Bisollini
09-22-2006, 23:11
Според мен на 16 не си още жена,ами си си чисто детенце,ама днешната младеж съзрява по-бързо :mrgreen: А това с батковците-не всички са бройкаджии.Прав си че има доста олегнали "мъже"XaXaXa . sa mi kajete 4e batkovcite s Hubavite Koli Motori,. golemite lanci napompanite s ximiq Gologlavi dvokrilni garderobni ne sa broikadjii i 6te se nasera ot smqh. ! ! ! !
Infatuated Inside
09-23-2006, 00:17
В днешно време какви ли не гаври приемаме за нормални.
Ivanna99
09-23-2006, 10:21
Пуснато на: Чет Сеп 21, 2006 1:05 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Sweet girl написа:
"Az ne razbiram kfo losho ima nqkoe momi4e primerno na 16 da hodi s nqkoi batko na 20?
I mejdu drugoto s tva pikla na 16 me razbi a ti kato si na 14 kakvo trqbva da si? :-&"
Vij sa,az kazvam pikla ot gledna to4ka to4no na tozi "batko",no neotri4am i si napulno prav v tova,4e 6tom kazvam,4e na 16 godini edno momi4e e pikla za 25 godi6en kakvo ostava za 14 godi6na pikla!Ne sum kazala pikla na 16 s misulta,4e az ne sum takava-naprotiv,no za 6tastie az vse o6te ne sum se hvurlila na 25 godi6en za da govorq za sebe si kato za pikla!Az prosto izrazih mnenieto si po temata kato pak ti kazvam neotri4am,4e i az sum taka nare4enata pikla oba4e az sum s mom4e 2 god po-golqm i ne mislq,4e spored nego sum pikla,no ako bqh s 19,20,21,22,23 i tn godi6en po-golqm ot men-nesumneno 6tqh da buda ni6to i nikakva pikla za nego! ;)
cvetityy
09-23-2006, 10:26
Ne znae6 kolko gre6i6!Kakvo moje da iska edin batko nad 20 ot nqkva si pikla tam na 16-samo sex!Neotri4am-ima i izklu4eniq oba4e zamisli se!Edin 4ovek,koito znae kakvo iska i kakvo tursi ne bi trugnal da suzdava problemi(6toto problemi dali ot vuzrastta ili ot ne6to dr 6te ima)na nqkakva 16 godi6na!Ne mislq,4e si prav tuk!Da-ima izklu4eniq,no sa str6ano malko i sa edno na milion taka,4e koalka e mn prava!Mjedo drugoto sum na 14,no tova nqma nikakvo zna4enie!
Съгласен съм !!!
аз също!!!
BeBeTo_F
09-24-2006, 01:18
Любовта няма граници,но колкото по малак толкова по приемливо,немога да приема секс с мъж на годините на баща ми :roll:
rosskata
09-24-2006, 01:33
:lol: Тук да четеш и даб се попикаеш от смях. Всеки премерил и отсича... 2 години, 5 години, 6 години, 10 години... Как го изчисли това всеки не знам... Не можете ли да разберете че има 5 милиарда човека на тая земя и всеки с всеки е различен. Такива граници не могат да бъдат поставени. Някои 16-годишни момичета са по- зрело от някои 26 годишни мъже. Някои 13- годишни момчета са по- зрели от някои 15-16 годишни момичета , нчкои мацки на 17 идеално си пасват и много се обичат с 27-годишните си приятели, както и Деми Мур с 15-ина години по- младия си любовник. Всичко си е до човека, не сме ние хората които ще определят кое е нормално и кое не за другите.
"Мила, обичам те, ти си всичко за мен"
ІСори бейби, но си с 7 години по- голям от мен а всички ми казват, че разлика с повече от 5 години не е нормална... Така че бегай" :lol:
The_Terminator
09-24-2006, 06:43
Баси на 16 с 26 :lol: ако искаш прави ако не искаш не дей ама е много разликата м/у вас :::