View Full Version : Възстановяване на девствената ципа?
любопитна съм
09-18-2006, 11:49
Чувала съм, че правели такива операции и могат да те направят отново девствена? Знаете ли нещо повече по вапроса и в БГ има ли такива кабинети и евентуално какви пари се искат?
А за какво ти е да си я възстановяваш?
krem4et0
09-18-2006, 12:13
Може да е мюсюлманка или ромка-при тях трябва да си девствена иначе не можеш да се ожениш.Отговор-питай гинекологът си.До колкото знам се слага друга кожа!
Да правят такива операции за възтановяване на девствената ципа.За цена немога да ти кажа.Разбира се не се правят във всяка клиника ( кабинет).Но не виждам смисъл да се прави.Ако си решила подобно нещо...откажи се!
christina_aguilera
09-18-2006, 12:40
Еми то че има,има ама не във всяка клиника.То ако беше толкова лесно и удобно дайте всички да си сложим по едно ципче и когато ни се прииска да сме девствени да го вдигаме,когато не-да го сваляме.Т'ва е решението друго,аз не виждам :twisted:
IKisseDAGirL
09-18-2006, 13:09
да дадеш толкова пари само и само след време пак да те отворят и пак да я няма... тц тц :-k :mrgreen: :-s
Мажи се отдолу всеки ден с кравешка тор!Ще се възтанови за 2 седмици!
Мажи се отдолу всеки ден с кравешка тор!Ще се възтанови за 2 седмици!
kefi6 kolko si tap brato
WindWaker
09-18-2006, 13:52
xax basi gluposta, bqh 4uval 4e e vyzmojno, no tva ne mi popre4i pak da si se posmeq
Еми то че има,има ама не във всяка клиника.То ако беше толкова лесно и удобно дайте всички да си сложим по едно ципче и когато ни се прииска да сме девствени да го вдигаме,когато не-да го сваляме.Т'ва е решението друго,аз не виждам :twisted:
Всъщност да - лесно е. Но е адски безсмислено, поне в България... тука не ципи, а мозъци трябва да се кърпят на повечето момичета.
IKisseDAGirL
09-18-2006, 14:09
Всъщност да - лесно е. Но е адски безсмислено, поне в България... тука не ципи, а мозъци трябва да се кърпят на повечето момичета.
хахахаха :lol:
No_LiMiTe^f
09-18-2006, 14:36
Да има!И аз съм чувала такова нещо!Ама е много странно!За кво ти е да те отварят повече от един път!Не стига че пържият път боли ми и пак да го преживяваш!А за цената-сигурно ще е достаЧВсе пак тва е операция и както ти казаха и по-горе - не вав всяка болница правят! :D
След като си правила секс веднъж, невъзможно е да се наречеш девствена, независимо дали хименът е възстановен...
bulgarche
09-18-2006, 17:03
След като си правила секс веднъж, невъзможно е да се наречеш девствена, независимо дали хименът е възстановен...
Съгласен съм попринцип, но според гледната точка. Някои са правили секс с по 2-3 момчета и понеже хименът им не е нарушул цялостта си, се водили девтвени. Според мен...то пак физически е де, но по психологичното те прави НЕдевствена. Инъче туй че от биологична гледна точки си...ми томо жял живот да си (май неможе де)
gangbang
09-18-2006, 17:08
ясно е, че възстановения химен не значи нищо- еднократния акт на отнемането на непорочността по-скоро протича в мозъка. :D
krem4et0
09-18-2006, 17:56
А какво да кажем за мюсюлманките-чувала съм,че те предимно го правят,защото ако не са девствени са позор за семейството и са бивали линчувани.А може и да са убивани не знам-не съм много запозната с тази религия!
christina_aguilera
09-18-2006, 21:46
А какво да кажем за мюсюлманките-чувала съм,че те предимно го правят,защото ако не са девствени са позор за семейството и са бивали линчувани.А може и да са убивани не знам-не съм много запозната с тази религия!
Дам...така е било и по времето на баба ми,но за щастие сега не е така.
А доколкото това да си девствена,под това се има предвид не само физически,а и психически.Щом веднъж си го направила :arrow: няма да си девствена колкото и пъти да си правиш операции ;-)
май някой иска да се изкара невинно ангелче [-X
GothicGirl
09-19-2006, 02:09
Чувала съм, че правели такива операции и могат да те направят отново девствена? Знаете ли нещо повече по вапроса и в БГ има ли такива кабинети и евентуално какви пари се искат?
ти като си била с мъж вече, и да те шият и лепят никога няма да станеш девствена.
marina star
09-19-2006, 12:06
Да има!И аз съм чувала такова нещо!Ама е много странно!За кво ти е да те отварят повече от един път!Не стига че пържият път боли ми и пак да го преживяваш!А за цената-сигурно ще е достаЧВсе пак тва е операция и както ти казаха и по-горе - не вав всяка болница правят! :D
naprotiv 4etoh 4e tazi operaciq ne e pove4e ot 150 lv.
PublicEnemy
09-19-2006, 14:41
Аз ти предлагам да си направиш една мозъчна трансплантация !
^`Viki`^
09-19-2006, 21:50
Има момичета, които се раждат без девствена ципа. Това може да е една от причините някой от тях да искат да си направят операция и дори само да усетят същото нещо, от което може би толкова са се вълнували... Но ... не знам, все пак това е лично мнение. :)
BeBeTo_F
09-24-2006, 01:31
XAx trqq da si mn zle za da iska6 da si vystanovi6 devstvenata cipa.... :smt018
По-зле може да бъде само някой твой роднина. Теб не те включваме в номинациите, ти вече взе първа награда за най-ПРОС спамер. Поздравления, надявам се че се гордееш. Дано да ти се счупи ентера. Амин.
The_Terminator
09-24-2006, 06:34
Абе момичето ако иска да си направи мен хичне ме бърка дали е дествена или не е :-s
PublicEnemy
09-24-2006, 21:14
По-зле може да бъде само някой твой роднина. Теб не те включваме в номинациите, ти вече взе първа награда за най-ПРОС спамер. Поздравления, надявам се че се гордееш. Дано да ти се счупи ентера. Амин.
Незнам кой от двамата е по- ПРОС !!!
Защо пък да не си направи такава операция момичето ? Аз също съм се замисляла. Няма нищо лошо да пробва, тази операция с нищо няма да й навреди. Може да си я прави и 20 пъти ако иска, без значение е. Не съм сигурна обаче дали при "разпечатването" ще я боли. А и тя щом се интересува явно не й пука дали ще има болка или не. Може да е наложащо. Само се надявам да не е някоя 14-15 годишна, която е излъгала гаджето си, че е девствена и когато "опре ножа в кокала" да се опитва да разреши проблема с възстановяването на химена с оперативна намеса. Аз искам да го направя, защото гаджето ми много иска да ме отвори "втори път" :D
Вместо да дава6 150 лв. за ципа даи ги за дре6ки !!!
Дрешки ?!?! Имам си достатъчно. Не е нужно да се лишавам от нещо , за да си купя друго. А и там е работата , че операцията е малко по-скъпа. Не знам кой каза, че е 150 лв.
PublicEnemy
09-26-2006, 11:32
Дрешки ?!?! Имам си достатъчно. Не е нужно да се лишавам от нещо , за да си купя друго. А и там е работата , че операцията е малко по-скъпа. Не знам кой каза, че е 150 лв.
Пак ти казвам по- добре си направи една мозъчна трансплантация с парите. Виж мое да поумнееш.
pffffffff xaxaxa verno si e !
Добре де, хайде кажете ми кое толкова ви плаши или защо е неприемливо за вас едно момиче да си направи подобна операция? Та тя дори не е вредна или опасна за здравето !!! И защо, когато мога да си го позволя да не го направя? При все, че и на мен и на гаджето ми ни харесва идеята. Все пак аз не съм лапе на 15, нито съм мюсюлманка, за да се опитам да скрия, че не съм девствена. Ако го направя ще е само за взаимното ни удоволствие.
А вие какво ? Веднага ме оплюхте, че по-добре било да си трансплантирам мозък ... Явно имате някакви предразсъдъци или задръжки в секса, та ви е трудно да си го представите. Поинтересувала съм се и пак ви казвам - ТАЗИ ОПЕРАЦИЯ С НИЩО НЕ ЗАСТРАШАВА ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА МОМИЧЕТО. И защо тогава да не си го позволя, когато имам средствата ?!!?!?!
mercedes_bentz
09-27-2006, 17:55
както казах провеждам процедури вместо химен мога да ви сложа и цип за 50лв кога искаш отварай и затварай
InitialD
09-27-2006, 18:02
Добре де, хайде кажете ми кое толкова ви плаши или защо е неприемливо за вас едно момиче да си направи подобна операция? Та тя дори не е вредна или опасна за здравето !!! И защо, когато мога да си го позволя да не го направя? При все, че и на мен и на гаджето ми ни харесва идеята. Все пак аз не съм лапе на 15, нито съм мюсюлманка, за да се опитам да скрия, че не съм девствена. Ако го направя ще е само за взаимното ни удоволствие.
А вие какво ? Веднага ме оплюхте, че по-добре било да си трансплантирам мозък ... Явно имате някакви предразсъдъци или задръжки в секса, та ви е трудно да си го представите. Поинтересувала съм се и пак ви казвам - ТАЗИ ОПЕРАЦИЯ С НИЩО НЕ ЗАСТРАШАВА ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА МОМИЧЕТО. И защо тогава да не си го позволя, когато имам средствата ?!!?!?!
Аз си знаех че ще ни помохамеданчат некой ден!!!Това го правят само в мюсюлманските страни...ако искаш да ходиш там прав ти път...но те предупреждавам че ако сега се тюхкаш за правата на жените там няма да получиш никакви!!!!! [-X :evil:
Няма смисъл да ми говориш за арабския свят, със сигурност съм запозната малко по-добре от теб в тази насока. Там такава операция няма кой да ти направи :wink: