PDA

View Full Version : malko ....problem4e

09-18-2006, 13:40
off predi malko mng se idraznih,zna4isvur6vame daskalo i az sum v edin klas s gadjeto mi i mu vikam kvo 6te pravim i toi emi az se pribiram i sqdame po komputrite i ne6to si govorim i az vikam ti kvo si pravi6(kato predi da se razdelim mu kazah aide da ne se pribirame o6te,6otot 6te podiveem vku6ti-toi ne az si se pribiram)!i toi mi vika emi sega izlziam otivam si do aliansa,posl e6et si kupuvam tetradki posle nz si kvo,a i bratov4edka mi zvunna ta moje i s mne da doide !i az ebati ne moje6e li da gi svur6im tezi ne6ta zaendo vmesto da se izpopribirame i nz super tupo se po4uvstvah,moje bi malko navutre go vzeh ama naposleduk ni6to ne pravim zaedno i ne moga da razbera kvo mu stava,govorih s nego i toi kaza 4e ne6to mu e tupo naposleduk ,4e samo az ne sum mu pisnala i nqkvi takiva vs drugo mu bilo omruznalo!oba4e sled dnes se zamislih-dali az ne mu pisnah! :smt010
p.s. sry 4e e na latinica ,4e nqma dobra punktuaciq,ama mi e mng nervno,koeto ne e opravdanie de!a i sry 4e e dulgi4ko!:)

09-18-2006, 14:11
kofti rabota . taka i ne razbrah ne6to trq6e da ti dadem savet li kakvo ?

09-18-2006, 14:20
Lyv4eto` , mi moje bi trqbva6e da i dadem , a ?

emi nz .. sledva6tiqt pyt kolkoto i da ne ti se iska , delikatno mu otkaji i ti nqkakva pokana , za da si pripomni nqkoi ne6ta

koalka
09-18-2006, 15:28
Ем...гадно е така,но просто може да не е в настроение.Не го съди прибързано.Все пак всеки има лоши дни и понякога иска да е сам.

09-18-2006, 16:18
znam 4e vseki ima lo6i dni!oba4e super mng mu se iznervih i nqkoi put kolkoto i da ne mi se iksam 6te mu go vurna ne mislq 4e taka e pravilno,6otto otno6eniqta m/u gadjeta ne biva da sa takiva,oba4e moje bi tva e na4ina da mu pokaja 4e se e durjal gadno!

sherry
09-18-2006, 16:56
Недей... Знам, че е кофти, моят също понякога не ме е викал с него в такива случаи, аз също съм се нервила, но нека бъде така. Не се карайте. Така и така сте в един клас, ще прекарвате доста време заедно :smt007
Не се натъжавай заради станалото, може да не е бил на кеф, за да излизате.