PDA

View Full Version : seks-koga?

himera
09-19-2006, 08:21
Zdraveite, iskam da vi popitam, kogato zapo4ne6 edna vruzka, koga tr da zapo4nete da pravite sex? ima li nqkvi pravila, dali ako si legnete sled 10 dni 6te vi mislqt za kurva ili nekva lesna?interesuva me i mujko mnenie :roll: :roll: :roll:

blagodarq :D

09-19-2006, 08:25
po vuzmojnost oshte sushtata vecher,kogato ste trugnali shte e nai-dobre,tova e mujko mnenie :wink:

skate_warrior
09-19-2006, 08:33
po vuzmojnost oshte sushtata vecher,kogato ste trugnali shte e nai-dobre,tova e mujko mnenie :wink: :mrgreen: :lol: :twisted:

Nightmare
09-19-2006, 09:14
Ти трябва да прецениш сама какво очакваш от тази връзка и така да решиш дали е време да си легнеш с момчето. Когато бях с първото момчe, в което се влюбих си легнах с него на втората седмица, а след това бяхме заедно 9 месеца. Всичko зависи от вас двамата. Ако имаш сериозни очаквания за връзката можеш да опиташ и на 10 ден, ако момчето държи на теб едвали ще те помисли за лека.

himerahimera
09-19-2006, 09:33
Ти трябва да прецениш сама какво очакваш от тази връзка и така да решиш дали е време да си легнеш с момчето. Когато бях с първото момчe, в което се влюбих си легнах с него на втората седмица, а след това бяхме заедно 9 месеца. Всичko зависи от вас двамата. Ако имаш сериозни очаквания за връзката можеш да опиташ и на 10 ден, ако момчето държи на теб едвали ще те помисли за лека.

ami mn si prava da ti kaja, no nqma kak da znam kakvo misli, samo toi znae, az dosta puti mu otkazvah,i mu kazvah da iz4akame, kato smqta, 4e na6ta vruzka e specialna i toi go prie i mn se zaradva kato mu go kazah, no zasega nzm, na sledva6tia den ne mi zvunq, ne prati sms i nzm kakvo stana???ina4e predi seki den mi pi6e6e???

Nightmare
09-19-2006, 09:42

ami mn si prava da ti kaja, no nqma kak da znam kakvo misli, samo toi znae, az dosta puti mu otkazvah,i mu kazvah da iz4akame, kato smqta, 4e na6ta vruzka e specialna i toi go prie i mn se zaradva kato mu go kazah, no zasega nzm, na sledva6tia den ne mi zvunq, ne prati sms i nzm kakvo stana???ina4e predi seki den mi pi6e6e???

Щом отношението му е такова по добре изчакай, за да не ставаш поредната бройка. Ако държи на теб ще покаже, че иска да те спечели. Ако не се обажда, само защото си го помолила да изчакате, значи не си струва. Не бързай!

himerahimera
09-19-2006, 09:45
Щом отношението му е такова по добре изчакай, за да не ставаш поредната бройка. Ако държи на теб ще покаже, че иска да те спечели. Ако не се обажда, само защото си го помолила да изчакате, значи не си струва. Не бързай![/quote]

ami nie ve4e spahme:(

skate_warrior
09-19-2006, 09:46
еми да не си бе :lol:

himerahimera
09-19-2006, 09:47
еми да не си бе :lol:

emiii nzm kvo da kaja....smisul nqma zna4enie ve4e mai??

Nightmare
09-19-2006, 09:50
Малко ме обърка вече. Както и да е станалото, станало. Изчакай да видиш как ще се отнесе към теб. Ако отношението му се промени към лошо го забрави. Не си струва унижението.

himerahimera
09-19-2006, 10:02
Малко ме обърка вече. Както и да е станалото, станало. Изчакай да видиш как ще се отнесе към теб. Ако отношението му се промени към лошо го забрави. Не си струва унижението.

ami da taka e, no puk vse pak mi be6e interesno, v kakvo moje tolko da se promeni otno6enieto ti za nqkoi ako spite na 2rata sedmica ili na 2ria mesec......

krem4et0
09-19-2006, 13:00
сега аз клко съм чакала-1 на ръка.но просто мисля,че за 1 месец едва ли можеш да опознаеш човекът толкова,че да имате сериозни отношения.Та мисълта ми е,че за мен поне 1 месец е необходимото време.Естествено има изключения-някои започват връзката си със секс,а после пак са доста време заедно.Има и други чакали и се разделят скоро след това.Аз поизчаках доста,но сега не бих чакала толкова.И все пак си мисля,че ако имам нова връзка ще ми трябва доста време,за да съм спокойна и с новият си партньор и да му се отдам изцяло-не само тялом!

himerahimera
09-19-2006, 13:39
сега аз клко съм чакала-1 на ръка.но просто мисля,че за 1 месец едва ли можеш да опознаеш човекът толкова,че да имате сериозни отношения.Та мисълта ми е,че за мен поне 1 месец е необходимото време.Естествено има изключения-някои започват връзката си със секс,а после пак са доста време заедно.Има и други чакали и се разделят скоро след това.Аз поизчаках доста,но сега не бих чакала толкова.И все пак си мисля,че ако имам нова връзка ще ми трябва доста време,за да съм спокойна и с новият си партньор и да му се отдам изцяло-не само тялом!

a 6to ne se obajda IIri den ve4e?

koalka
09-19-2006, 13:44
Нали имаше такава тема?

krem4et0
09-19-2006, 14:00

a 6to ne se obajda IIri den ve4e?
Е,аз не знам.попитй го.Сексът е важен,но след като не може да почака известно време-значи не си струва.Обади му се и го питай в прав текст.