View Full Version : kakvo da pravq zapla6va me 4e 6te se samoubie helppp
utre e tajniq den v jivota mi na tozi den edin moi blizak 4ovek kaza 4e 6te se samoubie.ne znam kakvo da pravq shte povarna ot gnus.az mnogo go obicham no vse pak bez nego shte e mnogo qko zashtoto 6te moga da si pravq kvoto si iskam vsa6nost kato se zamislq tozi den e mnogo prekrasen.toi kaza 4e 6te se hvarli ot mosta na vlubenite v 12 4asa pod gumite na nqkoi kamion.dali da ne go butna dobrovolno za da ne udaljavam agoniqta mu a dnes trqbva da mu oliga gaza za posledno.da go ulija li ???ipredo 1 mesec toi izleze ot ludnicata i ima jalta knikja za tova ne moga da mu se opla4a.kvo da pravq i me kara da mu lija gaza ??toi e ebati pederasta
cool__girl
09-20-2006, 10:24
ei imam edna ideq.. pogovori s nego kaji mu 4e nqma nujda da ska4a. kaji mu 4e ne sa ti zakovani piron4etata v praznata tikva i zatva ti 6te se hvyrlish.ako iskash i pod dva kamiona se hvyrli. ](*,) :-#
za teb tova moje da e 6ega no ti pojelavam nqkoi den da ti se slu4i i da te vidim kakvo shte pravish !!!4uvstvoto e nepriqtno.
utre e tajniq den v jivota mi na tozi den edin moi blizak 4ovek kaza 4e 6te se samoubie.ne znam kakvo da pravq shte povarna ot gnus.az mnogo go obicham no vse pak bez nego shte e mnogo qko zashtoto 6te moga da si pravq kvoto si iskam vsa6nost kato se zamislq tozi den e mnogo prekrasen.toi kaza 4e 6te se hvarli ot mosta na vlubenite v 12 4asa pod gumite na nqkoi kamion.dali da ne go butna dobrovolno za da ne udaljavam agoniqta mu a dnes trqbva da mu oliga gaza za posledno.da go ulija li ???ipredo 1 mesec toi izleze ot ludnicata i ima jalta knikja za tova ne moga da mu se opla4a.kvo da pravq i me kara da mu lija gaza ??toi e ebati pederasta
Моста на влюбените е нисък бе... :|
Кажи му да се метне от НДК-то. Ама да го заснимате с камера на филмче. И ДА Е С ДОБРО КАЧЕСТВО !!
Аз отивам за пуканки... :::
Не си прави шеги с такива неща!Някои хора изиптват истинска любов и наистина се самоубиват заради това,защото немогат да живеят без този човек!
sunny_girl16
09-20-2006, 15:19
Smeshno li ti e??? e, samo da te svetna, che s choveshkiq jivot shega ne biva i si super zle :smt013 porednata tema za zakluchvane i poredniq idiot :smt013 :smt013
1.Имам чуствотвото, че темата е ебавка.
2. Ако е истина ти трябва да си следващата в лудницата!!! Какво му е толкоз веселото??? Ха-ха той ще се самоубие... Защо ли да не му помогна? Мила, внимавай ти някой ден да не стигнеш неговото място!!!!!!!
Вместо да го пишеш тфа във форума отиди и говори с него :wink:
cvetityy
09-20-2006, 15:51
Не си прави шеги с такива неща!Някои хора изиптват истинска любов и наистина се самоубиват заради това,защото немогат да живеят без този човек!
точно така ае престанете с тия теми ебавки станаха банални