PDA

View Full Version : Кое би ви накарало да изневерите?

невярна невеста
09-20-2006, 14:37
Замисляли ли сте се по въпроса?

teen_girl4e
09-20-2006, 14:48
ni6to ne bi me nakaralo da izneverq az ne sam kato nqkoi ili sam s edin 4ovek ili ne sam nqma smisal da mu izneverqvam

09-20-2006, 14:58
ni6to ne bi me nakaralo da izneverq az ne sam kato nqkoi ili sam s edin 4ovek ili ne sam nqma smisal da mu izneverqvam

krem4et0
09-20-2006, 15:00
Ако навлезем в коловоз и връзката взема да се изчерпва-бих изневерила,а може би бих скъсала първо с приятеля си,де!

koalka
09-20-2006, 15:10
НИЩО!Просто толкова много обичам гаджето си,че не мога да го напарвя.Просто нямам нужда от друг,само него желая и обичам.

YahoGirl
09-20-2006, 15:40
ami kakvo li-lipsata na uvajenie,vnimanie ot drugiq 4ovek...ako 4uvstvam samota,vupreki 4e sum s nego-tovam bi me nakaralo...po princip ina4e ni6to drugo,smeq da tvurdq pone zasega....za6toto nali znae6-nikoga ne kazvai nikoga

alkobalko
09-20-2006, 15:45
Нищо!

teen_girl4e
09-20-2006, 15:49
ami kakvo li-lipsata na uvajenie,vnimanie ot drugiq 4ovek...ako 4uvstvam samota,vupreki 4e sum s nego-tovam bi me nakaralo...po princip ina4e ni6to drugo,smeq da tvurdq pone zasega....za6toto nali znae6-nikoga ne kazvai nikoga tova 4e nqkoi ne ti obra6ta vnimanie za men ne e povod za iznevqra ili otma6tenie iznevqrata naranqva mnogo a az ne iskam da naranqvam nikoi kakvoto i da mi e storil (vapros na li4no mnenie)

Snap
09-20-2006, 15:52
Ако навлезем в коловоз и връзката взема да се изчерпва-бих изневерила,а може би бих скъсала първо с приятеля си,де! same... и алкохол веднъж ми направи подобен номер :roll:

No|Problem
09-20-2006, 15:54
nishto ne vijdam smisul prosto

veldina
09-20-2006, 15:58
povedenieto mu. ako spre da me raznoobrazqva, ako ne se dyrji kato myj a e kato detence i mnogo razli4ni faktori.

Heartbreaker
09-20-2006, 16:34
Ами от къде да знам нема такова аз не изневерявам.

piska_
09-20-2006, 16:42
Ами ако не ми е интересно ... бих :wink:

f
09-20-2006, 16:42
i az misleh 4e ni6to ne moje da me nakara da izneverq na gadjeto si,no qvno ne e taka. naistina mn go obi4am i bih napravila vsi4ko za nego.no ima6e edin moment v koito be6e dale4 ot men i togava se poqvi drugo mom4e,koeto be6e...neveroqtno krasivo i svqstno.Naistina mn me privli4a6e,a i az nego.Govorehme mn,toi se opita da mi puska ruze...no togava se se6tah za gadjeto i go otbluskvah.Ne sum izneverila na gadjeto si,no se 4uvstvah guzna.Misulta mi e,4e sexualnoto privli4ane i iznevqrata ne zna4i 4e ne obi4a6 4oveka do teb.to e ne6to estestveno,no prosto trqbva da mojem da go kontrolirame.ponqkoga prosto sme tvurde slabi za da se vuzdurjim i da ostanem verni

maybelline
09-20-2006, 17:12
Нищо не може да ме накара да изневеря.Ако изпитвам силни чувства към друго момче,ще поговоря с гаджето си за това,но няма да изневерявам.Ако чувствата ми към другото момче са по-силни от тези към гаджето ми,ще скъсам с гаджето и ще тръгна с другия.Това е само теоретично,защото нито ще изневерявам на гаджето си,нито ще късам с него.

doky
09-20-2006, 17:13
i az misleh 4e ni6to ne moje da me nakara da izneverq na gadjeto si,no qvno ne e taka. naistina mn go obi4am i bih napravila vsi4ko za nego.no ima6e edin moment v koito be6e dale4 ot men i togava se poqvi drugo mom4e,koeto be6e...neveroqtno krasivo i svqstno.Naistina mn me privli4a6e,a i az nego.Govorehme mn,toi se opita da mi puska ruze...no togava se se6tah za gadjeto i go otbluskvah.Ne sum izneverila na gadjeto si,no se 4uvstvah guzna.Misulta mi e,4e sexualnoto privli4ane i iznevqrata ne zna4i 4e ne obi4a6 4oveka do teb.to e ne6to estestveno,no prosto trqbva da mojem da go kontrolirame.ponqkoga prosto sme tvurde slabi za da se vuzdurjim i da ostanem verni

Много хубав отговор,който те кара да се замислиш,защото винаги,колкото и да се обичате,може все някога да срещнеш някое момче или момиче,което те привлича,не е забранено все пак,но ти естествено си обичаш твоя човек най-много,а и онова е само външно привличане,което не е всичко.И наистина най-важното е да можеш да се контролираш,така ще разбереш и ще си сигурен в себе си,че обичаш човека до теб невероятно много.Иначе лично аз винаги съм се питал,какво и е в главицата на мойта приятелка когато види някое момче,което и харесва,забравя за мен в този момент ли или какво,винаги ми е било интересно това.А според мен ако човека до теб те обича страшно много и в същото време невероятно много харесва някой друг трябва да ти го каже,а не да прикрива чувствата си,защото би било кофти,офф сложно нещо е любовта
:?

krem4et0
09-20-2006, 17:44
момичета,това което казвате(че нищо не би ви накарало да изневерите) е много ама много хубаво.Но реално ли е?Представете си женени сте с дете и той ви пренебрегва,семейният живот става еднообразен и скучен,дори сексът вече е далечен спомен или неясен мираж.И вие сте самотни,чувствате се зле и искате силно мъжко рамо,на което да се опрате.Е,тогава може и да изневерите.Просто не казвайте такива силни думи като никога и нищо преди да обмислите всяка хипотетична ситуация,защото животът ще ви поднесе такава изненада,че свят ще ви се завие.Нищо лично-просто съвет от човек,на който животът е предложил доста негативни емоции,точно когато е мислел,че никога няма да се случи!

The_handsome_Steve
09-20-2006, 18:53
Нищо не може да ме накара да изневеря!

09-20-2006, 21:06
nujdata ot raznoobrazie

He3HauKa
09-21-2006, 09:09
Kogato ne poluchavam vnimanie ,razbirane,kogato neshtata ne varvqt,kogato imam nujda ot raznoobrazie...

Nightmare
09-21-2006, 09:14
Тръпката, липса на разнообразие, хормон ако щете..

WindWaker
09-21-2006, 12:55
момичета,това което казвате(че нищо не би ви накарало да изневерите) е много ама много хубаво.Но реално ли е?Представете си женени сте с дете и той ви пренебрегва,семейният живот става еднообразен и скучен,дори сексът вече е далечен спомен или неясен мираж.И вие сте самотни,чувствате се зле и искате силно мъжко рамо,на което да се опрате.Е,тогава може и да изневерите.Просто не казвайте такива силни думи като никога и нищо преди да обмислите всяка хипотетична ситуация,защото животът ще ви поднесе такава изненада,че свят ще ви се завие.Нищо лично-просто съвет от човек,на който животът е предложил доста негативни емоции,точно когато е мислел,че никога няма да се случи!

vij sq....PRINCIPNO sym izcqlo syglasen s tebe i ako komentirah otstrani i az 6tqh da kaja syvsem sy6toto ne6to. oba4e ! normalno e momi4e (sy6to i mom4e) na malkata vyzrast da kazva nikoga nqq da izneverq, oba4e pravi si smetka 6toto pri nqkoi tva se zapazva. mnenieto mi ne e syvsem zrqlo za vyzrastta mi, 6te kaje6, no az sy6to moga da kaja 4e nqma da izneverq. dosq ne sym go napravil, az sym imal nqkolko produljitelni vryzki i durjah do posledno (ne durjah - az prosto dori ne se zaglejdam po drugi).
P.S. e .... poneje prirodata balansira ne6tata, za tva pyk na mene nqkolko pyti mi izneveriha. i samo sys seks i sys 4uvstva.

krem4et0
09-21-2006, 13:14
Аз също не съм го правила.На мен са изневерявали,но аз не съм.Въпреки това не казвам,че никога няма да стане.Имам връзка 2 години и страшно обичам приятеля си.Той е моята половинка-просто без него аз не съм завършена,но това не значи че няма да изневеря никога.Аз казах обстоятелствата,които биха ми подействали по такъв начин,че да съм неудволетворина от връзката си.В крайна сметка,когато нещо ти липсва го търсиш другаде!

WindWaker
09-21-2006, 13:17
tova se opitah da ti namekna - lipsvali sa mi dostaty4no ne6ta vklu4itelno seks kato cqlo i vypreki tva ne sym izneverqval. 1-vo znam 4e nqma da trygna da go pravq - prosto izgradil sym se kato takyv 4ovek, takyv harakter (sy6to v momenta imam dosta dylga i seriozna vryzka) i 2-ro dori ako se slu4i da se poqvi nqkva a az da sym super nedovolen ot vryzkata si - prosto 6te otida i 6te kaja na momi4eto 4e iskam tova da e kraq i 4ak togava 6te byda s drygata. jenskata logika - lipsva mi-tursq go drugade ne mi dopada i nqma i da mi dopadne. principite sa mi korenno razli4ni

krem4et0
09-21-2006, 13:28
да ти кажа ли,че преди година и нещо връзката ми беше навлязла във въпросният коловоз,за който говоря и тогава бях силно изкушена да изневеря.Аз не казвам да спя с друг-изобщо не мисля,че да изневериш значи непременно да си легнеш с друг.за мен 1 целувка,1 докосване,1мисъл за някой друг е изневяра.та тогава имаше и подходящото момче-бях супер охажвана от него,а и той беше готин и ми давеше това,което приятелят не-нежност,внимание и това,да се чувствам единствена и неповторима.но аз не направих нищо.нито жест,нито дума,нито 1 прегръдка дори.А тогава чувствата ми към приятеля бяха доста охладнели от държанието му или по-точно,от това,че ме смята за даденост.но в името на връзката ни-аз не направих нищо и не съжалявам.Просто реших да му кажа тези неща,че ми липсва нежност и роментика,че искам да ме чувства специална,а не като момичето с което си пие кафето и се мляска.Е,нещата се оправиха,но знам какво ми костваше да не прекрача границата.За това и не се заричам,че няма да го направя-била съм близо,но съм се върнала назад-към правилният човек.
А колкото до сексът- неговата липса е най-нищожната причина да изневеря,защото сексът е секс,когато е с любимият човек.така аз чувствам духовно,емоционално и физическо удволетворение.не съм правила секс с друг,не съм правила секс без чувства,но и не бих могла.за да разголя тялото си най-напред трябва да разголя душата си пред дадения човек!

iiirish
09-21-2006, 14:06
любопитството и липсата на чувства

gangbang
09-21-2006, 17:30
Би ме накарало да изневеря, нуждата от нещо различно, от разнообразие. Но само физическа ще е изневярата, изобщо не ми пречи да обичам една жена, а да се разнообразявам и с други. Чувствата не се смесват 8)

noobari
09-21-2006, 19:37
ako tq mi izneverqva za6to i az da ne izneverq???

koalka
09-21-2006, 19:51
момичета,това което казвате(че нищо не би ви накарало да изневерите) е много ама много хубаво.Но реално ли е?Представете си женени сте с дете и той ви пренебрегва,семейният живот става еднообразен и скучен,дори сексът вече е далечен спомен или неясен мираж.И вие сте самотни,чувствате се зле и искате силно мъжко рамо,на което да се опрате.Е,тогава може и да изневерите.Просто не казвайте такива силни думи като никога и нищо преди да обмислите всяка хипотетична ситуация,защото животът ще ви поднесе такава изненада,че свят ще ви се завие.Нищо лично-просто съвет от човек,на който животът е предложил доста негативни емоции,точно когато е мислел,че никога няма да се случи!Да,за себе си мисля,че е реално.Преди изневярата има разговор и раздяла.Ти самата си говорила с приятеля ти какво ти липсва.Променя ли нещо,ако сте женени?Пак говориш с него.И детето какво общо има,че не можах да разбера?Ащко само съжителствате и не се обичате и сте задно само заради детето,то то един ден ще го разбере.Свидетел съм на един такъв случай.Просто говориш със съпруга си и му казваш какво ти липсва!Секс,нежност и да не те пренебрегва.Това не оправдава изневярата.Има разговор,както казах!

noobari
09-21-2006, 19:54
ako tq mi izneverqva za6to az da ne i izneverqvam ??? Kato se e.. s drug za6to az sane se e.. s drUGA ???

anichkaaa
09-21-2006, 20:06
Do sega ne sam izneverqvala i ne znam kakvo bi me nakaralo da izneverq(dano i ne uznaq),a i ne bih iskala da naranq 4oveka do sebe si,za6toto go obi4am stra6no mnogo :smt055

noobari
09-21-2006, 20:08
izkami se da ima pove4e kato tebe !!!!!!!

krem4et0
09-22-2006, 15:11
на колко години си,мила?Ако си на 16-17 те оправдавам-и аз преди 3-4 години мислех като теб.Но 1 дете променя много.А и бракт също променя много.Хайде като се ожениш ми кажи-същото ли е.И аз си мислех,че животът е черен или бял,че с разговор всичко се постига,но не е точно така.А има хиляди обстоятелства,които пречат на 1 раздяла,когато си женен да речем.Та то има разводи,които се точат с години!!! Това беше към Koalka.

krem4et0
09-22-2006, 15:14
Do sega ne sam izneverqvala i ne znam kakvo bi me nakaralo da izneverq(dano i ne uznaq),a i ne bih iskala da naranq 4oveka do sebe si,za6toto go obi4am stra6no mnogo :smt055
И аз съм така,но все пак никой не е застрахован.Аз обожавам гаджето си и всеки миг в прегръдката му е рай.Всяка секунда без него е ад,но разсъждавам по-трезво.Все пак животът е това,което се случва докато си правим планове!

The^SweeTesT^Thing
09-22-2006, 15:19
Ni6to ne bi me nakaralo da izneverq na priqtelq si.Taka 4e nqma takava opastnost ot iznevqra.

noobari
09-22-2006, 15:42
Има 1 нещо заради което вси4ки жени изневерявате и това са парите и недеите да ме убеждавате 4е не е така знам 4е всяка жена е готова на вси4ко за пари дори да се омъжи за 4овек с 20-30 години по стар.Примерно ако тя е на 27 ще се омъжи за 65 годишен мъж които има много пари в банковата си сметка.Това е от видяно и проверено
мнение.

gangbang
09-22-2006, 16:01
Когато не можеш да получиш едно нещо от един, го търсиш при друг. Обикновено този мотив води до изневяра. 8)

noobari
09-22-2006, 16:26
ВЯРНО Е

ProstoAz
09-22-2006, 17:07
Не са малко нещата, които биха ме накарали да изневеря...
Всъщност май не съм срещнала човека, на който мога и да не изневерявам. :D

miloto_girl_4e
09-22-2006, 17:54
липсата на чувства, нуждата от разнообразие... :roll:

doky
09-22-2006, 18:16
Когато не можеш да получиш едно нещо от един, го търсиш при друг. Обикновено този мотив води до изневяра. 8)

Тука обаче не съм съвсем прав.Ти докато си с приятелката ти примерно,тя може да види някой здравеняк,красавец,бе идеалния мъж общо взето и на момента да и се прииска да е с него,в тва не може да я упрекнеш,но тва е само а външното привличане,а то не е всичко според мен,тогава да не би тя да тръгни да го гони този и да зареже теб,не е така,тя си обича само теб,поне ако любовта е истинска;)