Влез

View Full Version : безвредно изправяне на косата

shoko_girl
09-21-2006, 11:06
здравеите,косата ми е чуплива и по принцип си я изправям от време на време с преса,но наскоро чух че в козметичните магазини и аптеките се продават разни такива козметични продукти за целта.Някои може ли да ми каже повече за тея изправящи продукти за коса и горе долу ако знае цената.Благодаря предварително :)

dAnItkA
09-21-2006, 12:20
[color=black][/color Аз вече от 3 години изправям косата си с преса всеки ден и искам да кажа че доста се изтощи и загуби блясъка си :? Не бях чувала за този начин за изпрявяне,но тъй като вече разбрах се надявам да се намери някои,които да ми каже наименованието на този продукт и също така дали има някакъв ефект от него? :-)

09-21-2006, 13:41
az sam pitala v parfumeriite za takiva produkti i mi predlojiha na "taft" oba4e az ot taft hi4 ne sam dovolna i posle mi predlojiha edin na "Londa" na sam go probvala ama mai stuva6e 3.80. Ako re6i6 da opita6 i ako go napravi6 kaji kakav e efekta :wink:

ProstoAz
09-21-2006, 14:52
На Londa съм го позлавала, цена незнам...само че той се слага на мокра коса и след това трябва да я изсушиш с четка и сешоар. Т.е. ако пропуснеш сешоара - няма и да имаш идеално права коса. Не разбирам за какво са ги направили тези продукти, НО само с използване на такива няма да можеш да имаш права коса :!:

LuCkY_YoU
09-22-2006, 06:57
nqma takova ne6to kato bezvdreno izpravqne na kosata.tezi stilizanti nqmat tolkova silen efekt osven profesionalnite i osven tova pak ne sa polezni za kosata.nai-dobre se polu4ava s presa,no puk s neq kosata se izto6tava ujasno mnogo.

NoseBleeD
09-22-2006, 10:39
ползвай кристали за коса преди пресата и изправянето няма да е с кой знае кфи последици за косата :roll: ама пак си е най-добре да почнете д се харесвате кфито сте си

djidjito
11-02-2006, 18:53
Здравеи те на всички!Моита приятелка използва такав козметичен продукт за косата.Имаше ефект обаче,продукта беше за здрава и не боядисана коса!Косата почна да се разтяга,защото тя беше сас руси кичури.Косата и стана много суха,нямаше блясак.Иначе сестра и го беше порачвала от Париж.В бг пари около 150лв.Нз маи нищо не зависи от парите,можеш да дадеш и 1500лв за такав продукт ама всичко зависи от косата.След тва поплака доста време за косата и.Е успех,ама ако питаш мен наи добре е след като се изкъпеш да ходиш на фризиор.Аз винаги права така.По 2 пати в седмицата ходя на исушаване.Е все пак зависи колко струва едно исушаване.Тук е 2лв. \:D/

adoration_
11-03-2006, 07:46
az izpravqm kosata si vseki den... s kerami4na presa. Predi izpravqneto i slagam kristali za kosa(estestveno nqma kak da ne se iztoshtava,no pone e po-malko)

fuck_you_baby
11-03-2006, 07:54
и аз да си кажа мнението...тези продукти за изправянето на косата са пълни буклуци-даваш една камара пари и от всичкото нагоре няма ефект(според мен) така че този вариант го изключвам...другия начин за изправяне е пресата-ако е оригинална косата нява да се увреди(или поне не толкова много)затова ако решиш да използваш преса гледай да е оригинална а ако неможеш да си намериш такава по рядко се изправяй със обикновените :wink:

pinky_f
11-03-2006, 13:38
A polzvali li ste ot onezi ma6i za izpravqne, koito hem su6at kosata, hem q izpravqt. S vyrtq6tata 4etka?

adoration_
11-03-2006, 20:20
az ne sum. shte se radvam ako nqkoi e izpolzval i spodeli mnenieto si s nas :P

RAWRRR
11-04-2006, 08:33
и аз да си кажа мнението...тези продукти за изправянето на косата са пълни буклуци-даваш една камара пари и от всичкото нагоре няма ефект(според мен) така че този вариант го изключвам...другия начин за изправяне е пресата-ако е оригинална косата нява да се увреди(или поне не толкова много)затова ако решиш да използваш преса гледай да е оригинална а ако неможеш да си намериш такава по рядко се изправяй със обикновените :wink:
Глупости..
Нима "специалната" преса не нагрява косата ти на 160 градуса..сплесквайки я между две горещи плочици..и така не изпарява всяка влага от нея..и тя не заприличва на четка за тоалетна?

Аз лично съм ползвала само лилавия Sunsilk(за изправяне на коса шампоан+балсан+крем) и не мога да кажа,че нямаше ефект..

fuck_you_baby
11-04-2006, 11:13
Глупости..
Нима "специалната" преса не нагрява косата ти на 160 градуса..сплесквайки я между две горещи плочици..и така не изпарява всяка влага от нея..и тя не заприличва на четка за тоалетна?

Аз лично съм ползвала само лилавия Sunsilk(за изправяне на коса шампоан+балсан+крем) и не мога да кажа,че нямаше ефект..
това че ти като си изправяш косата и тя прилича на четка за тоалетна не означава че и на другите хора косите стават така....изправяла съм се със "специална" преса и косата ми стоеше просто чудесно(неможеш да си представиш защото като се видях и аз неповярвах)моята коса е много дълга и чуплива...и казах също че не се уврежда или поне не толкова(виж по нагоре в скобите какво съм писала) много защото е специална и има защитни плочки(или нещо такова беше)

Ivchet0
11-04-2006, 17:22
то с каквото и да се изправяте косата малко или много се съсипва...бях чула че с къдрин се изправя обаче косата ти трябва да си е кадрава и аз опитах имаше ефект стоеше хубаво обаче много се исуши а с преса изправям се и стои както искам докато не изляза навън духне ли малко вятър и става с много голям обем :))

lunnoto_momi4e
11-04-2006, 18:45
Az si izpravqm kosata samo s kerami4na presa i durji po3-4 dena i sladam malko balsam sunsilk dokato e o6te mokra,poizcejdam q i togava q izpravqm... :smt016