View Full Version : Само за жени как е по хубаво с презерватив или без.
Нямали коя жена да отговори?
krem4et0
09-21-2006, 16:31
За мен лично особено голяма разлика няма.Без е по-хубаво,но пък предпочитам да съм защитена от болести и бебета.
От бебета няма страшно ако приятелят ти е добар няма страшно...
krem4et0
09-21-2006, 16:37
повтарям и потретям-рискът от бременост при прекъснат полов акт е 20%.Това не е за пренебрегване ама изобщо!!!!!
За мен има разлика....и то осезаема.БЕЗ е много по хубаво.Чувството се променя...усещането...много неща.Различно е...и без доставя повече удоволствие. Разбира се това е лично мнение и се отнася за мен :wink: .
извиняжаи на колко години си???Ако не е таина
Nightmare
09-21-2006, 16:54
Има значение и то голямо. Без е определено по хубаво, но и по опасно.
Ами не съм опитвала без,но предполагам е по-хубаво.Наистина не се предпазваш от болести,от бременност с противозатъчни,но ако си сигурна,че приятелят ти не ти изневерява и е само с теб не е възможно да хванеш някоя опастна болест.
Е едно моми4е което да е умно и разбра какво изкаш да им кажа на тия..
Аз вече съм забравила как е Със... и Без е по хубаво :roll:
na kolko godi ni si mace????
NA MEN MI E PO HUBAVO BEZ ZA6TO TO USE6TANETO E PO GOLQMO...A I ZA MOQ KYR NEMA TOLKOZ GOLQM PREZARVATIV XXXXXXXX
Virgin~Snow
09-21-2006, 21:51
И за мен определено удоволствието е по-голямо. Най-малкото поетият риск възбужда още повече....Това естествено само при положение, че може да си абсолютно сигурен в дадения човек.
ProstoAz
09-22-2006, 09:15
За мен има разлика....и то осезаема.БЕЗ е много по хубаво.Чувството се променя...усещането...много неща.Различно е...и без доставя повече удоволствие. Разбира се това е лично мнение и се отнася за мен :wink: .
Подкрепям! :wink:
bebe power
09-22-2006, 11:09
Ами вече наистина съм забравила какво е с презарватив! :smt017 :roll: Което е лошо защото има риск от забременяване, а относно болестите, специално аз съм говорила с моето гадже за това, и сме на едно и също мнение каква отговорност носим един за друг в тази ситуация!Защото при евентуална изневяра, няма да става дума само за наранени чувства, ами за живота и здравето :!:
Дали е по-хубаво, определено ДА :!:
Яко гаже са си намерила тигрице и то много разбрано дано да сте изкрени един кам друг.Пожелавам ви много щастие.
No_LiMiTe^f
09-22-2006, 12:01
На мен по принцип ми харесва повече без...но риска е прекалено голям и за тва го правя със!
krem4et0
09-22-2006, 13:59
Е едно моми4е което да е умно и разбра какво изкаш да им кажа на тия..
На тия-голямо отношение към нежният пол.А сега да ти светна,че гаджето ми не е спал с друга,както и аз с друг.Но има гъбички,инфекции и прочие,които не се дължат на това кой с колко е спал,а на други неща-от тях се пазиш с презерватив.А 20%-тния риск.Или ти си мислиш-на мен няма да ми се случи.Четох някъде,че си новак в областта-за това сигурно пускаш толкова теми.Да знаеш-прави го с презерватив.Той освен другото има 1 плюс,който не е за пренебрегване-има лубрикант и не позволява толкова голямо съхнене при акта.За теб може да е все тая,ама за приятелката ти не е така.А и с презерватив мен ме боли доста по-малко в началото,отколкото без!!!
Мили дечица, рискът от 20 процента е огромен. Познавате ли някого, който два пъти да е правил аборт, заради "сигурния" метод на прекъсването. Аз познавам. Себе си. Казвам ви само да знаете. Защото дори да сте сигурни че точно на вас няма да ви се случи, няма гаранции. И аз бях сигурна. Сигурността ми не ми помогна. Смукаха ме два пъти като блъди мери.
Пазете се.
gangbang
09-22-2006, 15:39
Мили дечица, рискът от 20 процента е огромен. Познавате ли някого, който два пъти да е правил аборт, заради "сигурния" метод на прекъсването. Аз познавам. Себе си. Казвам ви само да знаете. Защото дори да сте сигурни че точно на вас няма да ви се случи, няма гаранции. И аз бях сигурна. Сигурността ми не ми помогна. Смукаха ме два пъти като блъди мери.
Пазете се.
Мило детенце, а ти да си чувала за противозачатачни таблетки? :)
krem4et0
09-22-2006, 16:06
Пазете се.
Съчувствам ти,но ти не си ли взе поука след първият път?
BeBeTo_F
09-24-2006, 01:23
То май голяма разлика няма,но бебетата са мн страшни..а и болестите де!
noobari, благодаря ти за пожеланията - успех и на теб!
krem4et0,Искам да ти кажа само, че "интересни" гъбички или херпеси по половите органи не се хващат по въздуха или чрез намигване! [-X Замисли се над това!Относно лубриканта на презарвативите много мога да поспоря, дали помага за овлажняването или не!Много по-добре е без,но отбелязвам че това е много опасно! :-k
BeBeTo_F, да ти кажа като ги гледам бебетата са много сладки и май няма нищо страшно в тях...... :mrgreen: стига да са на подходяща възраст!
bebe power
09-25-2006, 08:38
krem4et0,Искам да ти кажа само, че "интересни" гъбички или херпеси по половите органи не се хващат по въздуха или чрез намигване! [-X Замисли се над това!Относно лубриканта на презарвативите много мога да поспоря, дали помага за овлажняването или не!Много по-добре е без,но отбелязвам че това е много опасно! :-k
BeBeTo_F, да ти кажа като ги гледам бебетата са много сладки и май няма нищо страшно в тях...... :mrgreen: стига да са на подходяща възраст!
:!: Съжалявам,че повтарям мнението си,но докато го пиша просто ме изхвърля от профила ми и го регистрира като изказване на гост :!:
WILD__BOY
09-25-2006, 08:45
noobari от всичко което изчетох по тази тема си личи, че нямаш нито акъл нито сексуална култура!
Без презерватив, а дори да стане бебче, ще е добре дошло \:D/
noobari от всичко което изчетох по тази тема си личи, че нямаш нито акъл нито сексуална култура!
я се убарни към мен бе с лицето си
SiLeNc3e
09-25-2006, 12:42
~ BeeZz ~ :smt019
Свали ги не се претисняваи !!! :D :D
krem4et0
09-25-2006, 13:59
Без презерватив, а дори да стане бебче, ще е добре дошло \:D/
85-набарът ли ти е?Аз съм набор 85 и изобщо 1 бебенце няма да е добре дошло.То аз и не мога да го махна,ако стане по други причени,но за мен ще е отговорност,която не съм готова да поема!
Ще си готова след няколко години надявам се де.Не изкъм дате обидя !
krem4et0
09-25-2006, 14:24
Може би-не знам!Ще поживеем и ще видим!
Ще си готова след няколко години надявам се де.Не изкъм дате обидя !
Ти нарочно ли пишеш така или просто си неграмотен?
повтарям и потретям-рискът от бременост при прекъснат полов акт е 20%.Това не е за пренебрегване ама изобщо!!!!!
tva sa absolutni gluposti syglasen sym 4e riskyt ne si zaslujava no izob6to 6ansyt za bremennost bez prezervativ e 8 procenta sys svyr6vane po vreme na akta
Absconding
09-25-2006, 22:26
Само да уточня, че гъбички можеш да хванеш и от най-елементарни неща като басейни, неподдържане на лична хигиена, море .. и прочие.. не е нужно изобщо да водиш полов живот.. и още нещо - гъбичките при мъжете нямат симптоми.. Те са просто преносители. Но ако една жена е заразена и не вземе мерки те вече стават хронично заболяване.. и тогава - лошо. [-X